yaşamaktan kastım nefes almak değil. burada ölülere soru sormadığımı bende biliyorum.
yaşamaktan kastımı anlayanlar cevap versin , kastın ne diye soran olmasın. burada soruyu ben soruyorum , siz cevaplıyorsunuz neticede.
neyse , bana göre Türkiye yaşanabilir bir ülke değil bunun için en büyük etken en azından benim için ; insanları.
çok fazla geri kafalı insanlar var.milattan önce yaşamış gibi davranıyorlar.
yani kısaca : Türk insanını pek sevmiyorum.
şimdi diyecek olacaklardır ; annen baban Türk değil mi ? diye. işte bu yüzden Türk insanını sevmiyorum. bu tarz saçma sapan düşünce sistemlerinden dolayı. anlatmak istediğimi anlayanlar cevap versin , gereksiz yorum okumak insanın sinirlerini hoplatıyor.
yaşamaktan kastımı anlayanlar cevap versin , kastın ne diye soran olmasın. burada soruyu ben soruyorum , siz cevaplıyorsunuz neticede.
neyse , bana göre Türkiye yaşanabilir bir ülke değil bunun için en büyük etken en azından benim için ; insanları.
çok fazla geri kafalı insanlar var.milattan önce yaşamış gibi davranıyorlar.
yani kısaca : Türk insanını pek sevmiyorum.
şimdi diyecek olacaklardır ; annen baban Türk değil mi ? diye. işte bu yüzden Türk insanını sevmiyorum. bu tarz saçma sapan düşünce sistemlerinden dolayı. anlatmak istediğimi anlayanlar cevap versin , gereksiz yorum okumak insanın sinirlerini hoplatıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer