Annemin varlıklı damat merağı elbet bir gün geçer mi?

Sevgililerim oldu fakat yapamadım olmadı. Talibim çıkmış. Annemin demesine göre varliklilar gerçekten gözüm yok. Allah daha çok versin. Ev alabilirmis. Yakışıklıymış ve uzun boyluymus. Annem baya ikna olmuş. Ben de tam tersi bir insanım zenginlik aramıyorum. Zenginlik steseydim 18 yaşında bir zengin birini bulup evlenirdim. Ama bana göre bu bir eziklik insan kendi kendine ayaklarının üzerinde durmayı bilmeli çalışmalı hayatın paranın önemini paranın değerini bilmeli. Bir insan çalışırken pişmeli. Anneme de dedim anne ben evi için mi evlenicem o kişiyle diye. Çok iyi birisiymis. Ağırbaşlıymış. Sürekli annem böyle yapıyor senin mesleğin yok elinde eşin güzel meslek sahibi olsun diyor. Doktor v. s. Ama bu benim umrumda değil evet meslek sahibi değilim ama bende çalışıp gelecekteki eşime destekçi olabilirim ya da kendi ihtiyaçlarını karşılayabilirim. Ben bir insanı hayatımda zengin diye istemiyorum. Ben zenginlik istemiyorum. Ben mutlu ve huzurlu olmak istiyorum sevgi ve saygı istiyorum. Gelecekteki eşimin doktor , asker v. s olmasını istemem maaşı yüksek diye. maaş için kimseyle evlenemem

Annemin varlıklı damat merağı elbet bir gün geçer mi?