Sizce annem üvey olabilir mi acill :( ?

Annem erkek kardeşimi bazen çok destekliyor ve benden kardeşime kahvaltı hazırlamamı, onun yatağını hazırlamamı istiyor. Yapmayınca kızıyor. Ayrıca kardeşim küçük değil, ben 19um ve benden 1 buçuk yaş küçük. Yani sorumluluklarını yerine getirebilecek yaşa geldi ama o neredeyse çoğu şeyi benden istiyor. Mesela diyor ki 'Kalk bana çay yap' Mutfakta olduğu halde bile beni çağırıyor ona içecek koymam için. Dışardan eve geldiği zaman bile bana 'Yemek var mı, yemek indirsene' falan diyor. Yapmayınca ise annem bana diyor ki 'Yapmasan ölür müsün' Hatta o gün kardeşimin yanında bana dedi ki 'Kalk kardeşine kahvaltı indir' kardeşim ise ordan bana bakıp alaycı bir şekilde gülüyordu. Ben de 'hayır indirmiyorum' diyince annem bana baya kızdı ve ağzına geleni saydı. Dedi ki 'Dört göz, Allah seni boşuna dört göz yapmamış, maymun' falan dedi kaç kere. Evi pis görünce 'Bu evin hali ne ya anca bir bulaşık yıka otur' falan diyor. Ama bütün işi ben yapamam ki.. Ayrıca fazla bir kilom olmadığı halde sinirlenince kilomla alay ediyor. Diyor ki 'G*tü büyük, şişko' falan diyor. Onun yüzünden depresyona girdim ve fitnesa başladım. Görenler kilomun olmadığını söylüyor ama annem her şeyi çok abartıyor ve herkesten akıl alıyor. Mesela teyzem anneme kızın kilolu dediğinde annem bana evde baskı yapıyor yemek yeme diyor. Bazen iyi davrandığı zamanlar oluyor tabi. Böyle canımlı cicimli konuştuğu zamanlar oluyor ama bazı günler bir o kadar da garip davranıyor. Sizce ne yapmalıyım? Daha anlatmadığım öyle çok şey var ki.. Bazı arkadaşlarım 'Bence sen bunun üstüne ol, gerçek annen olup olmadığını araştır' falan diyor. Sizce ne yapmalıyım? Ama bu nasıl olabilir ki? Yani beni afedersiniz bizzat köyde ebe onun karnından çıkarmış ve çıkarır çıkarmaz onun eline vermiş. Yani ben onun kızıyım sanırım ama kafam çok karışık..
Sizce annem üvey olabilir mi acill :( ?