Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben masum olduğum halde haksızlığa uğramışım nolur sorumun altına cahil okuma algılama bilmeyen insanlar gelmesin kaldıramam.
Güncellemeler
+1 yıl
Soruma gerçek hayatta iki krlimeyi bir araya getiremeyen cahil ezikler annesinin ezdiği ve bi şey yapamayan cahiller gelmesin. Herkese saygım var cahile yok. Herkesle anlaşırım ama cahile gerçeği anlatamam.. Sizi seviyorum güzel insanlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tek derdiniz bir ceketmi gerçekten bende derdim var sanıyordum
Algılayamamışsın. Çocuk tişörtümü çalmış bana köpek diyen saygısızlık yapan çocuk. Annemr tişörtümü kızın alıp götürdüğünü söylüyorum annem bana karaktersiz diyor.
aceleci
Hayır kız kardeşim bana kötü davranmasına rağmen konuşmamamıza rağmen tişörtümü alıp yurda götürmüş ve anne denen aşağılık bana karaktersiz diyor
ayıp etmiş
Bu haksızlığa başka kimse uğrar mı ya? Kötysen bşle tişörtüm çalındığında bana destek vermez susarsın, orada bana karaktersiz demek nedir
taşın oradan başka yere psikolojin bozulmuş
Aşağıda kadınların yaptığı yorumları okur musun? Sjjsheh
empati yapmamışlar
İyi de şurda annem kötü kelime demeden benim kötü kelimem yok. Ağır hiçbir krlime kullanmamışım. Bana neden kuduruyorlar? Bunlar galiba cahil ezik insanlar sesleri çıkmadığı için beni hazmedememişler başka açıklaması yok.
Bu ne ya kanka biraz geç gitmek daha havalı duru dedim diye birisi ordan sonrasını okumadım zira bunu sadece bakirköy ruh ve sinir hastalıklarından birisi yazar yazmış
dm gelsendaha iyi olur
Knk ondan önce burada bir şey yazsan iyi olur