Anne tam bir hasta değil mi?

Bugün bi misafirliğe gidecektik. Annem işten 2 buçukta geliyor. Bugün bana haber vermeden 1de gelmiş yine hiçbir zaman şu evde hazırlanamadım. Sıkıştırıyor bana haber vermeden gelmiş, çabuk çık diyor. Oysa yarım saat geç gitmek daha havalıdır. Sonra ütü mütü yapmaya fırsatım olmadı, kıyafet de yoktu ütülü. Her şey kötü. Tişörtle ceket giyecektim tişörtümü annemin haksızca savunduğu kız kardeşim çalmış yurda götürmüş. Kendi kıyafetlerimi aşağı attım dolabımda tabiki yoktu. O kızın dolabına baktım yok. Anneme yok dedim. O çöplüğünün içinde bulabiliyor musun dedi ben de ya sen iğrenç bi insansın kızın dolabında yok diyorum dedim. Kız tişörtümü çaldı diye pislik kadın bana karaktersiz diyor ya. Biri bana kötülük yaptığında bari kötü olanlar sussun ben neden suçlu olayım

Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben masum olduğum halde haksızlığa uğramışım nolur sorumun altına cahil okuma algılama bilmeyen insanlar gelmesin kaldıramam.
Güncellemeler
+1 yıl
Soruma gerçek hayatta iki krlimeyi bir araya getiremeyen cahil ezikler annesinin ezdiği ve bi şey yapamayan cahiller gelmesin. Herkese saygım var cahile yok. Herkesle anlaşırım ama cahile gerçeği anlatamam.. Sizi seviyorum güzel insanlar.
Anne tam bir hasta değil mi?