26 yaşındayım erkeklerin asıl niyetini anlamış buluyorum yani en azından çoğu erkeğin. Bu iyi bişey mi?
2 ay
Çoğu erkeklerin asıl niyetini artık biliyorum bu iyi bişey mi?

26 yaşındayım erkeklerin asıl niyetini anlamış buluyorum yani en azından çoğu erkeğin. Bu iyi bişey mi?
Ahahahaha övündüğün şey bu mu yaşayan birinin nefes alabildiği için ovunmesi gibi bisey bu. biz erkekleri çözmek sanki zor bisey, sıkıyorsa kadınların niyetini anlamayı denesene bak anla çöz falan demiyorum anlamayı sadece dene o zaman anlayacaksın biz erkeklerin nasil basit yaratıklar olduğumuzu ve bunları çözmek için 26 yılımı mi harcamışım diye kaybolan yıllarına üzülecen 🤣🤣🤣🤣
Canım bİz sevgi sadakat dürüstlük ilgi istiyoruz yani ibizi anlamayanda ne bilğm
Ona bakarsan bizde önümüzde sıcak yemek arada sırtımıza iki pıt pıttan baska bisey istemiyoz 🤣🤣🤣
Su dediğine kendin inaniyon mu Allah aşkına elini vicdanına koy kendine karşı gerçekten dürüst ol bana karşı dürüst olmana gerek yok bu şeyleri sayabilirsin bana sıkıntı yok ama bunun gerçek olmadığını ikimiz de gayet iyi biliyoruz canım çünkü bi kadının bunlarla yetinmeyecegini bilmeyende ne biliyim 🤣🤣🤣
Ne bilim o şekilde düşünmemiştim
Görüş
14Görüş
Çoğu diyorsun genellemeyi her zaman yanlış buluyorum ben şimdi çoğu kadının asıl niyetini anladım desem doğru olur mu?
Hepsi demedim bunun nesi genelleme
Çoğu demişsin çoğunluk yani
Ben iyi niyetli olmaktan yoruldum. Sen anlamış olman güzel
Kişiden kişiye değişir iyi bişey ama psikolojik açıdan sıkıntı
Önyargılı herkeste en iyi şekilde biliyor oluyor. Fakat işin aslı farklı olabiliyor
Nasıl anlıcaz bunu
Genelde hep aynı tip erkeklee geldiği için
Tabi ki de haköısın
Kibirli değil özgüvenli olun
Çok mu cahil kaldin be kızım. Üzüldüm simdi sana. Bunu 14 yaşında kizlar bile biliyor.
Vallla o kadar çok tecrübem yok şükür.
Tecrübeye gerek yok. Bu kadar cahil kalinmaz.
Ahjajaah sen annenin karnında öğrendin heralde bilader
😄😄😄😄😄 birisi genelleme yapma demis. Genellemeyi ben yapayım yüzde 1000 i böyle birakin bos muhabbet yapip kiza yanaşmaya calismayi.
En azından farkındalık oluşmuş. Bundan sonrası için faydalı olur.
cok kotu olamaz olamazzz olamaazzzzzz
Yeni mi anladın?
Evet
Olsun zararın neresinden dönsen kâr
O yaşa gelmişsin anla bir zahmet.
Sizin kadar tecrübeli değilim şükür
Ablam tecrübe ettiğini sen diyosun biz değil
Ya he
Niyetlerini öğrenince soğuyorsun 😂
Tabiki iyi bişey
Sana kalmış :D
İyi bişey mi