AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Yoksulluk nafakasi değil ama iştirak nafakası almalısın , illaki mahkeme şart değil kendi aranızda konuşup 500-1000 lira alabilirsin çocuğun için.
Kendiniz icin degil ama cocugunuz icin nafaka almalisiniz. O cocuk sadece sizin degil ikinizin cocugu
Çocuk harici yoksulluk nafakası evlilik süresi ile sınırlanması gerek artık bu kanun çıkmalı eskidendi o kadının iş hayatında olmaması
Valla helal olsun derim öyle kadına kimsenin üç kuruşuna minnet etmeden kendi kendine yetebilen kadın olmayı başarmak gerçekten büyük bir şey
Kimse haklı değil kararın güzel bir karar kimseye kulak asma kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun ne mutlu sana millete kulak asma
Sen mükemmelsin emin ol
Diğer insanlar şerefsiz
Gördüklerime göre
Çocuga bez vs alıyor
Yeterli. Kendini bozma doğru yoldasın emin ol
Çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılıyorsa almadığın doğru olmuş her kadın senin gibi olmalı kendi ayağınının üzerinde durmalı erkeği para olarak görmemeli ne yazıkki para göz dolu bizim ülkede.
Kafa yapısına bak :)) gününü gün etmekten kasıtları ne acaba?
Karı milleti erkeği sağılacak bişey gözüyle görüyor ama sonunda onlar pişman olacaklar..
Çok haklısın düşmanın değil eşindi çocuklarının babası✌️
Hayır haklı değiller boşanıp bütün irtibatını koparttığın adamın parasını niye alasın ki
nafaka saçmalığı kalkmadıgı sürece akıllı erkekler evlenmez bence
bence nafaka durumu tamamen ortadan kalkmalı boşanma olmuşsa kadın da iş bulsun çalışsın
İyi ki almıyorsun
Çalışıyor sun dimdik ayakta duruyor sun helal sana kardeşim
Çocuk için nafaka istemen çok doğal ama evde oturayım ikimize de baksın yanlış.
Bence belli bi nafaka alsan iyi olur çocuğun için onu biriktirirsin.
Herkes aç gözlü olduğu için böyle bi davranışta hemen herkes kendince konuşmaya başlar.
Nafaka değilde çocuğu için baba bir hesap açıp para yaptırabilir ileride çocukları için iyi olur..
Kimseye aldirmadan kendi hayatin dogrultusunda ilerlemelisin
cocugunun hakkını versin ama sana para vermek zorunda degil
Dinde nafaka almak haram diye biliyorum ben nafaka olayına da karşıyım helal ya da değil sadece ortada çocuk varsa çocuğun ihtiyaçları için para vermek zorunda
Almiyorsun ama çocuğa birikim olarak belli bir miktar alabilir bankada tutabilirsin
Aynen haklılar
Asalak olmayı sever kadın milleti
Helal olsun diyorum. Çok iyi bir insansınız.
Tebrik ederim.
Senin bir şey talep etmene gerek yok gerçekten babaysa adamsa sorumluluklarını yerine getirecektir
Bence almalısın doğru söylüyorlar hani saflık ile alakası yok ama al.
Nafaka alan kadinin calisamicak durumda olmasi gerek bence calisamiyorsa nafaka alabilir onun disinda cocugu ile ilgilenen bir baba ise nafakaya gerek yoktur zaten gerekeni yapiyodur
Kimseye aldırma herkes konuşur ama hiç kimse destek olmaz
Bizim insanımızın bu şekilde konuşması gayet doğal çok görmüyorum siz kalbinizin sesini dinleyin herkes işine baksın şeklince etrafınızı def edin.
Ömür boyu nafaka kadar saçma bir şey olmadığı gibi bir babanın çocuklarını görmesi için belli günler ayrılmasıda bir o kadar saçma
Senin yaptığın en doğrusu ama çocuğun için para vermeli evet yine bakarsın ama her yükü sen de yüklenme babası da maddi açıdan yardımcı olmalı. Şimdi ihtiyaç olamsada elbet ihtiyaç olur onu çocuğun için birikim yapabilirsin.
Çocuk için tabiki nafaka almalı ama kendisi için almamalı
Kendin nafaka almayabilirsin ama çocuğunun nafakasını neden almıyorsun? O çocuğunun hakkı. Doğru söylüyorlar başka kadınlar yiyecek o parayı.
Sen kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsın güçlü kadınları her zaman aşağı çekmeye çalışırlar ve tebrik ederim kimseye muhtaç olmadığını kanitladigin için sen annesin o da baba çocuğunuzun geleceğini zaten düşünürsünüz
Sen en doğru olanı yapmışsın. Zaten kendi ayaklarının üstünde durabiliyosun.. çocugunun ihtiyaçlarını zsten karşılar. Sen doğrusunu yapmışsın
mehirden başka hakkı yok fazlasını verende allahım ondan rağzı değil savurmak gidin bakın ayete
Ömür boyu nafakaya hayır.
Saf falan değilsin tebrik ederim seni
Nafaka çocuğun hakkıdır. Benim durumum çok iyi olsa bile ben alırdım o parayı. Bir baba veya anne eşit koşullarda sorumluluk almalı. Bu yüzden alırdım gerekirse kumparasına koyardım 10 lirada olsa.
Evet çocuğuna vermesi gerekir sana vermiyorsa da bence
ihtiyacın yoksa alma tabi. için nasıl rahatsa öyle davranmalısın. etrafımıza bakacak olursak hepimizin psikolojisi bozulur. ama çocuğun masraflarına ortak çıkmalı.
Herkes agzi olan konusur sen kendi ayaklarinin ustunde durup kendi kararlarini verebiliodan hayatini kendi bildigin gibi yasa derim kimin ne dedigine bakma
Hem boşanıp hem nafaka isteyen kadın zavallıdır yatmadığın adamdan niye alacaksın ki zavallı zihniyet bu
Çocuğun için alabilirsin. Çünkü o çocuk ikinizin ve maddi manevi ihtiyaçlarını iki tarafın da karşılaması gerekir.
Nafaka Hakkı Engellenemez Diyorum Zaten Sıradan Vatandaşlar 190-200 Bin Nafaka almıyor inanmayın o tv de gördüklerinize diyorum.
Not:Kadının kendi tercihi kimse karışamaz buna
Nafaka zaten çok uçuk bir rakam değil bence almalısın çünkü o çocuğun hakkı. Bırak çocuğun daha lüks yaşasın
Aldığında da tam bir …. SIn derler erkek tarafı
Kesinlikle doğru siz boşanmak istemediyseniz nafaka şart
Onurunu paraya satmıyorsun. Saflık değil bu karakter sahibi olmak.
İhtiyacınız yoksa nafaka almanıza gerek yok keşke herkes sizin gibi olsa
Çocuğun bazı masraflarını karşılaması gerekir aslında halin vaktinde yerindeyse hiç el açma
Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum de hakketmediyim parayı istemem de
Adam malsa al derim bazıları iyilikten anlamaz cünkü.
Baba veya anne çocuğa bakmak zorunda, ayrıldığı eşine bakmak zorunda değil.
Çocuk varsa ödemek nafaka vermek zorunda ama çocuk yoksa alman etik değil
Ben bosadigim hayatımdan gönderdiğim adamın parasını da istemem 😄
Bence bakicak durumun varsa alma zaten bazı şeyleri gönderiyor.
Nafaka alıp almaman seni ilgilendirir.
Çünkü se karakterli ve doğru bir insansın 👍
Allah beni o paraya muhtaç etmesin..
Ellerinden öperim ablam o7