Yeni evlendik. Kocam bana senin taraftan neden kimse gelmiyor neden sürekli yüzün asık beni kendinden soğutma dedi. Ne yapmaliyim?

Annem babam yapısı gereği hem cimri hem vurdumduymaz insanlar.
Bunlar yüzünden akrabalarla da hukukumuz olmadı hiç bir zaman.
Ablamın bir tanesi kaçarak evlendi onun evine hiç gitmediler tm ama diger ablamı da kendileri verdi onu da ziyarete gitmediler ne ariyorlar ne soruyorlar. Abimlerde evlenip eşinin ağzına bakıyor onlar ne derse onu yapıyor ne arıyorlardı ne soruyorlardı.
Şimdi evlendim. Evlendiğim adam beni gelip normal istedi. Ailem hiç bir katkida bulunmadığı için onlara yük olmak istemedim kına söz falan altında istemedim ayıp olmasın diye bir tane bilezik takildi o kadar çeyizim zaten yoktu. Düğün oldu kimsem yoktu dayanamadım ağladım etrafım ailesinden uzaklaştigini icin agladim sandilar.
İlk hafta kaynanam kayınpederim ziyarete geldi onlarin tarafini agirladim. Kendimi hem yalniz hem mutsuz hissediyorum. Herkes ailen nerde deyip duruyor kocam yüzünü asıyorum durgunum diye kızıyor.
Nasıl toparlanabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Hayat bizim gibiler için bayagi zor gercekten
Yeni evlendik. Kocam bana senin taraftan neden kimse gelmiyor neden sürekli yüzün asık beni kendinden soğutma dedi. Ne yapmaliyim?