anladım anladım, sizin dediğiniz gibi de düşünyorum tabi ama bilemiyorum da tam nasıl olur biter diye, biraz bana da direkt kapanmaz gibi geliyor aslında ama kestiremiyorum da tam
Yani bence sınava giriceksin kötü bir tepki alırsan seni etkiler ama iyice düşün hatta belki biraz ağızlarını arayabilirsin çaktırmadan nasıl karşılarlar? nasıl bakıyorlar? ilk bir gözlemle ondan sonra kararını ver.
birkaç kere konu geçerken açılayım o zaman gibi cümleler kurdum ve annem aman aman açılma gibi tepkiler verdi ama yine de kesin bir dille açılmak istiyorum dediğim vakit tepkileri nasıl olur tam kestiremiyorum
Bence anneni al karşına konus açık açık mutlu değilim de olmuyor de. İstedigin tepkiyi vermeslerse direkt yap netice de kimse karışamaz bu sadece seni ilgilendiren bir şey.
Zaten belli bir yaştan karışmaya bile hakları yok ta ki sen buna müsade etmediğin sürece. Hissettiklerini ve düşündüklerini en iyi şekilde anlatmaya calis açık açık mutlu olmadığıni belirtsen
söyledikten sonra konuyu dine bağlarlar diye düşünüyorum biraz, ben yine açılırım onlar bu şekilde konuşsalar da emin değilim tam, sakin sakin anlattıktan sonra anlarlar diye inanıyorum da
isteyerek kapanmıştım, yani ima hatipteydim ve kapanma zorunluluğu gibi bir şey oldu, evet dinle alakası olmadığını anlatırım ama onlar yine oraya bağlarlar diye düşnüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Bence kazan git baska sehre orada soyle acildigini. d
Ee yani sonra soyle tabi mutlu olurlar ozmn unutma mantıkli duşunmek için dogru zamani bekle
Bence sonra söyle tepkileri kötü yönde olursa sınav başarını da etkiler boşuna geleceğinle oynama
sınava daha var diye düşündüğüm için şu sıralar söylesem mi diyordum
Sınava daha var ama söyleyip direkt kapatılcak bir konuysa söyle ama büyük ihtimalle öyle olmayabilir o yüzden söyledim
anladım anladım, sizin dediğiniz gibi de düşünyorum tabi ama bilemiyorum da tam nasıl olur biter diye, biraz bana da direkt kapanmaz gibi geliyor aslında ama kestiremiyorum da tam
Bence yavaş yavaş sinyallerini vererek bi tepkilerini ölç baktın sert tepkiler veriyolar sınavdan sonraya ertele kafan rahat olsun
anladım, mantıklı
nasıl sinyaller verebilirim peki
Güzel soru buna ne desem bilemedim şakayla karışık açılsam mı acaba ya diyebilirsin belki pek emin değilim
aslında onu bazen diyorum ama aman aman açılma gibi tepkiler alıyorum daha çok
Bilemedim bence önceden kapalı olan birine danışabilirsin
buraya yazdım o yüzden biraz
Bence sınavı kazan o zmaan hayatın değişir zaten o zaman söyleyip yeni hayatinda yeni tarzinla başla
Evet
Nasıl bir tepki verirler?
tam kestiremiyorum ama yüzde 65-70 olumsuz bakarlar gibime geliyor biraz
Bence sınavdan sonra söyle hani belki mani filan olurlar. Sinavdan sonra kendini kötü hissettiğini uygun bir dilde açıklarsın.
aynısını düşünüyorum neredeyse ama aklıma bir yandan zaten sınavı var diyip üzerime çok gelmezler gibime de geliyor biraz tam kestiremiyorum tabi ama
Yani bence sınava giriceksin kötü bir tepki alırsan seni etkiler ama iyice düşün hatta belki biraz ağızlarını arayabilirsin çaktırmadan nasıl karşılarlar? nasıl bakıyorlar? ilk bir gözlemle ondan sonra kararını ver.
birkaç kere konu geçerken açılayım o zaman gibi cümleler kurdum ve annem aman aman açılma gibi tepkiler verdi ama yine de kesin bir dille açılmak istiyorum dediğim vakit tepkileri nasıl olur tam kestiremiyorum
Bence anneni al karşına konus açık açık mutlu değilim de olmuyor de. İstedigin tepkiyi vermeslerse direkt yap netice de kimse karışamaz bu sadece seni ilgilendiren bir şey.
tabii ki kızsalar da etseler en sonunda kabullenirler diye düşünüyorum şahsen
Zaten belli bir yaştan karışmaya bile hakları yok ta ki sen buna müsade etmediğin sürece. Hissettiklerini ve düşündüklerini en iyi şekilde anlatmaya calis açık açık mutlu olmadığıni belirtsen
söyledikten sonra konuyu dine bağlarlar diye düşünüyorum biraz, ben yine açılırım onlar bu şekilde konuşsalar da emin değilim tam, sakin sakin anlattıktan sonra anlarlar diye inanıyorum da
Knk isteyerek mi kapanmistin yoksa ailen zorladı mı? Ayrıca dinle alakası olmadığını böyle mutlu hissetmediğini iyice belirtmende lazım.
isteyerek kapanmıştım, yani ima hatipteydim ve kapanma zorunluluğu gibi bir şey oldu, evet dinle alakası olmadığını anlatırım ama onlar yine oraya bağlarlar diye düşnüyorum
Belki seni ünv. geciyorsun diye böyle düşünüyorsun vb. diye tepkiler de alabilirsin hazırla kendini.
dediğin doğru buna hazırlarım tabii, teşekkür ederim bu arada o kadar yazdın uğraştın
Ne demek rica ederim. Yardimim dokunduysa ne mutlu bana umarım kısa sürede halledersin
teşekkür ederim yeniden, umarım, umarım kısa sürede ve rahat bir şekilde
Umarımm:) Hadi görüşüruz iyi bak kendine
görüşürüz sen de aynı şekilde
Önce şöyle