İş yerimde hiç kız yok ama ben yine de şık giyiniyorum, insanlar saçma bulur mu?

alakası yok bence bakımlı olmak güzel görünmek güzel bişey hem özveri olarak da iş yerinde yükseklerdekilerin gözüne bile girebilirsin
baska cinsi birak, millete ne. Kendin icin giyin Cok iyi yapiyorsun. Insan her zaman derli toplu olmali
Görüş
4Görüş
Yoo hayır benimde ortamım öyle ama gayet şık gidiyorum bugğn hatta gözleşrmiz kamaştı ne kadar şıksın dediler teşekkür ederim dedim geçtim hoşuma gitti kendşmi aynada güzel görmek değerli hissettiriyor
Karşı cins için şık giyinmek daha saçma bence. İnsan önce kendine saygılı olmalı kendi için giyinmeli.
Öz saygı denen bir şey var ben yatağımda tekken bile pijamalarımın renk uyumuna falan dikkat ediyorum😁
Sen başkası icin değil ki. Kendin icin yapiyorsun. İnsan kendine ozenince inan mutlu oluyor. Kendine karşı saygı bence..
Öz saygı denen bir şey var ben yatağımda tekken bile pijamalarımın renk uyumuna falan dikkat ediyorum😁
Ne güzel kendini seviyor olman , başkaları icin degil kendin icin özen göstermen senin ne kadar öz saygın olduğunu gösterir 👍
Bu kendine bakmakla, kendine değer vermekle ilgili. Karşı cinsle ilgili değil. Niye saçma olsun, gayet normal
Bizde de erkek yok ama ben dikkat ediyorum. Kişinin öz bakımı ile ilgili bu, niye yanlış anlaşılsın ki
Hayır tabiki şık giyinmek insanın kendisine olan saygısıdır o yüzden hiç kafana takma
ne alaka la ahajahahajah insanlar kendini beğenmek için özenli giyinemez mi
Ben kendim için giyinirim. Herkesin bir stili ve tarzı olmalı.
Karsi cinse gore degil , once kendiniz icin giyinmelisiniz
İşine verdiğin değer derim. Kızla hiçbir alakası yok
Aslında şöyle düşün öyle giyinmen seni iyi hissettiriyor örneğin ben sabah uyanıp okula gidiyorum sırf iyi hissetmek için makyaj yapıyorum herşeyi kendimiz için yapıyoruz 😁
başkası için değil, kendini huzurlu mutlu hissetmek için güzel giyilir bakım yapılır. evde bile biraz bakım yapıp güzel giyince insan moral buluyor
Ben kendimi iyi hissettiğim için temiz ve özenli giyinirim karşı cinsi etkilemek için değil yani seninki de gayet doğal bir durum
Yok kankam ya kendin için giyiniyorsun işte ne güzel
Alakası yok kanka bu senin kendine gösterdiğin özveridir
Niye kiz içinmi giyiniyoruz niye saçma olsun.
Daha iyi olur.
Özenli giyinmek için illa karşı cins olmasına gerek yok kendin için de özenebilirsin
En İyi Görüşler