Kızlar, Neden güzel değilim?

Herkes çok üstüme geliyor nefes alamıyorum ailem arkadaşlarım okulum okulda kendimi sevdiremiyorum herkesin düşmanıyım gibi aileminde öyle tek kız çocuğum çok baskıcılar nefes alamiyorum artık çok daraldım her şey çok üstüme geliyor sınavlar gelecek kaygısı aile baskısı arkadaş tarafından satılma falan yakın arkadaşlarımın yakın arkadaşı değilim bu beni çok üzüyor hiç güzel değilim sesim iyi değil boyum 1.70 kilom 53 kendimi çok kilolu hiss ediyorum dudağım büyük ama stresden tüm kabuğunu koparıyorum hep kanatıyorum burnum hiç güzel değil arkadaşlarım çok güzel ama ben değilim gizliye aldım kim olduğumu belki linçler gelicektir kimseye anlatamıyorum kimse dinlemiyo güzel değilim diye komik olmağa çalışıyorum artık kitaplar yatmak müzikler bile beni kurtaramıyo çok hissizleştim keşke 2020 olmasaydi o yıldan beri hayatım çöp dediğim gibi anlatacak kimsem yok o yüzden bura yazıyorum anlatırken bile boş ver ya kanka falan geçiştiriyolar ya da bakiyorum başkalarırla konuşuyolar konuşmağımın faydasi falan kalmiyo kimse anlamiyo beni :/

Kızlar, Neden güzel değilim?