Yüzüm berbat fiziğim berbat vücudum berbat lekeli nefret ediyorum kendimden
3 ay
Yani açıkçası böyle düşünmenize ne sebep oldu bilmiyorum. Ama eğer diğer insanların düşüncesi ise yemişim diğer insanları. İnsanların düşüncesine lütfen takılmayın. Size kendi hayatınızda bir zorluk yaşatıyor ise her şeyin bir çözümü var. Ama dediğim gibi bu insanların düşüncesi bile olsa takmamak en iyisi. Kendimden örnek vereyim ya. Ben çocukluk zamanımda kolumda bacağımda kılım yok diye kız muamelesi görüyordum. O zamanlar buna çok üzülüyordum. Ben erkek olamayacağım diye. Yani gelmişim bu yaşıma ve "geçmişte ne boş şeylere üzülmüşüm" diyip geçiyorum. Dahası var elbet ama onlar bende kalsın.
Kısacası birisinin veya birilerinin göz zevkine hitap etmiyorsun diye kendini lütfen bu derece yüklenme.
Ama bu kendi düşüncen ise sana şöyle diyebilirim. İnsan kendi kusurlarına takık bir varlıktır. Bu konuda sana en güzel benzetmeyi paylaşmak isterim.
https://youtube. com/shorts/JJiyWO6b7aM? si=q7iVPbzbHPML7VL-
Maalesef ki böyle varlıklarız biz. Ayna karşısına geçtiğimde bazen şu niye böyle bu niye şöyle diye düşünceler kuruyorum ve bunu elbet çoğu insan kuruyordur.
Ama dediğim gibi önce psikolojik bu düşünceni yenmen ve üzerinden geçmen gerekmekte. Ama eğer gerçekten bir kusur görüyorsan ileriki zamanda bu yönde bir karar alıp değişim yapmaya girebilirsin. Ama bence gerçek güzellik doğallıktır. Hiçbir zaman estetik yaptırmış bir insan bana güzel gözükmemekte.
Umarım anlatabilmişimdir.
Biz Berk ve Şenay.
Şu an kendine karşı çok acımasız konuştuğunu hissediyoruz 🥺 Aynaya bakarken gördüğün şeyle hissettiklerin aynı olmak zorunda değil. Bazen ruhunun içinden geçtiği dönem, yüzüne filtre gibi çöküyor. “Berbat” dediğin şey çoğu zaman yorgunluk, kırgınlık ya da kıyas tuzağı oluyor. Sen bir beden değilsin sadece; mimiklerin, sesin, bakışın var ✨ Kendine düşman olma, dünya bu görevi zaten yeterince üstleniyor 💛
Cevap
26Cevap
eminim güzelsindir de başkalarıyla karşılaştırıyorsundur kendini. fiziğini düzeltebilirsin takma. spora başla
Sacmalama herkesin guzellik algisina uyamazsin eminim cok güzelsindir
Afedersin ama b k gibiyim
Sacmalama yaa kac yasindasin sen yazar misin bana
22 yaşındayım
Konusalim mi neden böyle dusunuyosun ne odlu
Eminim gayet iyidir
Nelerine yürüyorlar bi bilsen
Önemli olan insanın kalbidir fiziki güzellik geçici
İyi işte nazar değmez,😅 şaka tabiki önemli olan sağlık güzellik bir güngeçer kendinle mutlu olmalısın
Her topalın bir kör alıcısı olur demişler, örnek kötü gibi ama manası olarak iyi yanlış anlama
Bana bunu burdan biri demişti ya hala düşünüyorum o kadar çirkin miyim diye
@anonimmkimsee bu aslında bence çirkinlikle bağlantılı bi söz değil, dedim ya örnek kötü gibi görünüyor ama sonuçta deyim atasözü gibi bir şey manası derin yani
Ama örneklerde iki kişide kusurlu
@anonimmkimsee kusur ayrı çirkinlik ayrı, sonuçta güzel birinin bile bi kusuru olabilir ki vardır da
O da doğru
Sana öyle geliyordur
Degistir kendini o zaman hersey senin elinde
Gözlerimi kapattığımda fena değilsin
Önce kendini sev ki güzel olasın
bence cok guzelsın
Estetik, makyaj ve efekt eksiklerin olabilir
bence kendine çok yükleniyorsun feriha yapma böyle
Benim de öyle ama kendimi seviyorum ve beğeniyorum
Allah çirkin şansı vermiş ona şükret
Boy kilo kaç ki
1.57 boy 60 kilo
Spor yapmadığın için
Spor yapsam güzel mi olucam sanki
Yüzüm değişmez vücudumda ki kararmalar lekeler değişmez maalesef spor yapsamdq
Param yok
Ayrıca çevremdeki tüm kızlar doğal güzelken ben parayla pulla guzellesmeye cabalayacagim. O da güzel olacağım bile belli değil.
Doğru kişi bana bakmaz ki bu çirkinlikle. Kimse bana bakmıyor. Güzel kızlar varkan bana niye bana baksinlar
Bazımız güzelliğe bakmıyor. İstediğin kadar inanma ama aramızda biscolata erkeği gibi olup, eğitimli olup da o dolgulu dudaklı, açık giyinen kızların peşinde değil. İstediği kadar çirkin olsun, sağlıklı ve bakımlı, temiz ise bir Fransızca konuşmasına bakar benim için. Birkaç çeşit enstrümanda usta olmasına bakar. Belki bunlar yoktur ama aşırı sadıktır ve çok seviyordur. Bu yeter
Karamsar olmayınız
Foto yok mu
Tiksinc harbi
Şans
Sen çok güzelsin fıstık inan bana
Merak ettim
Değişebilir hepsi de
Bana yazarmısın bi
Bakayım mı yardımcı olabiliim
Bilmiyorum 😔
Görmediğim için bir şey diyemiycem
Genetik