Ya gercekten bıktım ben herseyi asırı takan bi insanım , ig de cevremde artik gerçekten güzel görmek istemiyorum. Ben kendimi hic beğenmem , arkadaslarim güzelsin falan dio ama inanasım gelmiyo. Ya neden güzel değilim hayatimda hicbise doğru düzgün gitmiyo bari güzel olsaydim ya , isyan etmiyim etmiyim diyorum ama gercekten biktim , allah birine para verir birine iyi aile veriir birine güzellik verir birine hepsini verir birine ise hicbirini vermez , iste o hicbiri verilmeyen kisi benm. Gercekten simdi neler yasadiğimi falan burda uzun anlatamam empati kurmaya calisin biraz. Simdi git kendini gelistir öyle ön plana cık diyeceksiniz , yaa gelistirmek icin
Para lazim para , ben de yokki para , bari para olsaydi giyimimle kusanimla biraz bakimli gözükürdüm ama cidden paramiz yok ayda yilda bir kıyafet isteyebiliyorum ailemden , e tabi onlarda hakli , borc var harc var. Biktim ya gencliğim cürüdü gitti. Kimse beni sevmicek hicbi yararim yok hic bi yeteneğim yok. Herseyim kötü , sesim görüntüm herseyim. Ne yapicam
Para lazim para , ben de yokki para , bari para olsaydi giyimimle kusanimla biraz bakimli gözükürdüm ama cidden paramiz yok ayda yilda bir kıyafet isteyebiliyorum ailemden , e tabi onlarda hakli , borc var harc var. Biktim ya gencliğim cürüdü gitti. Kimse beni sevmicek hicbi yararim yok hic bi yeteneğim yok. Herseyim kötü , sesim görüntüm herseyim. Ne yapicam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer