Ya saf gibi birşeyim kaç yaşına gelmişim hala dizimden yara geçmez fmvkkc mesela geçen evde son 1 tabak mantı kalmıştı abimindi oda yalvar yakar zor aldım mantıyı iştahla löppüdü löp löp yerken nasıl oldu anlamadım tadı çok güzeldi nazarım mı değdi bilmiyorum şaaak diye ters döndü sonra yere düştü ben bağırınca annemlerde balkondan düştüm sanmışlar her neyse, geçen yine okula gidiyorum okula yaklaştım arkadada okul birincisi cool çocuklar var neyse bende kingir kingir gidiyorum sabah sabah otuz iki diş gülerek derkennn löçük diye bir düştüm içimden amanın karizma gitti hiç bozma dedim yanımda kankam var onunlaydım o kaldırdı fkgjvkvmg, bugünde geçen sene kankamın karşı komşusu bir oğlan vardı işte kankama hep yazıyordu falan işte bizim leylada (lafın gelişi gerçek adını vermem fbı falan çıkarsınız amannn) bana yanık zannede zannede hoşlanmaya başladı bende taktif maktik verdim halbuki anlamam öyle şeylerden kankam için internetten araştırma yaptım her neyse çocuk piss naletttt biri çıktı başka kızla çıkmaya başladı neyse oralar uzun hikaye kiii kankam okulun, semtin en güzel kızı maşallahhh 🧿🧿🧿(maşallah demeyenin kafası bitlensin) çocukta şimdi gördüm kurstan çıktık eve dönerken kankamla denkk değil keisnlikle, kankam gözü miyop göremiyor normalde kıstı gözünü sonra anaaaaa dedi tipi falan kaydı fkfkcn ayy dedi gözükmeden gidelim dedi bende gözlüğümü taktım kafamdaydı baktım buna mı baktın cidden dedim derken bir çarpıldım tökezledim fkfmgg valla kızıda rezil ediyordum löpss diye yapışsaydım ama düşmedim Allah yüzüme baktı. ay niye sakarım, yıldızım falan mı düşük?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok sempatiksin ya okurken çok güldüm keşke arkadaşım olaydın hahah
Arkadaşın olunca sevdiğin kızın yanında löpsss diye düşersem görürsün ama djfjgkkgkh ya da bugün matematik dersinde hocanın tahtadan çözdürdüğü yayın evini satın aldık kankamla (maksat cinlik olsun) işte bir soru çözdük soru doğruydu çözdüğümüz 5 bulduk arkadan cevaba bak dedi arkadaşım baktım 4 yazıyordu sonra sınıftaki herkes zehir tabi sayısalcılar neyse herkes 5 diyor kankamla ikimiz gururlu gururlu parmağımızı kaldırıp 4 hocamm dedik abooo cevap 5 çıktı dkfkfkgkh yanlış bakmışım dncjgjfoh
Hahahah kesinlikle mükemmelsin ya acayip eğlenirdik hahahaha
Aaaa teşekkür ederim.
Rica ederim umarım her şey gönlünce olur
Gönlüme göre olsa varyaa üfff ama imkansızzz
Gönlünden neler geçiyor öyle hahaha
Valla bir ara elon muskun 150 milyon dolarlık yarışmasından birinci olup abiyemi giyip ödülümü almaya gitmek vardı, sonraaa kayuyla evlenmek vardı ölmüş galiba kayu ckvkkckg, oyuncu olmak vardıııı, bir ara savaş pilotu oluyordum, hatta biyolojiden 100 alırım net diyordum 60 aldım oda iyi benim gönlümden geçenler bitmez
Hahaja elon muskta büyük ihtimalle 4 diyip kaçırırdın şansı hahahaha kayu enteresanmış diğerleride çok iyi haha
Djdjkfkf o 4 aslında doğru buldukta işte araya çakallık yapınca olmadı birde her zaman hayvan gibi sesler çıkaran sınıf benim gülme krizim gelince sus pus oldular kankam cimcikleyerek zor durdurdu
Ben olsam deli gibi kahkahayla eşlik ederdim hahaha
Oda güldüde o yine kendini durdurabiliyor ben asla hele ciddi ortamda imkansızz
Bu konuda sen=ben bende öyleyim haha
Hahaha ama çok kötü oluyor ya
Amaan boş ver bir daha mı gelecez haha
Aynen öyle amannn ama öğretmen söaımdan tutupta disipline verirse görürüm birdaha dünyaya gelmeyi
Böyle şeyler için yapacağını sanmam ya özür dilersin biter
Belli olmazzzz bahtsızım ben
Bilmem umarım yerine gelir o halde
Elon musk duy bunları kayu sendee
Onların şansla pek alakası yok gibi
Zjjdkfkc imkansız
E yani olmayan ihtimalleri istiyorsun ahaahah
Dkfkfkkglfg
Karnım ağırdı ya 🙂🙂
Ay niye üşüttün mü (şaka yaptım) bu arada salgın var galiba bizim bir arkadaşta hasta kendini hamile sanıyor ama erkek kendisi dkfkkckg kızı olursa adını benim adımdan koyacakmış töbeeee
Ya sen bana yazsana yeminle senin gibi birisi her insanın yanına lazim senle insan yaşlanmaz 😅
Sağolasın dnfkkgg ama rezil oluyorum sürekli fmfkgkgmh
Takip at ben yazarım tatlış 😅
Takip
Djjfjgkgkg
Bu arada hesabı silerim yüksek ihtimal birazdan ondan eklemedim kankamm
Bekliyom ama😅😅
Başka platformlarda var sadece burası yokki
İnstagram veriyorum yaz hacışehyesultanxxxkonya
Pardon hacı_şehriyesultanxxxkonya
@hacı_şehriyesultanxxxkonya instagramım
İyi ama bu kadar da dalga geçilmez ki😅
Dalga geçmedim kii espri alınmaaaa
Takip at özelden veriyim sen yaz
Hadi yaa🙂
O zaman dertleşelim seninle atıyorum bu arada uzun konuşamam ayrıca buradan konuşalım