Çok sakarım valla birgün sakarlığımdan dolayı hapı yutacağım?

Ya saf gibi birşeyim kaç yaşına gelmişim hala dizimden yara geçmez fmvkkc mesela geçen evde son 1 tabak mantı kalmıştı abimindi oda yalvar yakar zor aldım mantıyı iştahla löppüdü löp löp yerken nasıl oldu anlamadım tadı çok güzeldi nazarım mı değdi bilmiyorum şaaak diye ters döndü sonra yere düştü ben bağırınca annemlerde balkondan düştüm sanmışlar her neyse, geçen yine okula gidiyorum okula yaklaştım arkadada okul birincisi cool çocuklar var neyse bende kingir kingir gidiyorum sabah sabah otuz iki diş gülerek derkennn löçük diye bir düştüm içimden amanın karizma gitti hiç bozma dedim yanımda kankam var onunlaydım o kaldırdı fkgjvkvmg, bugünde geçen sene kankamın karşı komşusu bir oğlan vardı işte kankama hep yazıyordu falan işte bizim leylada (lafın gelişi gerçek adını vermem fbı falan çıkarsınız amannn) bana yanık zannede zannede hoşlanmaya başladı bende taktif maktik verdim halbuki anlamam öyle şeylerden kankam için internetten araştırma yaptım her neyse çocuk piss naletttt biri çıktı başka kızla çıkmaya başladı neyse oralar uzun hikaye kiii kankam okulun, semtin en güzel kızı maşallahhh 🧿🧿🧿(maşallah demeyenin kafası bitlensin) çocukta şimdi gördüm kurstan çıktık eve dönerken kankamla denkk değil keisnlikle, kankam gözü miyop göremiyor normalde kıstı gözünü sonra anaaaaa dedi tipi falan kaydı fkfkcn ayy dedi gözükmeden gidelim dedi bende gözlüğümü taktım kafamdaydı baktım buna mı baktın cidden dedim derken bir çarpıldım tökezledim fkfmgg valla kızıda rezil ediyordum löpss diye yapışsaydım ama düşmedim Allah yüzüme baktı. ay niye sakarım, yıldızım falan mı düşük?

Çok sakarım valla birgün sakarlığımdan dolayı hapı yutacağım?