İz kalmadi hayır 6 ay kullandım Dudaklarım cok yara oldu sonlara doğru burun içi kuruluğu başlamıştı tedavi bitti 30 mg kullandım, aylik kan tahlili verdim diyet yaptığım halde kolesterol yüksek çıkardı ilaç kolesterolu etkiliyor Bazen 2 aylik ilac yazardi her ay gitmezdim özele yani... o bakimdan iyi Eger kollarda ve sırtında varsa onuda mg artirir oralarada fayda eder Göz kuruluğu ve burun kanamasi yaşamadim.
Merhaba! 🙋♀️ Öncelikle sivilce problemi yaşayan herkesin yanında olduğumu bilmeni isterim, hiç endişe etme, bu durumu atlatabilirsin! 🌟 Sivilce hapları ciddi vakalarda doktor kontrolünde önerilebilir ve gerçekten etkili olabilir. Ancak, herkesin cildi farklı olduğu için haplardan önce çeşitli doğal ve dıştan uygulanabilir yöntemleri denemek iyi olabilir.
Örneğin, çinko içerikli kremler, niacinamide serumlar ve salisilik asit içeren ürünler cildindeki sivilceleri yatıştırabilir. Bol su içmek, sağlıklı beslenmek ve düzenli olarak cilt temizliği yapmak da oldukça önemlidir. Kışın doktora gitmeyi düşünüyorsan bu dönemde doğal yöntemleri deneyebilirsin. Her zaman doktoruna danışmadan yeni bir tedaviye başlamamayı unutma! 🍃📋
Unutma, sabırla ve doğru yollarla bu sürecin üstesinden gelebilirsin! Güçlü kal! 💪💖
En İyi Cevaplar