Güncellemeler
2 ay
Saklıyor evlendiğini hayatımda biri var diyor. Daha sonra story de kızı koyuyor. Yeni evlisin neden mutlu değilsin? Babası tanınan bir polis gazateye çıkmışlar
Güncellemeler
2 ay
2 gün falan konuştuk ama etkisinde kaldım galiba arada bakıyorum ama hesap isimlerini değiştiriyor hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
aklı hala dısarda demek kı ya da evlılıgı kabullenememıs
Kıza ayıp değil mi? Kendin jandarmasın baban tanınmış bir polis gazetelere çıkmışsınız ama Instagram da bekar hayatı yaşıyorsun.
fake olarak yapıyor bunu ya da bır sevgılısı var ondan vazgecemıyor karısındanda vazgecemıyor bılemıyorum kafasında ne var bekarkende boyleydı bazı seylere anlam veremessın dırek bunu kendısıne sormak daha mantıklı
Ya ben anlar anlamaz konuşmayı kestim ama bilmediğim için konuşmayı kestim. şu an size de yazıyorum ama ne biliyim belki sizde evlisinizdir. Selam selam naber nasılsın kimsin nesin diye konu geçti. Ama yanımda olsan çok güzel kızsın prenses gibisin deidi. Sonra ya biz konuşuyoruz ama hayatımda brii var dryinc eben sevgilisi var sandım sonra gittim nete baktım babası tanınmış bir polis kendisi jandarmaymış. Ama bekar hayatı yaşıyorsun Instagram da. Sonra uzaklaştım ben yazıyım diye kardeşini koydu. Hiç yazmayınca da şarkı attı ama arabada isimli anahtarlıkları var prdan şüphem daha da arttı. Şimdi instada arada karısınıda koyuyor ama kız böyle robot gibi
Tuhaf bir evlilikleri var kız böyle zoraki gülüyor gibi. Robot gibiler.
sonucta evli uzak durman en ıyısı. ben evli değilim evlilik dusunen bırıde değilim o haltı bır kere yedım nasıbımı aldım :) diğer arkadaşlara başarılar diliyorum
Bazıları da bu böyle sürmez elbet birine denk gelicek biri söyler karısına dediler.
illaki ama sebebi sen olma
Ben öyle düşünüyorum ama bakmadan da edemiyorum. Ya evliliğine dönsün ya da ayrılsın başkalarını kandırmasın istiyorum
boş ver bulaşma dertsız basına dert mı alacaksın kavgayı ayıran kuslerı barıstıran ve dogruyu soyleyenler yaranamıyor ve sonunda en kotu ınsan sen oluyorsun
Bende ekli olan arkadaşının onu başından Mehmet diye etiketlemesi v kardeşini sevdiğim için kocaeliden getirip kendi çalıştığı asker arkadaşlarıyla foto atmaları. Evli ama hala bekar hayatı yaşıyor
Abi ne oldu biliyor musun. Bunun arkadaşları bende ekliydi sonra dün bunun doğum günüymüş. Arkadaşı koymuş jandarma arkadaşları ve küçük kız kardeşini de almış Bi pasta 7 kişiler 7 bardak kola falan. Ama kız yine yok. Sanki arkadaşı bende ekli diye bilinçli koydu kendini ve arkadaşı başına Mehmet diye belirtmiş. Sizce de bu bana… [+]
bundan bısey cıkmaz dıye dusunuyorum
çakalll kaçak et peşinde 🤣
Sonuç ne olur abi ileride. Daha 3 ay oldu evleneli. Ama balayından 1 hafta sonra nette bekar hayatı yaşıyorsun
s0nuç belli adamın evlilik umrunda değil 0rdan karı kız düşürme peşinde
Babası polis kendisi jandarma. Gazeteye çıkmışlar. Bütün polis jandarmalar gelmiş. İsterseniz atıyım resimlerini de. Ama mutsuz çocuk. Bir duruyor bekar yaşıyor bir duruyor kızı koyuyor. Yazık değil mi şatafatlı bir düğün ev araba vb rahat mı battı ne bu haller
evlenmeseydi dengesiz niye 0 kızın da günahına girdi ki
Kimisi bir tamam almak zorunda kaldı diyor kimisi jandarma olduğu için evde yemek eşya yıkayan olsun diye. Ama kızı robot yapmış bildiğin otur otur kalk kalk.
Ben mesela bilmeden konuştum bana o hayatımda biri var deid ama ben şüphelendim. Bir baktım nette gazete de düğün fotosu var tanınmış bir aile. Ben şöyle düşünüyorum madem evlendin artık boşnana kadar o senin. Para var ev dayalı döşeli tanımıyorsun jandarmasın baban polis gidip muhasebeci kız almışsın. İnstada bekar hayatı yaşıyorsun ama annen ve karakoldaki arkadaşların ekli ama karakola bazen karın diye onu da getiriyorsun. Karakoldaki ler demiyor mu oğlum sen napıyorsun. Sne böyle yaparsan millet ne yapmaz. Ben gidip kıza veya babasına söyleyecektim. Ben akıllı dabranöasam yanacaktım. 3 günde kaptırdım kendimi.
böyle herifleri döve döve hastanelik ediceksin ki görsün gününü şerefsiz
Abi ne oldu biliyor musun. Bunun arkadaşları bende ekliydi sonra dün bunun doğum günüymüş. Arkadaşı koymuş jandarma arkadaşları ve küçük kız kardeşini de almış Bi pasta 7 kişiler 7 bardak kola falan. Ama kız yine yok. Sanki arkadaşı bende ekli diye bilinçli koydu kendini ve arkadaşı başına Mehmet diye belirtmiş. Sizce de bu bana ima değil mi?
boş ver uzak dur ne halt oldukları belli değil bunların
Capkınlik yani baska ne olabilir😄
Evlendiği kızın haberi yok ya duyarsa?
Duyarsa kavga ederler kavga büyurse bosanirlar ne olcak baska
3 ay olmuş yeni evlisin evler dayalı döşeli her şey güzel gözün niye dolarda otur evde karın var onla uğraş. Millet kız bulsa şükretcek bu ne
Adam. icinde varsa ne yapsn
Bende ekli olan arkadaşının onu başından Mehmet diye etiketlemesi v kardeşini sevdiğim için kocaeliden getirip kendi çalıştığı asker arkadaşlarıyla foto atmaları. Evli ama hala bekar hayatı yaşıyor
Sana neden dert oldu
Ya biz konuştuk ama her şey olumluydu. Yani hoşlandım belkide ama sonrada öğrendim evli olduğunu o hayatımda biri var demişti. Bende sevgili vb sandım yeni yanılıyorsun onuöta kavun değil veya alnında yazmıyor. Babası ünlü bir polis miş netten yazınca çıktı bende konuşmayı kestim
Oda babasının sayesinde ego yapmış demekki. boş ver takip etme. normal insanlarla meşgul ol
Kıza ayıp değil mi ama kız ya duyarsa. 3 aylık evlisin öp tut niye gözün dışarda.
boş ver ayıp ama sen düşünme bunu. seni öpeceklerle ilgilen sen :)
İyi de şüphelenmeyip bakmasam belki de konuşacaktım. Hoşlanmıştım ama karın var bize niye yazıyorsun. Neden benim burcum ile ilgileniyorsun
Kurtulmuşum de mutlu ol. Üzülme.
Arada aklıma geliyor, bakıyorum ama kendi hesabımdan engelledim. Ama ne oldu unutamıyorum niye bilmiyorum ya
Yüzyüze görüştünüz mü? Sadece sohbet mi?
Yüz yüze görüşme olmadı çünkü 2 gün konuştuk ben müsait oldukça gazıcam sana hep dedi. Sonra içimden deidm ki hayatımda brii var dedi sevgilisi var diye düşündüm. Ama içim içimi yedi sevgilisi var ve bana böyle diyor diye. Sonra ailesini arattım oha baktım evli gazeteye çıkmışlar ama çocuk hala bekar gibi yaşıyor. Hep imalı şarkı atıyor sonr ada kardeşini attı sonrada ben den yüz bulamayınca gitti kızı koydu seni zar zor buldum ben dedi. Ya karakoldaki arkadaşları ekli demiyorlar mı oğlum sen napıyorsun karakola karı gfiye bunu getiriyorsun ama instada ne yapıyorsun
Bu kadar aklını yorman gereksiz. 2 gün konuşma için bu kadar derin düşünmeler yersiz. fazla yalnız olmalısın.
Zorla evlenmiş. Gözü dışarda.
Herkes öyle dedi bana da. İnstada başka kızları takip ediyor. Kendisi jandarma. Bazıları da diyor ki anne babası yanında değil. Evde yemek yapan eşyalarını yıkansın diye evlenmiştir diyorlar.
Ne olursa olsun evlendiyse bu adam bitmiştir. Hele ki sevsede sevmesede evliyken böyle takılan adamdan hemen uzak durmalısın
Uzak durdum zaten ama hala isim değiştirip instada takılıyor. Bende normal biri snaıp konuştum. Diğerleri bari üzülmesin. 3 aylık evlisin evlilik böyle olmamalı. İstemiyorsan ayrıl ne bu ya
Bir bakıyorsun mutsuz bir bakıyorsun kızı koyuyor. Madem evlisin ikimizinde instası olsun veya ortak olsun. İkisininde sen kullan ama ekle yani etiketle bu benim karım diye.
ne oldu biliyor musun. Bunun arkadaşları bende ekliydi sonra dün bunun doğum günüymüş. Arkadaşı koymuş jandarma arkadaşları ve küçük kız kardeşini de almış Bi pasta 7 kişiler 7 bardak kola falan. Ama kız yine yok. Sanki arkadaşı bende ekli diye bilinçli koydu kendini ve arkadaşı başına Mehmet diye belirtmiş. Sizce de bu bana… [+]
canım iştee
Sana ne
Nedenini soruyorum neden yani
Gözü dışardadır
Evlendiği kıza yazık değil mi?
Onun bileceği iş
Daha sonra konuşmayı kesince gitti kızı koydu seni zar zor buldum ben diye şarkı atmış
Senle mi konuşuyordu evli olduğu halde durumu anlamadım da ben
Şimdi instada tanıştık biz ben güzel manzara vb görürsem beğeni atıyorum bu güzel güzel konuştu falan sonra ya biz konuşuyoruz da hayatımda biri var dedi bende bundan şüphelendim baktım kimse yok sadece annesi babası ekli ama evlendiği kız ondan ekli değil. Ve başka kızları takip ediyor. Yani öyle bir şey ki jandarma ki arkadaşları ve anne babası ve başka kızlar ekli. Hadi her eşy okey de karakoldaki arkadaşları demiyor mu ya oğlum evlisin ne bu Instagram dakiler diye. Daha sonra ben konuşmayı kesince bilinçli kardeşini koydu yazıyım diye sonra yazmadım. Sonra gitti şarkı attı ama araba da asılı isimleri olan anahtarlık var sonra yine tepki vermeyince gitti kızı arkası dönük seni zar zor buldum ben diye şarkı atmış ama kız onun yanında böyle robot gibi.
Hoşlanıyor musun