Herkese merhaba. Size kısaca hayatımın bir parçasından bahsedeceğim yorumlarınızı ve konuya vakıf olanların cevaplarını merak ediyorum.
23 yaşında bir erkeğim 26 yaşında ablam var kendimi bildim bileli o giyim kuşam yaşam şartları bakımından benden daha iyi oldu hep. Şu anda da durum aynı. Annem onun çeyiz takımlarını kendi cebinden para vererek aldı kızını evliliğe hazırlıyor. Ben lisedeyken ablam üniversiteye geçmişti sonra benim de üniversite çağım gelince ablamın okulu bitmedi diye örgün değil açık öğretim okudum. Her neyse bu süre zarfında ablama binlerce lira para atıldı eğitim sonuna kadar ortalama 100 bin liraya kadar ona masraf yaptılar ama aynı dönemde bana bi 100 lira vermediler mesela. Neyse sonra seneler geçti falan filan şimdi de annem gözümün önünde ona altın alıyor falan ama demiyor al şu 1 gram altını da sana aldım diye. Annem hediye almak istiyor mesela ama bana alınacaksa ablama da alıyor, ama ona alınacaksa bana almıyor...
Yaşım 23 artık hayatım şekilleniyor 3 4 seneye evlenmek istiyorum fazla bir birikimim yok.
Ben annemlere ablama yaptıkları, aldıkları, verdikleri şeylerin karşılığını isteyebilir miyim? Çünkü onu üniversite okuttunuz binlerce lira harcadınız dediğimde annem "sen de bu evde yattın kalktın yedin içtin ona say" dedi. Ama bence binlerce lira harcamakla bu bir değil..
Ben ne yapmalıyım arkadaşlar bana yol gösterin lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer