Aile & Toplum Pazar gününüz nasıl geçiyor? Superisii_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Benim idare eder sizin Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Pazar gününüz nasıl geçiyor? Pazar gününüz nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sıradan ya hava soğuk bir kaç bir şey aldım geldim yattım yattım hep. 1 0 Yorumla
Mert33Mutsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 91% +1 yıl Evdeyim duş aldım 3 4 bira aldım içtim tek koca ev üstüme geliyor 1 0 Yorumla
Hemsir64 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sabah nobetten ciktim sersem gibiyim😂 1 7 Yorumla Superisii_ +1 yıl Hemşire misin Yorumla Hemsir64 +1 yıl Evet 😊 Yorumla Superisii_ +1 yıl Iyi dinlenmeler o zaman 😄 Yorumla Hemsir64 +1 yıl Dinlendimde yemek bulasik derdi var😂 Yorumla Superisii_ +1 yıl Dışardan söyle bulask makinesine koy 5 dklik iş 😂 Yorumla Hemsir64 +1 yıl Hergunde disardan olmazki😂 Yorumla Superisii_ +1 yıl Bugunluk ye , yarın bakarsin😂 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Evde yatarak geciyor 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sosis yiyorum 1 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. idare eder 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evde geçiyor 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Güzeldi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sıradan ya hava soğuk bir kaç bir şey aldım geldim yattım yattım hep.
Evdeyim duş aldım 3 4 bira aldım içtim tek koca ev üstüme geliyor
Sabah nobetten ciktim sersem gibiyim😂
Hemşire misin
Evet 😊
Iyi dinlenmeler o zaman 😄
Dinlendimde yemek bulasik derdi var😂
Dışardan söyle bulask makinesine koy 5 dklik iş 😂
Hergunde disardan olmazki😂
Bugunluk ye , yarın bakarsin😂
Biraz temizlik biraz dinlenme
İdare ediyoruz bir şekilde
Her zaöanki gibi sıkıcı