Aile & Toplum Pazar gününüz nasıl geçiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sayın sistem her sorum neden süper soru seçiliyor sonra silemiyorum leee🙄🙄☺️☺️ Pazar gününüz nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Benim boş geçiyor 1 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı. Günü birlik Ankara dan Eskişehir turu şimdi dönüş yolu gayet güzel geçiyor 1 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yarın okul var hic guzel gecmiyor intihar edicem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yarını düşünme bugünün tadını çıkar o zaman ☺️ Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Öyle olsa keşke de öyle olmuyor Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstanbul'da hava misTeknedeyim akşmüstü rakısı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Keyifli vakitler efenimm Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Teşekkürler sizede efemm Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çalışıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi çalışmalar canım Yorumla efulimmm88 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Askeriyede işte nasıl geçiyorsa öyle geciyor 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Fena değil 2 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vasatın altı gibi 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Boş. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sensiz.. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neka komik neka komik😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok gerçekten sensiz geçiyor Yorumla Soran +1 yıl İyi geçmeye devam etsin o zaman tövbe yarabbim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi artık senli oldu konuşunca Yorumla Soran +1 yıl Aha hemen nokta koyayım o zaman iyi bensiz vakitler olsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sustum niye bu kadar taktın rkgdjg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süper biri olduğun için? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim boş geçiyor
Günü birlik Ankara dan Eskişehir turu şimdi dönüş yolu gayet güzel geçiyor
Yarın okul var hic guzel gecmiyor intihar edicem
Yarını düşünme bugünün tadını çıkar o zaman ☺️
Öyle olsa keşke de öyle olmuyor
İstanbul'da hava mis
Teknedeyim akşmüstü rakısı
Keyifli vakitler efenimm
Teşekkürler sizede efemm
Geçen pazardan farksız
sakin. evde yatmaktayım.
Çalışıyorum
İyi çalışmalar canım
Teşekkürler
Askeriyede işte nasıl geçiyorsa öyle geciyor
Guzel
Fena değil
Vasatın altı gibi
Berbat
güzel
Boş.
Sensiz..
Neka komik neka komik😏
Yok gerçekten sensiz geçiyor
İyi geçmeye devam etsin o zaman tövbe yarabbim ya
Gerçi artık senli oldu konuşunca
Aha hemen nokta koyayım o zaman iyi bensiz vakitler olsun.
Tamam sustum niye bu kadar taktın rkgdjg
Süper biri olduğun için?