Arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum, dün en yakın olduğum arkadaşımdan 5-6 yıldır sevdiği (ve artık bunu takıntı haline getirecek kadar sevdiği) kişinin ortak arkadaşımız olduğunu öğrendim, bunun üstüne bugün o çocuk sürekli yanımıza geldi ben de yani çok umursamam onu normalde. Fakat bugün ders çalışırken yanıma geldi benim de takıldığım bir kaç nokta vardı falan. Ondan yardım istedim, yanıma oturdu bayağı yakınlaştı ve rahatsız oldum ve dile getirdim hem de üsteleyerek. Her neyse sonra biraz geri çekildi bu sefer de resmen eliyle beni taciz etti ve vücudumün belli başlı yerleri bir de. O kadar rahatsız oldum ki anlatamam ama o an şaşkınlık içerisinde bir şey diyemedim gerçekten ve o da devam etti
-benim kafam o an başka yerde ve kendimi iğrenç hissediyorum daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım, kimse de yaşamaz umarım ama ciddi manada ne yapacağımı bilmiyorum çocuk benim 5 6 yıllık bayağı yakın aynı arkadaş grubunda olduğumuz bir insan çünkü-
Devam etmesine karşılık ben sürekli oflayıp pufladım geri çekildim uzaklaştım ama nafile. En sonunda sinirden gözlerim doldu ve o sırada bahsettiğim yakın arkadaşım yani beni taciz eden kişiye takıntılı arkadaşım geldi. Sonra onu yanıma çağırdım oturması için geldi oturdu, o da kıyamam onu gerçekten sevdiğini falan sanıyor sanırım bir umutla ama o yanıma oturunca çocuk gitti. Benim o sırada dilim tutuldu resmen hiç bir şey söyleyemedim hiç ama hiç beklemiyordum çünkü ve bunu yanıma oturduğu her an yaptı ben uzaklaştım yine yaptı artık çok sinirlendim kızdım lütfen gider misin diye ama ben kime ne diyeceğim? Gerçekten hiç bir fikrim yok ve şu an bile gözlerim doldu arada kaldım resmen:/ ne yapmam lazım başıma hiç böyle bir olay gelmemişti ve kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum. Bu arada bu çocuk da bizim aile dostumuz. lütfen kırıcı olmayın olacakdanız da yazmayın, çünkü insan o anda o psikoloji ile bir şey yapamıyor yapması gerekse bile.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer