Beklemediğim bir anda çok fena boşluğa düştüm ne yapacağım?

Özet gecicem benim bı sevgilim vardı kavga ettik ve beni heryerden engelledi ben onu unutmak için bı çocukla içmeye başladım arkadaştık yeni tanışmıştık sonra sevgili olduk ben * takmiyo gibi davraniyodum başkalarıyla konusuyodum onunda haberi oluyodu konuşma lütfen diyip duruyordu ben parasını yemek için birlikte olduğumu dusunuyodum ama bı gün ortadan kayboldu içime bı sıkıntı girdi annemle kavga ettigimizden dolayı sandım geçtim aksaminda yazdı aşkım vs bı anda eski sevgilimle konustugumu ogrendigini söyledi ben zaten soylemistim ama çok uzatti konuyu bidaha olmasın dedi olursa nolcak dedim ayrilcaz dedi ve bı anda bence sende bende kendimize göre birini bulalim orta yolu bulalim dedi bende tamam dedim kendine iyi bak dedim görüldü attı geceleri sinir krizi geçiriyorum arkamdan konuştuğunu bahane ederek yazdım ama sikine takmiyodu 1 hafta önce yalvaran bu çocuğa ne oldu anlamıyorum gün içinde cildiriyorum aglamadan duramıyorum boşluktayım napicam ben böyle beni bı anda birakmasinimi kendime yediremiyorum

Beklemediğim bir anda çok fena boşluğa düştüm ne yapacağım?