Ailem çok cahil yardım edin?

benim rahim içi polipim var ve doktor ameliyatla alalım dedi 20 yaşında ve b*kireyim (sansürledim çünkü xper yetmiyor). Ameliyat yaklaşık 10mm çapında ince çubuk şeklinde olan bi aletle v*jinadan girerek yapılıyor ve bu ameliyat esnansında k*zlık z*rının bozulma ihtimali de var ama bozulmayadabilir yani yapısına, delik çapına ve esnekliğine bağlı. Bu benim için o kadar önemli değil aslında sonuçta bir zar parçası benim sağlığımdan önemli olamaz (ayrıca doktor yırtılırsa ameliyat esnasında olduğuna dair rapor yazabileceğini söyledi), asıl sorun ailemin bunu çok büyük bir sorun haline getirmesi. Annem bana "ya evleneceğin kişi b*kire olduğuna inanmazsa, ya dedikodunu yaparlarsa ya şöyle böyle olursa, sakın ameliyatı olma" gibi şeyler saçmalıyor babamsa "olamaz böyle bi şey doktora söyle karınını kesip yapsınlar" diyor! yahu akıl alır gibi değil ne kadar iğrenç düşünüyorlar. Birincisi ben kimseye b*kire olduğumu kanıtlamak zorunda değilim, ikincisi zaten bana güvenmeyen biriyle evlenmem, üçüncüsü banane milletin ne dediğinden yaaa!!! Bunlar böyle yaptıkça ben stresleniyorum ağlamak istiyorum. Beni ameliyattan vazgeçirmeye çalışıyorlar gerçekten bu hallerine üzülüyorum yazık, ne yapacağımı bilmiyorum kafam karışıyor.
Ailem çok cahil yardım edin?