Ailem çok cahil yobaz ve slk?

22 yaşındayım ama 22 yaşında olmama rağmen hayatı burnumdan getiriyorlar mesela bırakın açık giyinmeyi istediğim tarzda bile giyinemiyorum her şeye konuşuyorlar mesela tişörtün üstündeki yazı bu amblem ne (rolling stones tişörtü almıştım önünde dil varmış ayıpmış erkekler yanlış anlarmış gibi ) zaten doğru düzgün para da verdikleri yok ( ki maddi durumum var ) kişisel bakım eşyalarımı harçlıklarımdan biriktirerek alıyorum 2020de yksye girdim pek iyi bir puan alamadım ban zorla AçıkÖğretim yazdırdılar mezuna kalmama izin verediler bütün arkadaşlarım şu an ya atandı ya da 4 yıllık bölümlerinin son senelerindeler yeniden yks kursuna yazıldım daha başlayalı 1,5 ay oldu denemelerin haliyle 35 net falan çünkü daha henüz bütün konuları bitirmedik ve ailem beni sürekli dershaneye gidiyorsun canım hala bir şey öğrenemedin diye azarlıyor hor ve küçük görüyor. Haftalık 100 tl ile geçinmek zorundayım ve çğu zaman kişisel bakım eşyalarımı alabilmek için dışarıda yemek yemiyorum arkadaş çevremde pek yok zaten sadece 16 yıllık çok yakın oldupum bir arkadaşım var sevgilim yok olamaz çünkü sevgilim oluncaorspu olaağımı düşünüyorlar. GERÇEKTEN BIKTIM 23 OLUCAM VE DAYANAMIYORUM NE YPABİLİRİM. BİR İŞTE ÇALIŞMAMA İZİN YOK İLLA DEVLET İŞİ OLURSA ya da ÖZEL BİR HASTANE PARA BİRİKTİRİP KAÇAMIYORUM. NE YAPABİLİRİM?

Ailem çok cahil yobaz ve slk?