14 yaşındaki kızım arkadaşlarıyla online tartışma yaşadı bugün ilk defa okula gitti eve geldiğinde ağlıyordu?

Arkadaşlar 37 yaşındayım kızım 14 yaşında 9. sınıfa gidiyor Kasım ayı ara tatilinden sonra bugün ilk defa okula gittiler ara tatildeyken arkadaşlarıyla online bir tartışma geçti tartışma konusuda kızım WhatsApp gruplarına bir şey sorunca arkadaşlarının ona cevap vermemesiydi bana kızım dediki anne 1 gün geçiyor çevrimiçiler bilerek görüldü atmıyorlar ya da görüldü atıp sonrasında kaç saat bekliyorum cevap vermiyorlar beni takmıyorlar dedi kızım o gün sinirlendi gruptan isim vermeyerek arkadaşları hakkında birşeyler yazdı bugün ise okulda kızımın yüzüne bile bakmamışlar beklemeden gidiyorlarmış bir şey anlattıklarında kızım nasıl oldu diye sorunca işte yok üşendim baştan anlatamam yok işte sen bizi dinlemiyor musun falan filan demişler kızımda bir şey dememiş eve geldiğinde ağlıyordu şu an bile ağlıyor kesin o konu yüzünden beni dışlıyorlar ama o konuda ben haklıyım dedi zaten birkaç ay önceside en yakın arkadaşıyla ayrıldılar bu olaydanda çok etkilendi kızımın dediği şey ben artık birinin en yakın en sevdiği birisi olmak istemiyorum ben insanların bana saygı duymalarını böyle kafalarına göre davranmamalarını istiyorum dedi çocukkende arkadaşlarıyla dışlanma problemleri vardı ama o zaman küçüktü anlamıyordu ama şimdi öyle değil arkadaşları kızımı dışlıyorlar kızım böyle diyor ama eminim ki böyle yaptıkları oda çok üzgün tek görünmemek için onların yanlarına gittiğini söyledi ne yapmalıyım bende üzgünüm?
14 yaşındaki kızım arkadaşlarıyla online tartışma yaşadı bugün ilk defa okula gitti eve geldiğinde ağlıyordu?