12 yaş kızımın okul da yaşadığı olay için fikir alabilirmiyim?

Evet kızım 5. sınıf ilk okulda birçok problem yaşadığımız kızla aynı sınıfa denk geldi. Şimdi kıZIMI özet geçeceğim sürekli ailesiyle gezen sadece dibimiZdeki bakkala bu sene ekmek almaya giden hep kontrol altında bir çocuk malum etraf kötü. Biri canım dese uyar 2. yi derse uzak dur hep bu kural lâ büyüyen çok terbiyeli bir çocuk. Ve geçen 1. sınfta aynı sınıfta olan arkadaşını görmüş okulda çok sevindi. Eve geldi anne ilk okul arkadaşımı gördüm ona arkadaş olalım mı dedim dedi. O sırada yanında bulunan problemli bu kız çocugu erkek çocuga sevgilim ol demişsin diye kızıma iftira attı. Annesini aradım durum böyle değil kızın iftira atıyor. Benim kızım saf bilmez sevgili ne dedim. Kızı telefonu aldı ve hayır mektup yazdı kızın oğlana aşık dedi kaynar su başımdan aşağı döküldü. Müdüre gittim tüm çocuklara sordu olayın aslı anlaşıldı herkes kızımjn saf bir duyguyla arkadaş olalım dediğini tastikledi. Diğer kız defalarca uyarı yemiş. Müdür bu son okuldan atacağım seni demiş. Kızıma da çok dikkat et saf olma artık büyüdünüz. İnsanlar seni yablış anlar demiş. Benim yarın tekrar müdürle konuşmaya gitmeme gerek var mı tekrar kızımı açıklamak istiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Dünde gittim. Müdür vs hepsi anlamış kızımın masum olduğunu. Bu sessiz kız yapamaz gibisi zaten baştan tahmin etmişler. Mektup meselesi vardı. Onuda kız itiraf etmiş kızlar birbirine yazmış derste kalkıp kızıma iftira atmiş erkeğe yazdı diye. Yani olayın aslı bu kız minacık boyuyla diğer oğlana aşık oluyor. Kızım kapacak diye çok korkuyor kızım arkadaş olalım deyince yanlış pis anlıyor ve kızımdan almaya ya da kızımı rezil etmeye çalışıyor. Oğlan çocuguna da üzüldüm
12 yaş kızımın okul da yaşadığı olay için fikir alabilirmiyim?