Kızım çok üzgün?

Arkadaşlar 43 yaşındayım 15 yaşında bir kızım var yaşadığı sorun şu kimse bana değer vermiyor beni sevmiyor diyor üzülüyorum ergenlik döneminin başlamasıyla herkesin çok değiştiğini kendisininde değiştiğini söylüyor tüm arkadaşlarım erkek meraklısı erkek arkadaşlarından sevgililerinden bahsediyorlar ben diyecek bir şey bulamıyorum ömrümde ne bir sevgilim nede bir erkek arkadaşım olmadı ne diyebilirim ki diyor erkek arkadaş konularıyla hiç uğraşmayan bir tane bile arkadaşı yok biz kızımla bu konuyu konuştuk yaşının böyle şeyler için daha erken olduğunu en az üniversite okuyorken sevgilisinin olmasına izin vereceğimi söyledim kızımda zaten böyle şeylerin meraklısı değil dersleriyle ilgilenen bir çocuk konuştukları konular uyuşmuyor diyecek hiçbir şey bulamıyorum anne diyor birde tanımadıkları insanlarla buluşuyorlarmış internetten tanışıp anne Allah korusun ya başlarına bir şey gelse karakolluk olurlar dedi bende sakın öyle şeylere girme dedim internetteki arkadaşlarından bahsediyorlarmış kızım internette tanımadığı insanlarla konuşan buluşan biriside değil arkadaşlarıyla hiç ortak birşeyinin olmadığını ben buraya ait değilim diyor odasında ağlarken buluyorum çok üzgün keşke ergenliğe hiç girmeseydik girdiğimizden beri herkes ve her şey çok değişti diyor başka arkadaşları da yok nasıl konuşabilirim kızımla
Kızım çok üzgün?