Nişanlım hiç para biriktirmemiş ve kredi çekmiş?

Nişanlandıktan sonra ailesi beni istemedi daha hiç bi şeyimiz de yoktu hazırda, ben de kendi ailemin de bişey yapmasını istemedim nişanlıma dedim kredi çekmeyelim borca girmeyelim para biriktirelim alalım herşeyi düğün de yapmayalım evlenelim. 6 aydır para biriktiriyorum 60 bin küsur lira birikti birazını vadeli hesaba koydum birazını altın yaptım falan. Onun da bi 60 65 biriktirmesi lazımdı bu süre içerisinde. Bana kartının ve kimliğinin kayıp olduğunu ve mobil bankacılığının bloke olduğunu söylüyordu ben de çok üstelemedim aklıma bile gelmedi böyle bişey. Dün gece düşündüm bi deneyeyim belki mobil bankacılık açılır diye hani dedim açılırsa onunkini de vadeli koyalım akmasa da damlar. Benim telefonumda denedim açıldı mobil bankacılık. Kartı kayıp değilmiş dökümanlarına baktım, 50 bin kredi çekmiş, 10 bin kredi kartı borcu ve 5 bin de ek hesap borcu var hesabında da bi kuruş yok. Niye kredi çektin diyorum borcum vardı söyleyemedim sana dedi. Çektiğin kredi kapattı mı borcunu dedim kapatmış e kredinin taksidi 2 bin tl kalan para da yok ve üstüne borçlu. Bunu benim annem öğrenirse benim ailem de onu istemeyecek sorumsuz diye. Ben bilmiyorum şimdi napıcam çok pişman olduğunu söylüyor bana söylemediği için ağladı da ama bu paranın yerinin dolması da imkansız. Ailemden de gizleyebileceğim bişey değil çünkü ne alırsak annem de gelicek ve biz herşeyi peşin alıcaz dedik. Kendimi sıkışmış hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Nişanlım hiç para biriktirmemiş ve kredi çekmiş?