Utanarak yazıyorum bunları Normalde kimseden borç almak istemem mecbur kalsam dahi muhtaç olmak istemem ama detaylara bakar mısını?

Ailemle aramız şu an iyi değil hatta annemle tartışma sonucu parmağımı kırdı aşağıda bazı benzer sorularımı bıraktım bakabilirsiniz

Ailemin durumu iyi normal ama ailemle sorunlarm olduğu için maddiyata da yansıyor haftada 50alıyorum zaten ama burs çıkar mı sizce?
Ailemden habersiz kyk kredisi alsam mı. Alırsam anlaşılır mı Neden aileden gizli alıyosun derseniz detaylarda açıkladım?

Aramız iyi olmadığı için maddi olarak sıkıntıdayım kendi ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum belki ama birine karşı mecbur kalarak borçlandım

Arkadaşlarım yemeğe çıkıyolardı beni de çağırdılar gelmicem dedim ama ikna olmadılar hatta param da yok dedim yanımda unutmuşum falan dedim ama yok gel biz veririz dediler şimdi ona olan borcumu ödemek istiyorum yardımcı olabilecek var mı erkek birinden istemiyorum 30 tl borcum en yakın zamanda da yardımcı olan kişiye ulaştırıcam bunu. Tanıdık birine bunu açıklamak zor geliyor üzgünüm ama başka çarem kalmadı

Güncellemeler
+1 yıl
Bankadan küçük miktarda da olsa para çekiliyor mu
Utanarak yazıyorum bunları Normalde kimseden borç almak istemem mecbur kalsam dahi muhtaç olmak istemem ama detaylara bakar mısını?