Ailemden habersiz kyk kredisi alsam mı. Alırsam anlaşılır mı Neden aileden gizli alıyosun derseniz detaylarda açıkladım?

Babam haftalık 50 tl veriyor paran var mı diye sorar ama ben genelde var derim zaten haftada bir sorar var desem de verir 50 tl

Ben haftanın 4 günü okuldayım ve dersler sabahtan akşama kadar

Annemle aramız bozuk iki hafta önce parmağımı kırdı zaten

Titiz bi kadın ev işlerine yetişemediği için benden bi şeyler bekliyor ev işi okuldan önce olucak falan diyodu 2 yaşında kardeşim var çok hareketli ve ben bu çocukla bir akşam yemeği bile zor yapıyorum diyor babam da ona hak veriyor 4 kardeşiz

Yemek vermiyor. Ocak kirleniyormuş diye yemek yapmama da izin vermiyor

bugüne kadar yediğin yemeklerim haram olsun falan dedi ye dese Bile yemek istemiyorum

Ailemden para almak da istemiyorum

Bugün burs konusu geçti babam diyor ki sen burs alıp napacaksın ki. Ya bir gün yemek yesem gider o para. Ki ben ders notlarının fotokopisi için ayırıyorum o parayı

Ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Ve dayım öğrencilere burs veriyor bana da tanıdık olduğum için veriyor aylık 1000 tl muhtemelen bol keseden vermek yerine o parayı özel okulda okuduğum için ona ayıracaklar ihtiyaçları olsa tamam dicem neyse ya
Ailemden habersiz kyk kredisi alsam mı. Alırsam anlaşılır mı Neden aileden gizli alıyosun derseniz detaylarda açıkladım?