2 senedir işsizim pandemi den dolayı hiç arkadaşım yok hiç sevgilim olmadı 23 yaşındayım hayattan keyif almıyorum. Bu durum nasıl geçer? Bi ara part time mağazaya girdim ama çok baskıcılar ve zordu bi kaç ay durdum istifa ettim. Çok ozeniyorum geniş değer veren arkadaşı çevresi olanlara onu seven sevgilisi olanları görünce de ozeniyorum bunlar bana imkansız gibi geliyor.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende 23 yasindayim ve benzer yanlarımiz var yaklaşık bir ay oncesine kadar magaza girmistim ama ortami sevemedigimden devam ettiremedim ve Şu an kpssden tercih vermeyi bekliyorum onun haricinde benimde pek arkadas cevrem yok icine kapanik biriyim senin gibiyim ve nerden baslamamiz gerektigini bilmiyorum:(
Sizede aynı şekilde rabbim yardımcıniz olsun
Ben lcw ye girmiştim sen nereye girdin? Valla bizim kendi alanımız da ise girip yavaş yavaş ortam yapmamız lazım ben her gün bunaliyorum kpss zor canım ya bence sende is bak özel sektorde
Valla bende askerden önce turizm de çalıştım askere gittim geldim iş arıyorum açıkdan üniversite okuyup pomem girmek istiyorum şu an da iş bakıyorum ne olursa başvuru yapıyom iş sitelerinden
Yaa ben kpssye biraz güveniyorum eğer 2. alimlari aralıkta yaparlarsa atanirim diye düşünüyorum büyük ihtimal o yüzden şu an aralığa kadar bekliycem işlere gir çık yapmaktan cok yoruldum :( normalde aldığım puan 74 düşük ama tibbi sekreterlik okudugum için bizim bölümün alim sayısı yüksek ben ona guveniyorum bu arada sen ne okudun , bide belki inanmiycaksin ama bende lcwye girmiştim dbsjsjsj
Hmm size o zaman başarılar diliyorum.. umarım hedefine ulaşırsiniz
AhAhahaha bende radyoloji okudum ben yeni mezun olunca pandemi var diye hastaneye girmek istemedim 1 sene sonra başvuru yaptım öyle bekliyorum aslında babamın bi tanıdığı bi hastane işi ayarladi gibi oldu olabilir çünkü yeni açıldı ama daha kadrolar hazır değil o yüzden bi kaç ay sonra acilacakmis öyle bekliyorum tekrsr mağazaya basvursam mı acaba diye düşünüyorum ben lcw de kısmi çalışıyordum
Neyse ben aradan cekilim 😂
Kısmi yine bi sekilde cekilebilirdi de ben canım gibi full girmiştim hergun cok yoruluyordum ben cevahirde girmiştim bu arada ya sen oda ayni yer cikiyomus dhsjdh bu arada inşallah hayilisiysa o hastane olur senin icinde cok beklemessin insan evde kafayi yer ama bikac ay surcekse yine istersen kafana uyan yerlere basvuru yap kaliteli magazalara belki olur bu arada hangi sehirdesin ben istanbuldayim mesela ismege kayit yaptirdin eger sira gelirse ya da spor salonlarina da gidebilirsin bak ben pzt gunu kayit yaptircam hatta
Mecidiyeköy deki Cevahir AVM de mi çalıştıniz pardon kulak misafiri oldum?
Full mu iyi almışlar bu arada ben düzgün kat yapamıyorum jilet gibi istiyor o yöneticiler bana gerekirse evde çalış çok ciddiyim vs diyodu bide ikide bi daha hızlı olalım vs diyodu
@görüş sahibi
Evet maalesef neden @Ajan_07
Sizin çalışma hayatınız da kafa dengeniz de bire bir aynı
Biliyorum orayı çok güzel AVM
@Ajan_07 evet güzel ama cok kalabalık günlük yemek ucreti 52 tl veriyorlar az pahali biyer orasi
@soran yoneticiler çoğu yerde sıkıntı maalesef sanki bizim mağaza dışında hayatimiz olmasin istiyorlar dbsjhs
Hee sağlık olsun abla yaa umarım gönlünce olur her şey bende işte Carrefoursa ya başvurdum
@Ajan_07 hakkında hayirlisi
Özel sektör böyle yapacak bişey yok kamu değil ki işine gelirse böyle diyor @görüş sahibi
Teşekkür ederim ama benim şansım yaver gitmiyor nedense polislik denicem kamuya girmeye uğraşacam olmasa devam
Peki lcw de hiç arkadaşın oldu mu senin? Ben Müşteriyle ilgilendiğim için bile laf yedim yönetici den Müşteriyle çok zaman kaybediyosun reyonlarına bak sen daha yoğunluk görmedin Buraya geliş amacın bu Herkes katında tek çalışıyor vs diyodu yönetici bana
Mlsf ya :( bi kizi sevmistim aslinda ama sadece bi gün gorusebildik kismiydi oda hani eğer daha fazla gorusebilseydik belki olabilirdi onun haricinde bizdede oyleydi ya ama musteri ile ilgilendigi icin laf da soylemessin be dhsjsh
Oha biliyo musun bende arkadaş buldum o da kısmi ikimiz de kısmi olduğumuz için denk gelemiyoduk resmen bu yüzden samimi olamadım kızla ajzjszksksj
Bu bizim kaderimiz mi dhsjshwj
Sohbete dahil eder misiniz
Anlatıginiz aynı sayılır
@Ajan_07 yazıp durma lütfen kızla bişi konuşuyorum hep bişi yazıyorsun
Valla kaderimiz galiba ama arkadaş çevresi olup heer gün gezen insanlari görünce üzülüyorum eksik hissediyorum hayata geç kalmış hissediyorum sen kaç Üniv okudun
İc sesimi dile getirmissin dhsjsj bende ya gün içinde yapabilicegimiz okadar çok şey varken biz evde oturuyoruz :( ve bende de herseye geç kalmışlık hissi var, onun haricinde işte tibbi sekreterlik disinda şu an açıktan çocuk gelisimi okuyorum ya sen
Bu arada hangi sehirdesin @soran
İzmir ben canım sekreterlik için diş kliniklerine başvur İstanbul büyük yer bence illa donen yer olur şimdiden cv ver atama belki olmaz sağlama al isini ben bide namaz kılcam iş için sende kıl yasin falan okuyalım allah bize is verebilir aslında kullar degil
Teşekkürederim canim ben gene aralığa kadar beklerimde buyuk ihtimal eğer olmassa öyle is bakicam zaten şu an bikac kursa falan yazildim ing ogrenmek icin birbirimize dua edelim sende umarim en kisa zamanda mutlu olursun 🥺
Bana ailem çok baskı yapıyor is icin 2 senedir para vs istemiyolar da hani boşunamı okudum vs diye sana da yapiyolar mi
Ya bana baskı yapmiyorlar, istediğim zaman para da vermiyorlar ama benim param oldugu zaman yok eve yazilalim yok arabaya falan diye böyle soylemleeide oluyor buda beni cildirtiyor dhsjsh
Verme para falan kendine altın hesabı aç birikim yap ilerde kendine yatırım olsun
Yani mantıklı bu arada senin kardesin var mı
Evet ama küçük 13 yasinds
Hmm ama senin en azında evde yine ses oluyordur ben bütün gün yalnizim shwjej annemde işte oluyor
Ayy sorma ya çocuklar dan nefret ediyorum hiç sevmem akzkznznzj annen çalışıyor mu sende girersin inşallah ama bu sekreterlik alımlarında güvenme 32 bin dediler hemen tek seferde olmayabilir sen şimdiden cv ver sonra hiç haber gelmiyo
Gerçi oda dogru da bakan yil sonuna kadar dedi ama dedigini nekadar yapar Allah bilir dhajsh sen vermeyi dusunuyomusun peki
Neyi düşünüyor muyum? Ben her yer cv verdim haber bekliyorum hastane açılacak kadro toplanıyor 2 3 aya olacakmis hani dedim bidaha mağazaya girsemmi 1 2 ay durup çıkarım diye onun dışında hastane ler den haber bekliyorum bende ing kursuna falan gitme vakit kaybı hemen ogrenilmiyor boşuna kurs parası ödeme ise gir biran önce senin yaşadığın yer koca şehir
Bende bikac is basvurusu yaptim hastaneler olsun ama hala haber yok gene bakiyorum bu arada kursa para vermiyorum hoca guzel deilse zaten gitmem muhtemelwn
Valla ailem bana da dedi kursa git vs diye ama hepsi gereksiz acilen ise girip para biriktirmem lazım yavas yavaş çevrem de olur sevgili de olur is olmadan ben mutsuz hissediyorum kursa da girsem
Yani en onemli ihtiyac para çünkü tabikide paran olduğu zaman digerleride geliyor
Konuşmalarınızı biraz okudum umarım ikinizde gönlünüze göre iş bulabilirsiniz. Ama yine mağazacılık sektörüne girecekseniz zara'ya girmeyi deneyin. Ben üni mezunuyum özel sektörde çalışıyorum kendi işimi yapıyorum ama hiç iş arkadaşım kimsem yok. bi tanıdığım lise mezunu zara'da çalışıyor ve benden daha yüksek maaş aldığı oluyor, arkadaş ortamları da çok güzel imrenerek bakıyorum onlara. Özellikle istanbuldaki arkadaş için söylüyorum cevahir avm Zara'da asgari ücretin neredeyse 3 katını aldığı oldu bi tanıdığımın. Tabi bu sadece öneri umarım hiç buna gerek kalmaz kendi işlerinizi yaparsınız 🤗
@heygarry zara nin ise alımları zor ya bide ing istiyolar ve egolu çalışanları genelde maaş iyi olabilir de kaç yaşına kadar oy yerlerde caliscaksinki öyle yerlerde yönetici veya mağaza müdürü olmak lazım
@soran kesinlikle katiliyorum umarim kendi isimizin başında oluruz da
Ya inanki zara da şans işi giren kişi ne ingilizce biliyo ne bi şey hatta bana okudun ama senden daha yüksek alıyoruz demeye getirem bile var tabi şu an alımları bilmiyorum. Elbette öyle mağazacılık sektöründe müdür vs değilsen ömrünün sonuna kadar çekilmez. Ben sadece maaşları daha iyi diye, bi de istediğiniz işi bulana kadar tercih edebilirsiniz diye önerdim🤗
Teşekkürederim canim guzel dusuncelerin icin @heygarry sen ne is yapiyosun peki
Rica ederim ne demek☺️ Üretici bi firmanın satış temsilciliğini yapıyorum. Keşke çevrem olsa gerçekten işe ihtiyacı olan insanlara önerebilsem ama kimsem yok vallahi işsiz kalsam naparım diye korkuyorum. İstanbul büyük şehir evet ama gerçekten çoğu yer az paraya çok çalışmamızı istiyor. İstanbul'da ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama avrupa yakasındaysan büyük tekstil firmalarına falan başvurabilirsin sekreterlik vs için ya da diğer arkadaşın dediği gibi diş kliniklerinde falan şansını deneyebilirsin
@heygarry güzel düşüncelerin için teşekkürederim gerçekten çok içten geldin 😊 evet sansimi deniycem umarim seninde hersye istedigin gibi olur yakin olabilicegin bi iki dostun olsa aslinda kendini cok da yalniz hissetmezdin inşallah olur ikimizinde
3 ümüz gerçek hayatta tanışsak arkadaş olurduk 😂😂 ben instagram kullanmıyorum bi keresinde çocuğun birisi instagram aç sosyalleşirsin demişti insanlar hep buna ima ediyor yok arkadaşımla şunu yaptım bunu yaptım oraya buraya gittik vs düşünüyorum sevgilim olsa bana sorsa günün nasıl geçti vs diye ne dicem ben bana demez mi bu kızı hiç mi samimi arkadaşı yok çevresi hayati yok küçümser beni diye korkuyorum ve hiç bi erkeğe benim arkadaşım yok diye itiraf da edemem
Benzer durumları yaşadığımızdan dolayı anlayabiliyorum sizi belki ondandır☺️ aslına bakılırsa okul hayatımdan vs birçok arkadaşım var ama sadece tanıdığım insanlar gerçek arkadaşım diyemem hiçbiri ile ne görüşüyorum ne konuşuyorum. Herkes kendine iş edindi kendilerine yeni arkadaşlar edindiler hatta çoğu evlendi en yakın düşündüklerim bile kendi çevreleriyle takılıyorlar tabi kızamam bu duruma herkes yeni bi hayat kuruyo kendine sonuçta. İşyerimde de kimse yok o yüzden tek kaldım. İsmek falan başvurdum internetten onda da kontenjan doluymuş öyle de şanslıyım yani😅
Cidden gercej hayatta tanissak nasil olurdu acaba dhwjsh bu arada bende ismegin kurslarina basvurmustum ama gel gör ki geç kalmışız sbsjsj
Valla ben hayata geç kalmış hissediyorum her şeye işe girmeye arkadaş edinmeye sevgili olayina çok ümitsizim gelecek hakkında hiç ümidim yok evlenip güzel çevrem olacağına çünkü herkes belli yaştan sonra kendi çevresi ile takılıyor zaten oturmuş bi çevresi var beni napsin diyorum
@soran Hahahah kesinlikle ya benzer kaderleri paylaşıyoruz gerçek hayatta arkadaş olurduk bizi bizden başkası anlamaz ama sen İzmir'de olarak bu durumu bozuyorsun seni İstanbul'a alalım😅 ben instagram kullanıyorum ama inanılıyomuş hiç de sosyalleşilmiyor, takipçim takip ettiğim de az değil gayet fazla gerçekten çok tanıdığım var ama gel gör ki hiçbiriyle konuşmuyorum sadece karşı cins senle arkadaş olmak istiyor amacı belli yani hiçbirine güvenemiyorum zaten. Ben insanlara çok değer veriyorum ama aynı değeri alamıyorum maalesef.
Sey benimde fake hesabim var eğer konusmak isterseniz ekliyebilirsiniz empatixx fake hesabin varsa da ordan olur konusmalarin samimi geldigi için vermek istediğim tabi yazmassan anlarım her şey icin teşekkürederim
@soran ya kesinlikle haklısın dediğim gibi instagramda ilkokuldan üniversiteye kadar tüm arkadaşlarım eklidir ama hiç muhabbet yok zaten okurken de çok çevre edinmedim ben çünkü hepsi çıkarcıydı özel üniversitede okumuştum çoğunun hep zengin çevresi vardı üni zamanı insanların en sevdiği dönem olur benim yalnız kalmaya başladığım dönem oldu. Sedece ili arkadaşımla görüşüyorum onlar da liseden. Onların da hep arkadaşları var görüşmek istediğim de bile o kadar çok çevreleri var ki bana sıra gelmiyo. Açıkçası sırf bu yüzden kendimi kötü hissediyorum herkesin nası çevresi iyi arkadaşları varken benim yok diye. Sevgili bulmak evlenmek konusunda yorum bile yapmıyorum dediğin gibi daha benim arkadaş çevrem yokken kocayı nasıl bulayım 😅
@heygarry düşünüyorum arkadaş edinsem onun zaten çevresi vardır bana mı Sıra gelecek kendimi eksik hissediyorum sevgilim olsa onunda kesin çevresi vs olur bana senin neden yok hep evde misin vs Dese ezilirim önce kendime hayat alan yaratmam lazım çok degil 5 6 tane farklı kişiler olsa en azından benim için çevre olur insanlar özelikle toplum yalnız birini görünce sorunlu muamelesi yapıyor ailem bile beni sorunlu görüyor oysaki lisede falan beni kısıtlayıp oraya buraya gitme tehlikeli vs derlerdi şimdi neden evdesin sosyalles bi iş gir çevren yok vs diyor
Aile konusunda ayni durumu yasiyoruz varya benim ailemde bana ayni baskiyi yapiyordu ve ders calismak disinda yaptigim hersey yanlismis gibi hissediyorum
Ben lisede okul 1. si oldum mesela hatta Üniv ye öyle girdim 1. lik kontenjanı ile... ailem şimdi beni sorunlu görüyor hatta babam anneme diyomuş psikiyatriye mi gotursek kızı diye. Oysa ki annemin arkadaşları beni beğenir keşke XXX gibi kızım olsa vs der benim kızım beni dinlemiyo vs diye dert yakınırlar ama benim ailem ise girmiyorum çevrem yok evdeyim diye anormal görüyor beni. Ama benim böyle olma sebebim ergenlikle de alakalı ailem git kızım arkadaşlarinla gez sinemaya git hamburger ye genç kızsın demedi. Orası tehlikeli vs derdi. Bi kız arkadaşımla sinemaya gidecektik bizim okulun orada avm vardı babam izin vermedi gidemezsin başına bişi gelir o kız senle buluşcam diyip sevgilisiyle buluşur onun başına bişi gelir ailesine ne deriz vs dedi. Ve 13 yaşında erkek kardeşim var annem bebek gibi okula götürüp getiriyor öğretmeni kardeşim için özgüveni yok demiş onun yaşıtları parklar da gziyor ve ailem onların aileleri için sorumsuz vs diyo
Ve en kotusude ne biliyomusun bunu anltmaya calissan anlamayip gene kendilerini hakli görmeleri.. ama gerçekten seni anliyabilirim durumun neyden kaynaklandigini ujuldum 🥺
Resmen annem bana diyo ki senin yaşıtların geziyo tozuyo sevgili yapıyor koca buluyor sen şu yaşlarını evde geciriyosun vs diyo milletin anneleri senin kızın ne güzel havai tavırları yok benim kızım da oylr olur inşallah vs diyo hatta annemin bi arkadasi var kızı evde durmuyor sürekli sevgili vs peşinde annesi ağlıyor üzülüyor ve ben eminim ki o kızlar gibi Şu an olsam annemler gene beni sorunlu görürdü resmen evlenen sevgili yapan insanlar örnek gösteriyor ve o insanların çoğu liseden beri sevgili falan düşün bana o yaşlarda anca ders çalış mesleğini eline alınca yaparsın gezwrsin vs derdi
Benim fake yok kendimden eklerim😅 ya çok şükür ailem aslında bana hiç karışmaz babam önceden çok problem yapardı aynı senin dediğin gibiydi, lisede arkadaşlarım bi yere giderdi babam etraf kötü derdi göndermezdi. Bazen olurdu ki babama söylemezdim izin vermez diye, işe başladığımda iş gezisine bile gitme demişti ama artık kendime karıştırmıyorum 27 yaşındayım insanlara bakıyorum geziyorlar tozuyolar benim zaten görüştüğüm 2 arkadaşım var ikisini de ailem tanıyor onlarla da nadiren iş çıkışında falan görüşüyoruz ona da karıştırmıyorum. Evlilik konusunda da hiç baskı yapmıyorlar hatta biri olsa nası söylerim diye düşünüyorum çünkü hiç öyle aileme söyleyeceğim biri olmadı
@heygarry bana annem yaşlı insanlar gibisin kendini kapattın vs diyo ben senin yırtık bi insan olmanı istiyorum diyo kadın benden memnun değil sırf işe girmedigim için düzgün çevrem olmadığı için ama onlar hiç bi zaman git gez kızım vs demedi anca ders çalış ilerde gidersin vs derdi lisedeki bazı kızlara bakardım ne güzel süslü gelirlerdi flörtleri olurdu kız arkadaşları olurdu gezip tozarlardi. Ailem insan gibi kendime ozenmeme bile laf yapardi zaten gözlük taksrdim o zamanlar allık sürmeme ruj sürmeme vs karisirlardi okuldaki herkes fonlu makyajlı gelirdi serbestti millet beni bakimsiz Kezban görürdü XXX sen ne zaman genç kız gibi olcaksin ne zaman makyaj yapcaksin. XXX güzel kızsın ama kendine bakmiyosun güzel giyinmiyosun makyaj yapmiyosun diye kucumserlerdi ant içtim ilerde falan kızim olursa onu bu konularda bunaltmiycam benim gibi ezik olmasın
Özelden konuşun burası mesaj yeri değil
@soran Kimseye kulak asma ueterince başkalarını dinlemişsin, tabi ailene aykırı ol da demiyorum ama düşünme bunları. Önceliğin işin olsun umarım cevap beklediğin yerlerden olumşu bi sonuç gelir gelmezse de pes etme. Sürekli evde durma İzmir'in neresindesin bilmiyorum ama çık deniz kenarında yürüyüş yap hava al. Yalnız bile olsan sürekli evde oturmaktan daha iyidir. Eksikliklerimiz var diye biz tamamen hayatı bırakıyoruz toparlanmak bizim elimizde. İnsanın canı tek başına bi şey yapmaktan sıkılıyor artık haklısın ama sürekli evde oturmak alışkanlık yapıyo ve tamamen eve kapanıyorsun bi süre sonra
@heygarry bugün tek başıma çıktım annem gene laf soktu senin şu avm ye kahvaltıya vs arkadaşlarinla gitmen lazım sevgili yapman lazım dedi akzksnzjsjak😂😂
Hanımlar 😠
Özel meselenizi mesajdan yazın sizin yorumlarınız görmek zorunda değiliz
@soran sıkma canını tek de olsa çık evde olup daha çok stres olmaktan iyidir🙂
Mesaja geçin orada konuşun sıkıldım sohbetinizden
İlla basım mi engeli
Msjlarimizin arasina giren sendin..
Yorum için girdim sonra yazma dediniz yazmadık bu kadar vurdum duymaz olmaz
Sanki yazınca dönüyordunuz kadınlar anlayamıyorum sizi bazen..
@Ajan_07 Buraya görüş ekleyip konuşmaya dahil olmak istedin biz kendimiz konuşunca laf yapıyorsun. Madem şikayet ediyorsun evet bas engeli bu kadar yazacağına. Bu arada evet kızlar @soran @Görüşsahibi siz buradan takip isteği atarsanız normalden konuşuruz. Ayrıca fake hesabı olan arkadaşım seni ekledim instadan umarım doğruya istek atmışımdır😂
İş ortami olmadan , sosyal hayat olmadan nasıl arkadaş edinmeyi bekliyorsun? Keza sosyal hayat maddiyatla da ilintili , bir kahve olmuş 50 TL..
İş bulmak en öncelikli hedefin olmalı şu an.
Evet haklısınız ama cevap gelmedi mağaza market te zor yöneticileri gıcık o yüzden istemedim siz ne zaman işe girmiştiniz ve hemen buldunzmu
Bu zamanda ancak referans ile ise girebilirsin sağa sola haber sal, eli kuvvetli bir tanıdık muhakkak bulunur.
Ha her yer 10 numara 5 yıldız zaten değil, olamaz da ama sabır ve zekan ile alt edebilirsin hiçbir şey kolay değil.
Konu ekonomiyse alayımız böyle ne yazık ki.
iş bulup bekar hayatına geçip düzenini kurunca almaya başlarsın
Rabbim yardımcın olsun
Öprenirsen bana da söyle