Kişilik & Karakter Hayattan zevk almıyorum nasıl alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayattan zevk almıyorum Güncellemeler+1 yıl Kendime olan güvenim ve hayata olan bakışım soldu Güncellemeler+1 yıl Kötü Hayattan zevk almıyorum nasıl alabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Kafa dengi arkadaş edin gadası 0 0 Yorumla
ıambenim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl tükenmişlik sendromu, yakın zaman yoğun ilişki içerisinde ayrılmalar, duygu durum 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle oldu tüm yakınlarım gittiler Yorumla ıambenim +1 yıl başın sağ olsun Yorumla Soran +1 yıl Kendinden nefret etmek de var Yorumla ıambenim +1 yıl o varsa diğerlerine gerek yok bence, son bir kaç aydır böylesin Yorumla Soran +1 yıl 2 3 sene Yorumla ıambenim +1 yıl ne zaman ve nasıl başladı Yorumla Soran +1 yıl Kimsem yoktu yok böyle Yorumla ıambenim +1 yıl ilgi ve şefkat eksikliği, aşk ilişkin de güvendin ve o da seni daha çok kötü yaptı Yorumla Soran +1 yıl Evet ilk defa birine güvendim Yorumla ıambenim +1 yıl sonra seni kullandı sana verdiği değerinin sen kat kat fazlasını verdin, karşılığı almayınca da yine de devam ettin Yorumla Soran +1 yıl Ve mahvoldum Yorumla ıambenim +1 yıl çok iyi biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Hayır hakaretler adam yerine koymamalar şahsımı incitecek her türlu davranışSevdirdikten sonra başladı Yorumla Soran +1 yıl Başkalarıyla kıyaslamalar önem vermemek Yorumla ıambenim +1 yıl aldığın ilgi ve şefkat konusunda kendini kayıp etmişsin sonra her şeyin biran da gitmiş Yorumla Soran +1 yıl Aşağılamalar küçük düşürmeler egoist tavırlar beni ezerek kendini üstün gösterme çabası arkadaş ortamında Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu ne bitti anlayamadım Yorumla ıambenim +1 yıl sen de baya çizgini aşırtma yapmışsın Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Herşeyimi öğrenip tanıdıktan sonra işte uzun hikaye Yorumla Soran +1 yıl Bağımlıydım Yorumla Soran +1 yıl İnsanlarla iletişim kurmak istemiyorum şimdi Yorumla ıambenim +1 yıl kendine vakit ayırmak yerine tekrar ilk olan şeyleri aradın Yorumla Soran +1 yıl Düşünsene bir melek bir şeytanı seviyor şeytanda ağzının icine ediyor bu kadar pislik olduğunu bilmiyordum Yorumla ıambenim +1 yıl bir daha kine dikkat edersin ilişkilerine aslında bunları yapmasaydı sen yine de bile bile gider misin Yorumla Soran +1 yıl Aramak değil fazla üzüldüm ben anlamıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Kalbi yoktu kalbim var benim Yorumla ıambenim +1 yıl anlamasam bana buraya yazmazdın değil mi, şunu demek istiyorum, biraz dinlen ve 2 veya 3 sene kendine bu kadar durumdan sonra tekrar gözden geçir demek istiyorum Yorumla ıambenim +1 yıl konuşmak istiyorsun Yorumla
KediBabası666 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sorunun cevabi sende. Kendine sorman lazım bunu :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla KediBabası666 +1 yıl Neler olsa mutlu olursun Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Sana zevk verecek birini bul mesela ben gibi 😂 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı. kendine bir ugras bul 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. bu senin beklentilerine göre değişir 0 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Kim alıyor? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kafa dengi arkadaş edin gadası
tükenmişlik sendromu, yakın zaman yoğun ilişki içerisinde ayrılmalar, duygu durum
Evet öyle oldu tüm yakınlarım gittiler
başın sağ olsun
Kendinden nefret etmek de var
o varsa diğerlerine gerek yok bence, son bir kaç aydır böylesin
2 3 sene
ne zaman ve nasıl başladı
Kimsem yoktu yok böyle
ilgi ve şefkat eksikliği, aşk ilişkin de güvendin ve o da seni daha çok kötü yaptı
Evet ilk defa birine güvendim
sonra seni kullandı sana verdiği değerinin sen kat kat fazlasını verdin, karşılığı almayınca da yine de devam ettin
Ve mahvoldum
çok iyi biliyorum
Hayır hakaretler adam yerine koymamalar şahsımı incitecek her türlu davranış
Sevdirdikten sonra başladı
Başkalarıyla kıyaslamalar önem vermemek
aldığın ilgi ve şefkat konusunda kendini kayıp etmişsin sonra her şeyin biran da gitmiş
Aşağılamalar küçük düşürmeler egoist tavırlar beni ezerek kendini üstün gösterme çabası arkadaş ortamında
Ne oldu ne bitti anlayamadım
sen de baya çizgini aşırtma yapmışsın
O ne demek
Herşeyimi öğrenip tanıdıktan sonra işte uzun hikaye
Bağımlıydım
İnsanlarla iletişim kurmak istemiyorum şimdi
kendine vakit ayırmak yerine tekrar ilk olan şeyleri aradın
Düşünsene bir melek bir şeytanı seviyor şeytanda ağzının icine ediyor bu kadar pislik olduğunu bilmiyordum
bir daha kine dikkat edersin ilişkilerine aslında bunları yapmasaydı sen yine de bile bile gider misin
Aramak değil fazla üzüldüm ben anlamıyorsun
Kalbi yoktu kalbim var benim
anlamasam bana buraya yazmazdın değil mi, şunu demek istiyorum, biraz dinlen ve 2 veya 3 sene kendine bu kadar durumdan sonra tekrar gözden geçir demek istiyorum
konuşmak istiyorsun
Sorunun cevabi sende. Kendine sorman lazım bunu :)
Biliyorum
Neler olsa mutlu olursun
Sana zevk verecek birini bul mesela ben gibi 😂
kendine bir ugras bul
Beklentilerini küçült
bu senin beklentilerine göre değişir
Değişik şeyler yap monotonluktan çık
Almasanda olur
Kimse almıyo ki
Her seyi denedi de
neden almıyorsun
Kim alıyor?