Hayattan zevk almıyorum ne yapabilirim?

Genelde uyku düzenim bozuktur şimdiye kadar tek bir kız arkadaşım olmadı son zamanlarda mastürbasyonu fazla abartmaya başladım. Evde otururken instagrama giriyorum, hiç mesaj yok benim yazdiklarima da cevap vermiyorlar ya da attıgım postları beğenip geçiyorlar akşam evde otururken ne televizyon film dizi oyun ya da başka birşeyden zerre zevk almıyorum. Sosyal kaygı bozukluğum var bazen çok köpürüyor sinirimi bozuyor. Boyum 1.90 saçlar açık kumral ve uzun. Beyaz tenliyim biraz sivilceliyim ince uzun bir yüz şeklim var çirkin olduğumu düşünmüyorum ama kusursuz bir yakışıklı da değilim. Sesim ne çok kalın ne de ince tam olması gerektiği gibi ve konuşmam akıcı. Kendimi şuanda tanımlasam dışı parıldayan ama içi bomboş olan ilgi çekici bir eşya olarak tanımlarım. Konuşmamı geliştirmek için kitap okuyorum (düzenli değil kafama estiği zaman) teneffüslerde sinifta tek basina kalan kişiyimdir. Dershanede hiç arkadaşım yok. Popüler tipler başta bana saygılı ve ilgililerdi ve bu yavaş yavaş azaldı. Dışarı çağırıp duruyorlardı bazıları muhabbet açmaya çalışıyordu. Beni tanıdıkça bana olan saygıları ve ilgilerinin azalmasından korkuyordum. Yavaş yavaş korktuğum oldu ve bana herkes gibi davranmaya başladılar. Kendimden düşük gördüğüm insanlara karşı daha rahatım. Onlarla takılmayı tercih ederim. Sosyal pilim çok çabuk bitiyor ve küçücük birşeyden bile çok etkileniyorum. Evde otururken içim içimi kemiriyor yerimde duramıyorum içimi sıkıp parçalayasım geliyor içimde inanılmaz bir enerji hissediyorum. Arabaya atlayıp yüksek devirli güzel bir gezi yapmak, bir dostumla takılmak ya da ciğerim patlayana kadar koşmak istiyorum. İçimde böyle şeyler varken tv karşısına oturup aptal bir ekrana bakmayı ya da instagramda videolar izlemeyi yediremiyorum kendime. Cesaretli biriyim ama tek başımayken değil. Yanımda biri varsa sahip olmam gereken özgüven ve cesaret biranda yerine geliyor. Çocukluğumda ailem büyük kavgalar ederlerdi. Ben şimdi ne yapım? Bu iş böyle gitmez.
Hayattan zevk almıyorum ne yapabilirim?