Hdjdh işte biz buluşurken annesi babası karar veriyor. Bu akşam doğum gününü kutlamak için plan yaptım. Sözde biz annesiyle ortak deri ceket aldık ona. 700 lira verdim. Hala vermedi bana paranın yarısını :D nasıl? Mükemmel dimi?

Hdjdh işte biz buluşurken annesi babası karar veriyor. Bu akşam doğum gününü kutlamak için plan yaptım. Sözde biz annesiyle ortak deri ceket aldık ona. 700 lira verdim. Hala vermedi bana paranın yarısını :D nasıl? Mükemmel dimi?

Bana birisi yarı yarıya para verip ortaklaşa bu tarz bir hediye almış olsa ve birde paranın yarısını beklese hele ki annemle ortaklaşa almış olsa o organizasyonu anında iptal eder, yollarımı da ayırırdım yani gerekirse 50 TL lik bir şey alsın ama böyle laf ederek ortak bir şey alınmasın.
Hediyeyi verirken ne diyeceksin mesela yarı yarıya aldık, bir yarısını giyerken anneni bir yarısını giyerken beni düşün falan mı diyeceksin.
Onun dışında arkadaş için de söyleyebileceğim şey bu yaşta hala kendi planını yapamıyor olması büyük sıkıntı.
Valla benim şu an bir işim yok dostum. Kalkıp 700 liralık ceketi onlara güvenerek aldım.
Kalkıp 50 TL Lik de hediye alabilirdim. İhtiyacı olduğunu biliyordum annesiyle konuştuk aldık. Evet her planımıza hatta gelecek planımıza dahi annesi babası müdahale ediyor.
İşin olmayabilir o zaman 700 TL ye ceket yerine cebine uygun başka bir hediye alabilirdin.
İhtiyaçlarını bir zahmet kendisi ve ailesi alsın.
Sen doğum gününde hatırladığına dair bir hediye alıyorsun sonuçta yani onun istediği diye bir şey yok.
Annesi ya güvenerek aldım. Olay para da değil. Ayıp denen bir şey vardır. Allaha şükür ailem zengin paramız var kimsenin parasında gözüm yok. Ama bu yapılan ayıptır.
Valla babası annesinin koluna 30 bin liralık bilezik alıp oğluna para vermeye çekiniyor :) daha ne diyim
Cevap
3Cevap
Sana daha dün söylediğim durum tüm aile sevgilin senin 🙂
Ahjdh evet olmucak zaten yavaş yavaş bırakıcam bi anda değil de o kadar yaşanmışlık var
Bir yere kaçtığın yok sonuçta 🙂
Her şeyi ailesinden izin alarak yapan erkek sıkıntılıdır ondan olmaz
Olmuyor zaten gelecek kararını bile ailesi veriyor
Bu nasıl erkek ya nasıl seviyorsunuz böyle malları
Bu onun kız kardeşi jdkdj
Bilemem artık
Eşşek gibi herifle olmaz
Olmuyor zaten. Yakında biter
Bitir böyle pısırık erkekle işin olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?