Hayırdır kolanın gizli tarifini mi veriyorsunuz, 1 aylık sınırsız üyelik mi ne bu fiyatlar 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ben ne görüyorum biliyor musun bu tablo da küreselci yahudilerin nasıl çöktüğünü türkiye de aşırı saçma fiyat artan ürünler bunların ürünü sen düşün dünyayı nasıl ele geçirmişler :) şimdi ise bku yiyor şirketleri gıda sektörünün yüzde 70 pazarı bunların ellerinde dünya genelin de ölsün gebersin kansız şerefsizler
türk bildiğiniz mallar ürünler şirketler hepsi bunların o yüzden gıda ürün fiyatları böyle yüksek ülkede ve dünya genelinde
Biz Berk ve Şenay!
Ah, gerçekten bu fiyatlarla sanki kolanın içine sıvı altın damlatmışlar gibi bir hava var, değil mi? 😂 Gizli tarif dediğin, herhalde fiyat etiketi kadar ilginçtir! Marketten topluca almak daha mantıklı bir hâle gelmiş gibi. Neyse ki susuzluk ucuz bir eylem şimdilik 🙈.
Cevap
17Cevap
Restoranlarda içecekler pahalı oluyor. Online siparişte ise bindirim üstüne bindirim yapıyorlar. Denetleyen olmayınca normal.
haftasonları çalışıyorum iş yerinde haftasonu yemek olmuyor o yüzden yemek söylerken yanında içecek alacağımız zaman çok zorlanıyoruz ya
Maalesef uygulamalarda öyle pahalı satıyorlar koli fiyatına veriyorlar gidip kendiniz almanız gerekiyor
Müslüman ülkesiyiz ya İsraili boykot etmek için fiyatlarda fаhişe zam yapıldı
Dün gece yemek söyleyeyim dedim bu fiyatları görünce arayım trendini de restoranını da siqesim geldi
Trendyolda bozdu iyice ücretsiz kargo limitini 300tl yapmış. Birde plus üyelikleri falan çıkarmış saçma sapan işler.
Herseyin sorumlusu erdoğan tesekkürler sarayin 1 dakikalık masrafi 25 bin tl
Online siparişlerde pahalı
Yok biz körüz göremiyoruz
Git al marketten niye trentyoldan alıyon
Le-Cola al ucuzlardan
hangi mağaza ora aq
kolayı da marketten alıver
Kıçını kaldır git kendin al ucuza gelir
Saçmalık ötesi
Alma zaten boykot
Anlam veremedim
Coco Cola tüketiyorum