Biriyle ilk defa tanıştığınızda size hangi soruların sorulmasından hoşlanmazsınız?

Biriyle ilk defa tanıştığınızda size hangi soruların sorulmasından hoşlanmazsınız?

Aslında sorulamayacak bir soru yok. Biri bana yaşımı, kilomu, boyumu, maaşımı, çalışıp çalışmadığımı, çalışmıyorsam nedenini sorabilir. Benim sevmediğim soru "Neden daha önce sevgilin olmadı?" , "Bu yaşa kadar seks yapmadan, sevgilin olmadan nasıl durdun?" Bu soruları hem çok pich sorular olarak görüyorum hem de malca görüyorum. Daha önce sevgilimin olmamasının sebebi diye net bir şey söyleyemiyorum. Anca üzerine düşünmeye başlayınca olası nedenleri söyleyebiliyorum. Olmamasının olası sebepleri:
Seks yapma konusuna gelirsek bunu yapabilecek düzgün bir ortam lazım. Şartlar imkanlar buna yetmesi lazım. Babasının evinde ya da yurtta yaşayıp, birkaç saatlik ortalıktan kaybolup sevgilisinin kendisi gibi 3-4 abaza erkekle kalıp koltuklarında 31 çekerek meni lekesi yaptığı koltukta sevişip gelip bekaretimi teslim etmek de istemedim. Benim için uygun ortam kendi çift kişilik saten çarşaflı tertemiz yatağım, kendime ait bir banyom olmalı. Seks bittikten sonra evimde sabahlığımla kimseye hesap vermeden salonuma geçip bir kahve bir meyve suyu içtiğim bir ortam olması lazım. Emanet yerlerde aganigi naganigi olmaz bana göre. Yine seks yapmadım diye de düz duvara tırmandığım yok. Normal kendi hayatıma işime gücüme neyse bakıyorum. O yüzden bu 2 soru beni sinir ediyor cevabı net olmamakla birlikte 2. soruyu soran herife "E o zaman sen bu abazalıkla herkese tecavüz ediyorsundur." diyesim geliyor. :D :D :D
Destan yazmışsın bunu çay içmeden okumak olmaz dsf
İyi çayını koy da gel bakalım :D
@İɴfᴇʀɴᴏ Niye?
@İɴfᴇʀɴᴏ %95 doğru söylediklerim.
@İɴfᴇʀɴᴏ iyi o zaman niye yanlış düşünüyorsun diye yorum yapıyorsun? Benim doğrularım bunlar.
@İɴfᴇʀɴᴏ Herkes kendi doğrusuna göre yaşasın olsun bitsin.
Ben bir miktar paranoyak olduğunuzu düşünüyorum ama düşüncelerinizede yüzde yüz katılıyorum çünkü bende bir miktar paranoyağım ve hiç sıkılmadan yazdıklarınızı okudum tebrik ederim bu durum ancak bizim gibi insanlar için bu kadar güzel yazılırdı 👏🏼
Hiçbir sorunun sorulmasından hoşlanmam yeni tanıştığımda mümkünse…
Soran ve sorgulayan iletişimden hoşlanmıyorum. Normal sohbet etmek varken bana direkt soru sorarak beni tanımaya çalışan bir zihin zaten bana baştan a.. ptal gibi görünüyor ve sıkılıyorum.
Öncelikle ülkemizde kültürel yozlaşma sonucu bu konuda insanlar eskisi gibi hassas davranmıyor.
Bireylerin işi, maaşı, kirada mı yoksa kendi evinin mi olduğu, arabası olup olmadığı ilk buluşmada sorulmaması gereken sorulardır.
Bunun sebebi kişinin sosyal statüsünü belli etmektir ki buda ilk buluşma için fazlasıyla gereksiz:) Ha bu arada first date'de eski sevgililerinden bahsedenler başka bir konu:)
Eski sevgililerimin sorulmasını ve bana anlatılmasından hiç hoşlanmam çok fazla geçmişe takılıp ona yönelik sorulardan hoşlanmam birde bazıları var sanki açığını arıyormuş gibi özel sorular soranlar var onlardanda hoşlanmam siyaseti pek sevmem yakın görüşteysek yine konuşulabilir tabi ki de.
Cevap
49Cevap
maaş, ve boy kilo durumu
+En başta maaş sorulmamalı. Zaten kimse geçinemiyor. Öyle sorunca herkes cevap vermekte afallar.
+Evlenince nerede yaşayacaz. (Kömürlükte :)
+kimle yaşıyorsun. Herkes eşiyle tek kalmak ister. Ancak kimse anne babasını atamaz. Yalan söyleyip yalnız kalırız dese yarın öbür gün aynı evde olur. Anne babasıyla bugün yaşıyorsa belki evlenmeden ölürler yine tek kalacaksınız.
+evin araban var mı. Bunlar artık lüks şeyler. Bunu soranında aynı düzeyde olması lazım. Zira mal mülk gelip geçicidir.
+herhangi bir sağlık durumun var mı? Lan ölümlü dünya. Herkes yarın ölecek. Hem hastalıkta sağlıkta değil miydi bir ömür.
+daha önce başka sevgilin oldu mu niye ayrıldınız. Yaw sana ne. Yaşanmış bitmiş ki karşıma almışım seni. Sormayın. Çok üzülürsünüz.
daha çok şey var ama neyse. Sağlıkla kalın.
Emeğiniz ve uğraşınız için teşekkürler. :)
Genel hatları ile baktım, emeğinize teşekkür ettim, görüşünüz hakkında bir şey demedim :)
Bence bu sitedekilere kimse bişi sormasın ya jsjsn temel sorulari laf olsun muhabbet açılsın diye sorulacak soruları bile sorulmamali diyorsunuz ya. Acaba arkadaşlarınızla ne konsuyorsunuz ya da kimse bişi sormadan nasıl arkadaş oluyorsunuz merak ediyorum
Ben sana soracağım her şeyi sorun yok cjf
Kanka sanaldan karşı cinsin her sorusuna gıcık oluyorum ben. Özele girmedikce reelde sorabilir hoşuma gitmezse soru cevaplamam zateb
İlk tanıştığımız insanın
1. geçmişi sorulmamali. 2. ne kadar kazandığı sorulmamali. 3. eski sevgilileri sorulmamali 4. ailevi konular ve sorular konuşulmamali
5. arkadaslari sorulmamali (genelde şu arkadaşınla tanıştir aaa bu kim falan diye sorulmamasi lazım)
neler soralım sana onu da söyle xd
Hemen söylüyorum
Gün içerisinde neler yaptığımı nelerle uğraştığımi fobilerimi ilgi alanlarımi neleri sevdiğini nelerden hoşlanmadığını yeni şeylere açık mı değil mi ailesi nasıl insanlar nasıl bir toplumda yetişmiş zararlı alışkanlığı var mı şiddet göstermeyi seven birimi yoksa sakın uysal birimi
Mesela çoğu kişi de ailesi ile ilgili soru sorulmasından hoşlanmayabilir ama. :)
Peki gün içinde neler yaptın?
Nelerle uğraştın?
Fobilerin, hobilerin neler?
Nerede yaşıyorsun?
Kötü alışkanlıkların var mı? Varsa neler?
Nelere tepki gösterdiğini nelere karşı çıkmadığını falan filan yani yüzeysel olarak ailesini sonradan tanırsın zaten zamanla parasını da öğrenirsin ama paranın öncelik olmadığını göstermek gerekir bazı insanlar sadece para için evlenirler
Aynen öyle 🙃
Bu saydıkların sorulmazsa karşındakini tanıyamazsın. Kimse sana benim kötü alışkanlıklarım var demez. Kötü alışkanlıklar sigara içmek içki içmek kadar basit olmayabilir. Hobilerin nelerdir diye sorduğunda sana spesifik şeyler söylemeyecek. Kitap okumak, müzik dinlemek, gezmek, dans etmek, yüzmek... bunları herkes sever. İlgi alanları da konuşulup bitirilebilir. Kimse yeni tanıştığı birine şiddet göstermeyi sevdiğini söylemez. Herkes şiddet karşıtı olduğunu söyler ama pratikte bu pek geçerli değildir. Özetle ilk tanışmada insanlar genelde karşısındakini etkilemeye çalışırlar. Yine hiçbir kadın erkek çok insanla sevgili olduğunu ya da onu aldattığını duygularıyla oynadığını söylemez elbet ama ilişkisini anlatırken söyledikleri falan bence önemli. Evleneceğiniz, sevgilisi olacağınız kişinin geçmişine bakmalısınız. Geçmiş geleceğin bir aynasıdır. Bugün işe başlarken bile daha önce nerede çalıştınız ve işten neden ayrıldınız diye soru sorulup önceki çalıştığınız yerin insan kaynaklarıyla görüşüyorlar.
@NickSevmeyenlerden tabiki geçmişe bakılmalı ama ilk tanıştığın an bunları soramqzsin doğruyu söylemez ama zamanla yanında vakit gecirdikce insanlara nasıl davranıyor sininlenince nasıl oluyor konuşma tarzı nasıl bunlardan illaki ipucu çıkarırsın güven verdikten sonra zaten geçmişini öğrenmek daha kolay olur
Ha, geçmişle ilgili meselelerin en başta öğrenilmesi daha iyi olur. Kişi en başta bilsin alışsın ki sonradan bununla ilgili ilişkide sorunlar çıkmasın. Yoksa ilişki dallanıp budaklandıktan sonra öğrenilen bir şey taraflar arasında yalan söylemek olarak algılanıyor. Geçmiş ilişki yeni ilişkiyi bitirebiliyor. Kadın da erkek de geçmişleri konusunda şeffaf olsun en başta anlatmalı her şeyi. Buna göre devam edilirse edilsin edilmezse edilmesin.
@NickSevmeyenlerden bu dediğim garip gelecek belki ama bı kafeye oturduğunda garsonu nasıl çağırıyor sipariş geciktiginde nasıl davranıyor ailesiyle nasıl konuşuyor nasıl oturup kalkıyor annesine karşı sert mi yumuşak mi konuşuyor seninle tartışırken şiddet de bulunmaya çalışıyormu bunları çıkarabilirsin
İlk başta bile geçmişini saklayacak şeyler yaşamışsa söyleyemiyorsa 25 senelik evli olsan da söylemez. Bilemezsin.
Dediklerinde haklısın :)
@NickSevmeyenlerden aynen öyle söylemiyorsa da gözlemlerine nasıl biri cikartirsin ortaya insanlar uzun süre kendini saklayamaz🥰
Yorumlara baktım da herkes sıkıntılıymış yok hayatımda biri var mı sormasın yok ailemi sormasın. Bunlar merak edilebilen şeyler, sorulmasinin neden sıkıntı yarattığını anlayamadım. Eğer yeni tanıştığım biriyse beni sadece önceki iliskiye dair detayina kadar sorulan sorular rahatsız ediyor
Estağfurullah ayarlar kısmından sadece takip ettiğim üyelerden gelen... gibi bir seçenek seçilidir o secenegi kaldır kaydet sonra. Şöyle bir sıkıntı var. Yeni hesap açıp durmadan mesaj atan bir manyak var onun yüzünden yeni açılmış hesaplara fobim oluştu oyuzden kabul etmedim isteği
Nasılsın
@İsimsizprensesss hayırdır?
@İsimsizprensesss kimsin pardon da😂
@İsimsizprensesss? Kime yazdınız
@İsimsizprensesss nasılsın ile giriş yapan sendin. Şimdi de gömüyosun. Derdin ne anlamadım. Erkeksin muhtemelen karın ağrın ne kim bilir
@İsimsizprensesss bana mesaj atar mısın bi derdin ne merak ettim
Canım anandır hiçbir şey paylaşamam
@İsimsizprensesss at diyorum
@İsimsizprensesss benimle konuşmaya çalışan da sensin durup dururken hakaret eden de sensin
@İsimsizprensesss 😂😂 erkek değilsin emin oldum şuan😂taniyosun ama nerden
Haklısın
@İsimsizprensesss yorumdaki arkadaşa yazdın değil mi
@İsimsizprensesss susması gereken bence sizsiniz biraz edep lütfen
@İsimsizprensesss yemin ediyorum Erkut diye birini taniyorsam 5 dk sonrasına çıkamayım uydurma kaba etinden
@İsimsizprensesss Erkut kim sorunlu musun nesin
wp yazışmalar ekran görüntüsü olarak arşivimde ortaya dökersem çok can yanar!
@İsimsizprensesss karıştırıyorsun cidden ya da erkeksin ama tanıdığım birisin
Gzz00 Tamam kes aptla yatman sana fayda sağlamaz Erkutu wp den silip bana DM den ekran görüntüsü atacaksın
Gzz00 O şerefszle de hesabım ayrı olacak burada ben dururken senin gibi düşük kalite bi kıza nasıl bakmış anlamıyorum benden ydiği darbeden sonra attan eşeğee düşmüş zavallı anlaşılan...
@İsimsizprensesss Yılmazı meseneden sileceeğsin tarzı oldu 😂😂çok yaşa ya ne güldüm 😂
@İsimsizprensesss at misin eşek misin bilmem de burdan bakınca katıksız malsın
Senin o kafanı betona gönerim senin karaktersiz! kaşmrr!!
iffet sen ne güzel şeysin...
@İsimsizprensesss ben kimsenin sevgilisini falan almam o benimse bana gelir zaten sevgilinle de alakam yok. Zira seninle okadar farklı seviyelerde göz ki hakikaten at eşek durumu söz konusu. Bir insanın bu kadar uç tercihleri olamaz. Benimle konustuysa seninle konuşması mümkün değil

ilk soru bu olmalı
sorulmaması gereken diyorum ama dsfds
tamam işte sorulmaması gereken ilk soru sdfsdsf
Mesela dikkatimi çekti aynı ortamda beş kişiyiz yeni tanıştık yemeğe çıktık bir kız diğerine sevgilin var mı ne zaman ayrıldınız türü sorular sordu bence, ilerleyen zamanlarda sorulmalı belki ben özel hayatımi anlatmak istemiyorum
anlatmak istemiyorum dediğinde saygı duyuyorlarsa sorun yok aslında :)
İster istemez anlatmak zorunda kalıyor gibi oluyon
sınavına da yardımcı olur musun o kızın sdfds
Nasıl yani sjkss
bir kızın sınavına yardımcı olur musun diyorum sen sormuşsun ya öyle sdf
Öyle değil bir erkek neden yardımcı olmak ister dedim
sence niye olmak ister peki :D
Bilmem elbet ilgisi vardır az da olsa.
sen de benim sınavıma yardımcı ol o zaman xd
Yooo
üzdünnn
Kesinlikle 2 tarafın da dikkat etmesi gerekiyor bazı şeylere mesela maaş durumu sorulmamalı meslek sorulur işle alakalı sohbet açılır ama maaş doğru değil bence sonrasında aile ile ilgili detaylı sorular patavatsız olanlar böyle insanla o görüşme son görüşmem olur büyük ihtimal.
Sosyal medya üzerinden konusuyorsak fotoğraf at, boyun kilon kaç gibi dış görünüşe özel sorular sorulursa çok gıcık oluyorum sanki manavdan elma seçiyor gibi
Gerçekte buluşursak para mevzuları tabi o zamanda yiyici gibi geliyor
Tamam ama karşındaki kişi merak edip seni kafasında ona göre kurgulayacak olabilir, elbette kilon vs merak edilebilir bence buna biraz daha rahat bak. :)
Keşke karakterime göre kurgulasa önce karakterimi umursasa
Ama dünya hayatında bu ikisinin de varlığını kabul etmemiz gerekiyor. Çirkin olabilirsin bir insan bunu kabul edip buna rağmen de kendisini söylemeli, çekinmemeli. Ben çirkinim ama bu neyi değiştirir mesela? Sonuçta yine de sen boyumu kilomu da merak edebilirsin, karakterimi de. :)
Kadınlar kulağa güzel gelene erkekler göze güzel gelene bakarlar Kadınlar için güzel karakterli bir erkek olsun dünyanın en cirkini olsa o erkek ona dünya yakışıklısı gelir erkekler bunu anlamiyor işte dış görünüş gelip geçicidir bugün dünyanın en güzel kizi olayim yarin bir kaza gecireyim güzelliğim gitsin ne olacak güzellik gelip geçicidir benim sevdigim insan dünyanın en güzel/en yakışıklısı sevmediğim insanlar ise istediği kadar yakışıklı olsun benim gözümde birden itici cirkin oluyor yani
söylediklerin her kadın ya da her erkek için geçerli değil ama işte. kızlar da dış görünüşe önem veriyorlar :) hem de bunu bilmek istemek tamamıyla onu önemsiyorlar anlamına gelmez ki ama :)
İlk buluşmada "benim boy takıntım var"
"Erkek dediğin kaslı olacak" gibi şeyler söyleyen iki kız arkadaşım vardı. İkisine de yol verdim. Karşınızdaki insanın fiziğine yorum yapmayın lütfen
"demek ki kasları olan bir adamla veya olmayan biriyle beni aldatacak, şöyle bir fiziği olan birini görünce aklı ona kayacak" gibi düşünüyor bunu duyan kişi.
Bizim görgüsüz insanlarimizin öğreneceği okadar çok şey varki... Nekadar maaş aliyorsun, bu eve nekadar veriyorsun, neden çocuğun yok, ne zaman evleniceksin vsvs
hangisini sormalıyız sana peki.)
hadii o zaman nasıl olduğunu anlatarak başla hikayeye :)
Psikolojisinin bozuk olduğunu düşüneceğim soruları sormazsa yeterli başlangıç için 😅 tabi başka konularda var da o konuları soracağını hissettiğim kişileri başta eliyorum
Psikolojisinin bozuk olduğunu düşündüğün sorular neler? xd
Öyle tak şu soru diyemem şimdi. Konuşma esnasında anlarım
Ailenle mi yoksa tek mi yaşıyorsun sorusu beni sinirlendirir.
neden xd
Alabilir belkii de :D
Yani öğrenince eline bir şey geçmeyecek sorulardan mı rahatsız oluyorsun yoksa bu sorudan mı
Bana göre sorulmaz denilen soru yoktur ama her şeyin zamanı vardır.
Maaş sorulması ve sorulan diğer sorulara net şekilde cevap verilmesine rağmen ısrarla aynı soruyu defalarca yöneltmek bana göre yapılmaması gereken şeylerdir.
Nerede çalışıyosun?
Maaşın ne kadar?
Nerelisin?
Kilon kaç?
Çok güzel sorular değil mi? Birini tanımak için genel hatlarıyla karakter olmadan güzel bence. Bir tek maaş burada gözüme battı diğerleri iyi :D
1- aile durumu
2- Bakir/bakire misin? ya da kaç kişiyle oldun
3- genel maddi durum
4- sosyal medyaysa boydan foto vs sorulmamalı
5- hastalık durumu
şimdilik bunlar geldi aklıma
Cinsellik üzerine soru gelirse çok rahatsız olurum
Hangi şey üzerine soru gelirse az rahatsız olursun peki xd
Spor üzerine konuşabiliriz
Baban ne iş yapıyor
Okul bitince ne yapacaksın
En fazla ne kadar ileri gittin 🤢
Vaay hayatımızda yeni kararlar almışız onu görüyorum :)
Yani sen daha mutlu hissedeceksen elbette :)
Aferiin sanaaa xd
Hemen boy ve kilo sorulması… ne alaka yani bilsen ne bilmesen ne… kalkıp sormazlar mesela nelerden hoşlanırsın. Ne mutlu eder seni diye.
Onu da sorarlar, onu da sorarlar :))
Onuda soruyorlar ama laf olsun diye 😂 merak ettiğinden değil
Çok karamsar yaklaşıyorsun be :)
Yeni bir insanla tanışırken bekareti, kilosu, ailesiyle yaşayıp yaşamadığı, siyasi görüşü, dini görüşü, kaç para maaş aldığı gibi soruların sorulması akla aykırı gelir.
Bir de eski sevgilisini tanıştığı kişiye kötülerse yeni tanıştığı kişide "Bu beni de kötüler." diye algı oluşur. Bir de çok maddi olarak yaşamış olduğu sıkıntıları karşı tarafa sürekli bahsetmemesi gerekiyor. Ayrıca tanıştığı kişiden para istemek doğru olmaz. Bu sefer bu kişi aşık olacağım kişi değil düpedüz dolandırıcı diye düşünebilir.
Mesleğimi sorduklarında ne kadar kazanıyorsun sorusu bizde çok yaygın. Gemi elektronik mühendisiyim.
Sana ne... kazanıyorum işte yaşayacak kadar.
Birde ne kadar para biriktirdin.
Siyasi görüş kesinlikle sorulmamalı. Onun dışında eğer bu kişi evliyse ve çocuğu yoksa "neden" gibi sorular sorulmamalı. Hatta bu ikinci yazdığım kimseye sorulmaz da.
Yaşı parası boyu vs vs böyle gereksiz sorulara gerek yok
Kaç kardeşsiniz , baban ne iş yapıyor , annen ne iş yapıyor. Sana neee sana neeeeeeee. Bu ve bunun kadar ayrıntı sorulara deli oluyorum
Çok soru sorulmamalı diye düşünüyorum ben. Genel bilgileri bildikten sonra gerisi konuştukça geliyor zaten.
Biri hakkında bir şey öğrenmek istiyorsanız başkalarına sorsanıza
Yok ben sana sormak istiyorum o yüzden
Açıkçası insanlara gelir durumunun sorulmasını ya da ailesinin ne iş yaptığının sorulması gibi soruların sorulmasını pek doğru bulmuyorum
Eski sevgililerim hakkında soru sorulmasından hoşlanmam. Zamanı geri alabilecek miyiz? Hayır. O halde gerek de yok.
Bana kim ne istiyorsa sorsun. Yalnız kadınlara ne sorsan kabul etmiyorlar. Zaten ne yapacağımızı şaşırıyoruz kadınlara.
Çok alakasız ama ders çalışıyorum kpss ve aöf sınavım var deyip ksde 100 kız takip eden ve siteye girip size günaydın yazmayan erkek değer verip seviyor mudur bence hayır
o bahane buluyor sen ondan kurtul doğru adreslere gel öyle olmaz xd
Nerelere :d
Onu da biz mi söyleyelim be ablam xxdxd
Söyle :d
KS de bir süreliğine o kişinin hesabına bakamıyor muyuz
Sana gerektiği zaman kendi vaktinden de verebilecek, bahanelere sığınmak yerine seninle konuşabilmek için bahaneler oluşturacak birilerine gitmelisin. Bu kişi benim diyemem sana ama ben değilim de diyemem, bu tarz bir kişiyi sen arayıp bulacaksın. Arayışta olan, bulur xd
Sitedekileri tanıyor musun kız erkek mesela kullanıcı adı versem aşağı yukarı siz bilirsiniz
Erkekleri tanımam dostum, ilgi alanım kadınlar. Onlar da sitede çok geziyorsa ancak göz aşinalığı ile bilebilirim.
neden boşandın sorusu... ne kadar maaş alıyorsun. soruları hiç hoş değil
Bu yaşa dek neden evlenmedin. Bunu soranı kuru kuru xikesim geliyor
Kaç para mayış alıyon, evin var mı, araban var mı? Issız bir adaya düşsen bana alacağın 3 hediye nedir?
Maaş ve geliriyle alakalı sorular, cinsel sorular bana saçma ve itici geliyor.
Pi sayısının ilk 30 sayısı sorulmamalı. O kadar sayıyı nasıl aklımda tutayım?
Gelir, geçmiş, eski sevgililer ve aşırı kişisel sorular.
Kaç tane sevgilin oldu, bakiremisin, maddi durumunuz nedir neden evlenmiyorsun, gibi soruları sevmiyorum.
hangi soruları seviyorsun xd
Sorulacak soru var sorulmayacak soru var hayallerin neler, neler yapmaktan hoşlanırsın vs böyle sorular sorabilir beni tanımak istiyorsa eğer.
tamam sana bu soruları soruyorum söyle :)
Yemek yemek, yemek yemek
nasiiiii :D
Özel hayata yönelik sorular ilk başta sorulmaması gerek.
Eskiler ne demiş? Kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmaz. Bence de en mantıklısı bu...
bakire misin kaç kişiyle ilişkin oldu bişey yaşadın mı hiç seviştin mi vs vs
Eski ilişkime dair detaylı sorulardan rahatsız oluyorum.
Evin var mı araban var mı malın mülkün ne kadar gibi sorular
Evli misin bekar mısın kaç yaşındasın
Ne kadar maaş alıyorsun
Aylık ne kadar kazanıyorsun?
Malın mülkün var mı? Nelerin var?
Nerelisin sorusunu ismini sormadan soranlar var
"Ne kadar kazanıyorsun?" Sana ne ki? Muhasebecim mi olacaksın?
Her şeyi edep ve saygı sınırları içinde sorarım.
Bu benim hakkım.
Ben direkt ne tarz müzik dinlediğini soruyorum 😀 müzik önemlidir.
Hintçe dinliyorum olur mu benden xd
Hayda flellcwlföd
ne oldu kaybettik mi fgds
Kaybettin abi nt be
Ne dinlemem gerekiyordu sdfs
Hintçe olmasında şhlapgspf ne bileyim
Ben de senin k-popuna laf söylesem olur mu yani :D
Tercih meselesi 😂😂
Gögüs bedeni ucu ve cinsel sorular sanan kardeşim sanane
Bunu soran amacı zaten cinsellik anlayamadın tanışman zaten hata
dur senide kapak edeyim kızın biride dirak bana senin boy 190 seninkisi kaç cm diye sormuştu onu ne yapacağızz sananne gardeşim sanane :P
Okuma çalışma ve memleketimin sorulmasından nefret ederim merhaba de geç kardeşim ben sana burada seceremi mi dökeyim? 😡
Ciddi bir ilişki başlangıcıysa Maaş haricinde bence her şey sorulmalı
o zaman maaşın sorulması neden tuhaf olsun :)
Zaten erkekler pek sormaz o soruyu, kadınlar sorar :)
Tamam biraz tanışıp öyle sorsunlar xdd
Çok fazla soru sorulmamali diye düşünüyorum tabi tanışmak ve sohbetin ilerlemesi için ufak tefek ön bilgi alınmalı ama asla özele cok girme taraftarı değilim
direk din ve siyaset konularına girmeyi sevmiyorum biraz zaman geçmeli bunları sormam yani racon gereği :)
Ne kada kazanıyorsun diye sorulmaz mesela
ne kadar kaybediyorsun diye sorulur mu xd
Oynamadan kaybediyorum diyorsa ne olur peki xd
Belki size tuhaf gelecek ama,
Eğitim durumu,
Evet eğitim durumu, hangi üniversite ya da hangi bölüm mezun olduğu,
Bana çok itici geliyor
maddiyatımı sorarsa bende cinsel geçmişini sorarım gerçi cogu dktriyor sorsan bile dürüst olmazlar.
Geçmiş ilişkiler, evlilik istiyormuydun gibi ağır konular
Boyun kaç kilon kaç ailenin maddi durumu vs
Bunlar da tam sorulacak sorualr ama xd
Sevgilin var mı?
Görüştüğün kişinin olup olmamasını sormak seni neden kızdırır ki :)
Sakin ol, durduk yere soruyorlar sıkıntı diyelim ama tanıştığın biri bunu sorup ona göre ilerlemek isteyebilir etimesgutlu xd
Bu kendini kandırmak gibi bir şey ama.. yalnızlık bir tek Allaha mahsusfur
O düşünceden de çıkmak gerekir ama yavaş yavaş. :) Aile ayrı bu ayrı.
Allah kul olalım diye yarattı bunun yanında evlenin, bana iman eden nesiller yetiştirin diye yarattı. Her insanı tanışıp, kaynaşsınlar diye bir kadın ve erkekten yarattı. Yalnız olmak kula yakışmaz.
Alışırsın sen öyle düşünme, bu düşünceni değiştirmeye çalış. Hayatına girecek insanlara ise daha olumlu bakmaya çalış. :)
Her şey hallolur merak etme, geç kalkarsın bir şey olmaz. :)
Eee eşinin uyumasına laf eden birisi olmam ben. Onu olanlar düşünsün.
Hadi öyle olsun, Allah büyüktür. :)
Ben öyle bir aday olarak belirlemedim seni zaten. Senin için diyorum Allah büyüktür, gün doğmadan neler doğar.
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?