Maaş , özel hayat vs..
Sanaldan yeni tanıştığınız birine hangi soruları " sormamak " gerekir?

Maaş , özel hayat vs..
Sanaldan yeni tanıştığınız birine hangi soruları " sormamak " gerekir?
Yorumlarda iş ya da okul hayatı sorulmaz demişler genelde ama bunlar neden sorulmasın ki karşındakini tanımak değil mi zaten amaç? Ne iş yapıyor okuyor mu bunlar sorulabilir bence, yaşı ve nerde yaşadığı da sorulabilir ama kalkıpta ne kadar maaş alıyorsun ya da kaç tane dairen kaç tane araban var gibi sorular sorulmamalı
Liste uzun yahu, aslında her şey zamanla sorulabilir ama samimiyete ve beraber geçirilen vakte bağlı.
Ricalar
özel konular sorulmamalı liste uzun
🌸
Değişir kişiye göre ama ben maddi durumunu ya da cinsellikle ilgili olan konuları asla sormam. ya da ailesi ile olan konuları.. sevgilisi olup olmadığını. geçmiş ilişkilerini.. ya da dış görünüşünü boyunu kilosunu.
Cevap
2Cevap
Maaşın ne kadar?
Sevgilin var mı?
Ailesi hakkında herhangi özel bir soru..
Evin araban var mı?
Geçmiş hakkında sorular da olmamalı
Boy kilo vs.. diye uzar gider
Sanaldan tanıdığım birinin bana hiçbir şey sormasını istemiyorum. Örneğin burada. Israrla herhangi bir bilgi istediği an yazmayı bırakırım. Anonim olmanın mantığı kalmıyor.
Kişinin hayatını idame ettiren şeyler parası işi vs
Cok sey var ya. Ozel, fazla kisisel ve detayli bir cok soru sorulmamali kabaca.
Kendisinin söylemediği hiçbir şeyi sormamak gerekir
Bedensel sorular !
Parasal sorular !
Aile ile ilgili sorular!
Bunları sormayın 🤌
Bana bir ses kaydı sözünüz var anime boy ✨
Yalancı zaten yalanından baz geçmez.
İşi maaşı özel hayatı
@SentzzzxX rutin günü nasl geçti , ufak ufak karakteri, her hangi konuya bakış açısı ve s en önemlisi açık sözlü olmk lazım çünki en başından konşmak sınırı korumak gerek ves tabi kişiye göre değişir karşndakine bağlı her şey dikkatli olmak gerek iyi şanslar
@SentzzzxX sağ ol 😂ne şans ama 😂😂
@SentzzzxX hem evet hem hayır sağlam arkadaşda edinmek mümkün elbt ama yne de arsz niyetlilerde az deyil
Bakire misn
Maddi durum
Çalışma okul falan
Aile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?