Aileme ısınamıyorum?

Ortaokulda tüm kız öğrencilere tciz eden bir hoca vardı bana da yakınlaşmaya çalışıyordu rehber hocasına anlatmıştım haberim olmadan gidip şikayet etmiş neyse bir sene sonra mahkeme oldu babam da geldi babam yolda bana ne demem gerektiğini söylüyordu uzamadan kapansın başka şeyler söyleme bak bunları bunları de diyordu mahkemede bir şey daha diyebilir miyim dedim hakime hanıma babam bana öyle bir baktı ki konuşmadan sus kes sesini dedi bir şey diyemedim aradan zaman geçti bir şey oldu senin yüzünden bir karakola düşmemiştik o da oldu dedi kendimi o kadar suçlu hissettim ki kaç sene geçti bu sözü hala unutamıyorum. Ailede bir şey olduğu zaman acısı benden çıkar anneme bir şey diyemez benden çıkartır. Alışmış adımı sürekli söylemeye sesleniyor sonra susuyor bir şey de istemiyor. Herşeye karşılar kısıtlıyorlar 18 yaşındayım kardeşim arkadaşlarıyla halısahaya gider onlara gider bir sorun olmaz ben caddeye çıksam bile lafını yapar kız erkek ayrımı yapmazlar ama bu durum canımı sıkıyor. Yedirirler içirirler herşeyi almaya çalışırlar ama sürekli baskı uygularlar sürekli beni suçlayıp bağırıp çağırırlar. Kendimi hep eksik hissediyorum hep yalnız hissediyorum çaresiz savunmasız. Maddi durumumuz orta aylık karttan 800 civarı bir harcama yapmıştım babam demediğini bırakmadı senin gibi evlat olmaz olsuna kadar gitti yol. Sarılmak öpmek istiyorum beni geri çekiyor konuşmak istiyorum dinlemiyorlar
Aileme ısınamıyorum?