Ailem calistirmiyor?

ailemle cok fazla problem yasadim ve babam gun gectikce daha da dindar oluyor ve evde bizi asiri bunaltiyor annemin calismasina izin vermiyor her isine karisiyor acik olmayan kiyafetlere bile acik diyor kiz arkadasim olmasina bile karsi bazen bulusuyorum ayda bir veya iki ayda bir onda bile surat asiyor eve tek maas giriyor ve ben de biz kiz cocugu olarak is sahibi olup kendi hayatimi kurmak istiyorum fakat annemle defalarca kez konusmama ragmen araci olmadi babama ise protez tirnak egitimi almak istedigimi ilerde de guzellik uzmanligi dusundugumu soyledim yuzume bile bakmadi surat asti gunlerce yemek yemedim surekli kustum mide bulantisi bas agrisiyla ölü gibi dolastim evde ama kimsenin umrunda olmadi ne yapicam bilmiyorum izin vermiyor is sahibi olmama calistirmak istemiyor son care evi terk edip bir is bulup calismak ve ev arkadasi arayan bir kadinla yasamayi dusunuyorum belirli bir sure hayatimi duzene sokana kadar sonrasinda da tirnak uzmanligi icin egitim alirim diye planliyorum erkek arkadasim var ama yuk olmak istemiyorum ona da ne yapicam bilmiyorum gercekten bir yandan da aileme kiyamiyorum ama ailem de erkek kardesime her turlu olanak sagliyor arkasinda duruyorlar ama beni umursamiyorlar gercekten kafam cok karisik

Ailem calistirmiyor?