ailemle cok fazla problem yasadim ve babam gun gectikce daha da dindar oluyor ve evde bizi asiri bunaltiyor annemin calismasina izin vermiyor her isine karisiyor acik olmayan kiyafetlere bile acik diyor kiz arkadasim olmasina bile karsi bazen bulusuyorum ayda bir veya iki ayda bir onda bile surat asiyor eve tek maas giriyor ve ben de biz kiz cocugu olarak is sahibi olup kendi hayatimi kurmak istiyorum fakat annemle defalarca kez konusmama ragmen araci olmadi babama ise protez tirnak egitimi almak istedigimi ilerde de guzellik uzmanligi dusundugumu soyledim yuzume bile bakmadi surat asti gunlerce yemek yemedim surekli kustum mide bulantisi bas agrisiyla ölü gibi dolastim evde ama kimsenin umrunda olmadi ne yapicam bilmiyorum izin vermiyor is sahibi olmama calistirmak istemiyor son care evi terk edip bir is bulup calismak ve ev arkadasi arayan bir kadinla yasamayi dusunuyorum belirli bir sure hayatimi duzene sokana kadar sonrasinda da tirnak uzmanligi icin egitim alirim diye planliyorum erkek arkadasim var ama yuk olmak istemiyorum ona da ne yapicam bilmiyorum gercekten bir yandan da aileme kiyamiyorum ama ailem de erkek kardesime her turlu olanak sagliyor arkasinda duruyorlar ama beni umursamiyorlar gercekten kafam cok karisik
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hâlâ böyle insanlar var mı çok şaşırdım. Konuş korkma isyan et hakkın.
daha cok baski yapip eve kapatirlar anlamiyorlar ki
Kaç yaşındasın
18 mi
evet
O zaman reşit olmuşsun konuş anlamıyorlarsa şikayet et
onu da dusundum de yani cidden kiyamiyorum anne baba sonucta ne de olsa emekleri var ama en son care o tarz bir sey yapmak zorunda kalicam
Yıl olmuş bilmem ne bu kafaya ne desem az gelir. Allah yardımcınız olsun.
tesekkur ederim ne yapacagim hakkinda hicbir bilgim yok son care terk etmek geliyor aklima ama kiyamiyorum onlara
Dostum 18 yaşındasın neden okulla değil de erkek arkadaşla veya ayakların üzerinde durma ile ilgileniyorsun daha bebeksin
Birgün evlendirebilirler seni bu kafayla bence de kaç o evden
annem erkek arkadasim oldugunu bildigi icin yarin bir gun evlenirsin gidersin diyo zaten umursamiyor acikcasi
Sesini çıkar susup durma sende
cok konustum da kolay degil iste her sey soylemek kadar kolay olsa keske bas kaldirsam daha kotu olur eve kapatirlar
Ben de yaşadım o baskıyı bir zamanlar, annem yanımda durdu diye yoluna girdi, kendine kapanırsan sonra çıkamazsın, önemsenmiyorsun ve geleceğini ne yazık ki kendin düşünmek zorundasın sessiz kalma
haklisin tesekkur ederim
Rica ederim umarım düzelir her şey gönlünce olur tüm sıkıntılar geçicidir😘
evet oyle tabii ki hepimiz icin en hayirlisi olsun
Her şeyin başında ekonomi olduğunu bil yani eğer okutmazsa paradan dolayıdır öyle bil
okutmuyosa da calismama izin vermesi lazim hadi onu da gectim kardesime neden destekler o zaman
Ben de senle aynı durumu yaşıyorum😂
Çıkmıyor aklımdan bu sorular
Ne anlamda destek veriyor kaç yaşında
16 yasında kardesim daha bu yasta ona motor alacaklar bir iki ay icinde meslegi icin de calistirmak falan istiyorlar hani deneyim olsun diye
gercekten yorucu yani bu devirde bir kiz cocugunu issiz yetistirmeleri dogru degil bence cunku yarin bir gun evlenip esimin maasiyla gecinmek isteyen biri degilim ben
Erkek olduğu için
Onu kendilerine yatırım olarak görüyorlar canım
Evet ya ben de istemiyorum napcaz
evet
Benim aslında derslerim iyi ama üniversiteye falan gir derler ama masrafını karşılarlar mı bilmem şimdi gö tümü yırttım çalışacam diye çünkü parasızlık insanı gınadan çıkarıyor bunaldım çalıştırmaz
yani bilmiyorum ama zora surukluyorlar bu sekilde ben bir yere kadar sabrederim benim hayatima bir yere kadar mudahale edebilirler
en kotu ev arkadasi arayan bir kadin bulurum onla ortak kira falan oderim calisirim hayatimi duzene sokana kadar sonrasinda ise guzellik uzmanligi egitimi almak istiyorum erkek arkadasim da destek cikar zaten eminim yani
Yine iyice düşün bi de dışarısı düşündüğün kadar kolay değil
ama iste bu da cok aklima yatmiyo onlara kiyamiyorum hakkimda kotu dusunsunler istemiyorum
evet haklisin
Evlen bence bilmiyorum benim aklıma bu geliyor
Ya da okuyabiliyorsan derslerin falan iyiyse iyi bi bölüm tuttur
tuttursam da bu adam bu kafayla gondermez beni
son care ya evlenmek ya da evi terk etmek bilmiyorum hayirlisi olsun
sen ne yapmayi dusunuyorsun peki
Zengin koca😅😂
Ama o da yok. Sen yine umudunu kesme ayakta durmayı öğren sonuna kadar diren
yaaa birine sirtini yaslamak guzel ama bilmiyorum yine de isin olmali bence
Evi terk etmek senin kararın ama evlenip kocan sana izin vermez mi gerçi erkekler kıskançlar
yok hayir erkek arkadasimdan rica etsem bana fazlasıyla olanak saglar zaten is icin ama ailem engel yani onun olanak saglayabilmesi icin ailemi hice saymam lazim maalesef
Ailenle tanıştır erkek arkadaşını
Bi de erkek arkadaşının niyeti ciddi mi
evet yuzuk takti da babam bilmiyo sadece annem biliyor
onun babasi yeni vefat ettigi icin su anlik evlilik dusunmek dogru olmaz
Aslında aynı zamanda yaşlarınız da küçük o kaç yaşında sadece annen bilmesin bak annen senin arkanda dursun babanla o iletişim kursun o babanı anlar
Çözüm anahtarı annen
Aslında ben evlenmezsem okucqm derslerim iyi çünkü
o 20 yasinda fakat hem disardan 20 gibi durmuyo kafa yapisi olarak da cok begeniyorum onu olgun yani ailesine de fazlasiyla destek oluyor babasinin yoklugunu aratmiyor cogu konuda isi falan cok iyi yani durumu iyi maddi acidan sıkıntısı falan da yok
okursan destek olurlarsa oku gercekten imkanin varsa
Hm yine senin kararın baban nasıl bakıyor erkek arkadaş konusuna
babam su an ogrense telefonumu falan alir disari zaten cikarmiyo ogrense hic cikarmaz duyacagim seyleri dusunemiyorum
Annen babanla anlaşıyor mu
Baban şiddete meylli mi peki
yani vaktinde anneme siddet uygulamisligi var ama bana cok asiri bagirip kapi kirmasi ustume yurumesi disinda bir seyi olmadi
annem babamla daha yeni baristi ayrilardi iyi gibiler ama annem de artik ugrasmiyor yani
Hm çok geçmiş olsun sen yine dikkat et sana falan da saldırması n
tesekkur ederimm
Rica sen yine iyice düşün kolay yollara başvurma
evet o yuzden dusunuyorum hala senin icin de hayirlisi olsun insallah
Teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum
Geçmiş olsun yani böyle aileler var maalesef
kafam allak bullak cidden hayatim bitmis gibi hissediyorum
Yooo hayatını düzene sok bazen ayağını yere sert vurman gerekir
yani tek care evi terk etmek gibi geliyo ama onun icin de aileme kiyamiyorum gozlerinde yanlis biri olmak istemiyorum ama beni ona zorluyorlar
Terk etme sende evi. Lafını sözünü geçirmeye çalış
defalarca kez konustum olmuyo babam karsisina alip konusmayi gec suratima bile bakmiyor
Tavır koy sende
mesela nasil
Yemeğe katılma odadan çıkma konuşma ne annen be baban kendini soyutla
oyle yapiyorum da anlamiyorlar babam bizi mi besliyosun demisti annem ise biz ölsek bu kadar uzulmezsin falan demisti ama kardesimin gelecegi icin de yatirim yapiyorlar uzuyor beni acikcasi
Üni okudun mu sen
lise son sinifim
Üni okumana izin vermeyecekler mi
yani kazansam da guzellik hizmetleri okuyacaktim o yuzden ben direkt sinava girmek yerine guzellik uzmanligi egitimi alip belge almayi dusundum okulla ugrasmak istemedim zaten kazansam da babam bir seyler bulurdu yani eminim
Eee sende böyle saçma bir bölümle uğraşacağına düzgün bir bölüm oku yani
ilgi alanim oldugu icin yonelmek istedim ilerde de isletme acarim diye dusunmustum ve bu yilim cok kotu gecti asla hazirlanamadim okula gidebilmem icin de mudurum ikna etti zaten babami
ya bi de sorun su ki ben kazansam bile babam illa bir sey bulur gondermezdi beni yani eminim napmaya calisiyo bilmiyorum
Neden böyle davranıyor sana bunun bir sebebi mi var
gecmiste sorun yasadik annemle babam bir yil kadar ayri kaldilar hem de benim o sirada bir erkek arkadasim vardi onu ogrenmisti ama ondan kaynakli degil hani bunlar. babam genel olarak cok tuhaf annemin calismasina da izin vermiyor mesela gecen bir gomlek aldim acik degildi yani yarim kollu normal gomlek hani ona bile acik falan dedi gun gectikce tuhaflasmaya basladi
bi de her seyi gectim kendi ihtiyaclarimi karsilayamiyorum evden cikamiyorum bi ihtiyacimi alsam surat ediyo yuzume vuruyo
Anladım kanka yani sıkıntılı durumlar senden gıcık kapmış baban sanki d. m den konuşalım ıstersen detaylı
olur
Tamam sen bana gönder
yazamiyorum ki
Tkp at bana
Valla böyle ailelere her şey müstahak
onlari dusunuyorum ya annem kotulerse bir sey olursa erkek arkadasim oldugunu biliyor ona kactigimi dusunsun bana kotu gozle baksinlar istemiyorum yoksa bir dakika durmam gercekten kafam karisti
Baban türbanlı mı?
Enteresan