Ailem kendinden soğutuyor?

Bugün anneler günü anneme güzel bir kahvaltı hazırlayıp anneler gününü kutlamak istedim ve öğlen avm'ye gidicektim annemle konuşmuştuk. annem mutfağa girdi ve çok çıkarcısın kendinden başka kimseyi düşünmezsin demeye başladı. Avm'ye gitmekte ne çıkar olabilir ya basit bir AVM işte yaşıtlarım yılda en az 50 kere giderler. Oysaki ben yazın evden dışarı çıkmam yılda maksimum 3 4 kere gezerim arkadaşlarımda ama onlara göre benden fazla gezen yokmuş vs vs. Annem bu zamana kadar bana bir kez olsun sarılmadı bir kez olsun öpmedi güzel kızım demedi instagramda milletin annesiyle fotoğraflarını gördükçe içim acıyor benim annemle bir tane bile fotografik yok.ama kardeşlerime karşı öyle değiller bebekliklerinden beri bağrına bastılar hep. Sanki ben üvey evlat onlar öz evlat. Annemde babamda bu yaşıma kadar bana hiç değer vermediler. Keşke geçen yıl tercih yapıp başlaşaymışım üniversiteye. Onlarla sık görüşmeyi düşünmüyorum. Onlara karşı nefret dolu veya kızgın değilim. Sadece çok kırgınım. evlatlar arasında ayrım yapan anne babaya minnet göstermemi kimse beklemesin benden.
Ailem kendinden soğutuyor?