Mutlu degilim. Çalışıyorum ve ev isleri de üstümde. Destek görmüyorum esimden. Evlenirken destek olurum diyordu ama yalanmis. Nişanda falanda cogu seye yardim etti, yukumu guzel hafifletti ama beni garantiye alana kadarmış.
Hem işte hem evde çalışıyorum. Ben boyle hayat gecirmek istemiyorum. Bir de cocuk olursa halimi dusunemiyorum. Zaten kendime de diyordum esim hicbir sekilde yardim etmezse boşanırım diye.
Bu konu benim icin cok önemli. Uşak degilim kimse kusura bakmasin. Ekstradan bana iş çıkarıyor. Bulasiklari mutfaga dahi getirmiyor salondan topluyorum. Yikanan, kurumus camasirlari yatagin ustune koyuyorum belki akil eder de katlar, dolaba koyar diye.
Camasirlari ya kenara koyup yatiyor ya da komple alip baska yere koyuyor. Toplamayi, katlamayi dusunmuyor bile. Sorumluluk almak aklina dahi gelmiyor. Yardim et diyorum etmiyor. Ben bu koca bebekle uğraşamam.
Bekarken de tek yasiyordum ama kendi duzenim vardi. Etrafi dagitmiyordum bu kadar. Ama bana ekstra işler çıkarıyor.
Ben tek celsede bosanmak istiyorum. Tazminat falanda istemiyorum yeter ki biraksin beni. Ortak araba aldık. Onu nasil paylaşırız bilmiyorum. Satmasi daha iyi olur. Yari yariya paylaşırız. Satilmazsa da sadakam olsun. Yeter ki şu durumdan kurtulayim.
Evlilik ortak bir hayattir bana gore. Yukleri bir tarafa yikmak degil. Calisan ve evli kadin arkadaslarim diyordu. Ben pişmanım, o kadar yoruluyorum görmüyor bile, elini bir işe de sürmüyor ama kolay ayrilamiyorsun da diye uyarmislardi beni ama ben yapar, yapiyor oyle biri degil diyordum. Ama imzayi atana kadarmis işte.
Ben böyle devam edemem. Bende isterim bir taraflari dagitayim, arkamdan biri toplasin, sicak yemegim onume gelsin, gardolabi actigimda her sey ütülenmis katlanmis, temiz temiz dursun. Bastigim yerler temiz olsun, s*ctigim tuvalet temiz olsun. Bana kimse boyle yapmıyor.
Ben hicbir seyi evdeki erkekler gibi hazir bulmuyorum. Annesi yakin olsa annesini cagiracaktim aslinda. Gel evi biraz temizler misin, yemek yapar misin falan diye ama bana uzak yaşıyor.
Temizlik icin kadin tutmakta masraflı. Kadin tutmakla da olmuyor bu işler. Kadin haftada 1 temizligini yapip gidecek. Ütüsü yemegi, yere attigi coraplari/camasirlari, kiyafetlerini yikamasi, asmasi kurutmasi, katlamasi yine her sey bende.
Elin kadini gelip ne kadar para verirsen ver belli şeyleri yapıyor sonuçta. Benim yukumun azalmasi icin esimin duzenli olmasi ve destek olmasi gerekiyor. Bu da olamadigina göre benim icin sıkıntı. Cocuk olmadan bu yanlistan donmek istiyorum. Daha da evlenmem zaten. Kolay bosanmak icin onunda tek celsede bitmesini kabul mu etmesi gerekiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer