Şantaja uğradım yardımcı olur musunuz?

merhaba, buraya uzun zamandır içimde olan şeyleri yazmak istiyorum ve yardımcı olacağınızı düşünüyorum. 17 yaşındayken antrenmana gittiğim kulüpte soyunma odasında görüntülerim gizlice çekildi ve bana tanımadığım biri şantaj yapmaya başladı. kendisi sürekli +1'li fake numaralardan ve sahte instagram, telegram hesaplarından yazarak beni bu görüntülerle tehdit etti. onu engelledim fakat arkadaşlarıma yazdı ve birkaç kız arkadaşıma bu görüntüleri attı. ne yapacağımı bilemedim ve kimseye söyleyemedim, onunla iletişime geçerek bu görüntüleri silmesini istedim. bana bir şartla sileceğini söyledi o da görüntülü olarak konuşarak onu tatmin etmemi istemesiydi. aksi takdirde bunları tüm internette yayacağını söyledi, maalesef ona kandım fakat ne görüntüleri sildi ne de hayatımdan çıktı. kendisi haberim olmadan bu görüntülü konuşmayı da kayıt altına aldı ve bana şantaj yapmaya devam etti. durumu dayanamayıp aileme ve arkadaşlarıma anlattım, savcılığa gidip şikayette bulundum. sonrasında karakolda ben ve arkadaşlarım ifade verdik, her şeyi sunduk. 2 ay oldu fakat haber yok, savcılık ne kadar sürede bulur bu kişiyi? şikayet sonrası yine fake numaralardan yazarak bana şantaj yapmaya devam etti, bunları da savcılığa bildirdim. günlerim korkuyla geçiyor, her gün her yere yaymış mı diye bakıyorum. 6-7 aydır yayacağını söylüyor ama yaymıyor. bende travma yarattı ve bu korku yüzünden dışarı dahi çıkamıyorum. her şeyi sahte, kendi kimliğini gizliyor. ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama bana isim soyisimde verdi onu da şüpheli olarak dilekçeme ekledim. kısaca sizce bu kişiyi savcılık bulur mu? süreç daha ne kadar devam eder? bilgisi olan yazarsa sevinirim, çok zor durumdayım.

Şantaja uğradım yardımcı olur musunuz?