Arkadaşlar çok sevdiğim bir kız arkadaşımın kalbini okul çıkışı şakasına dediğim aptalca bir söz ile kırdım. Ben eve gidiyorum dedi ve bende ona "işte kapı işte sapı" dedim. Büyük bir canım olduğumun farkındayım ama umrumda değil Tek istediğim bir an önce arkadaşımın gönlünü alabilmek. Maddi olarak bir cekincem yok fakat çok pahalı bir hediyenin de uygun olmayacağını düşünüyorum. Özellikle kızlar!!! Sizin önerileriniz nelerdir bi erkek bi kız arkadaşının gönlünü nasıl alabilir çiçektir çikolatadır, iki cift güzel sözdür lütfen bana önerilerinizi yazın. Yardımınıza ihtiyacım var 🥀🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Büyük bir ap*tal olduğumu biliyorum konu hakkında yardımcı olduktan sonra ne derseniz diyin tek istediğim güzel bir dostluğun bitmemesi...🥺
hayır sen hakettin demiyorum Demek istediğim benim etrafımda bu muameleyi görmesi gereken en son kişi oydu yoksa daha ağır sözleri başkaları bana, ben de başkalarına soylemisimdir bu zamana kadar
Ya tamam bu zamana kadar seni kırmışlar ama gönlünü alan olmamış peki bana seni kıran kişinin senin gönlünü nasıl almasını isterdin, bunu söyleyebilir misin?🥲
Benimle adam akıllı oturup içten konuşsaydı. Bana hediye almasın, para pulda gözüm olmaz. Sadece oturalım diz dize ve bana içten duygu düşüncelerini anlatsaydı ztn dünyalar benim olurdu ki
Benim kanaatimce o arkadaşımla düşünce olarak aynısınız. Bahsettiğin gibi güzel güzel konuşup özür dileyecegim samimi bir konuşma yapacağım. Ek olarak bir şeyler yapabilir miyim peki
Ya gitmek istediğini bilsem istediği yere götürürüm de böyle bi durumda beni bıçaklar herhalde dalga mı geciyorsun diye 😂 ne diycem mesela gel ben seni parka götürüp salıncakta sallayayım mı diyim xd
Mesela papatya severim ben. Böyle ufak bi saksıda beyaz papatya olcak. Topraği hafif sula kurumasın bari. Sonra onu bi kutuya koy. Bikaç tanede çikolata koy yanına al götür ver kıza.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bugüne kadar kalbimizi kıran çok oldu ama gönlümüzü alan olmadı o yüzden bilmiyorum
Ben onların yerine de özür dilerim senden ve senin durumunda olan herkesten 🥲
Sıkıntı yok aliştim 😌çünkü alişmak zorunda kaliyo insan
Yani evet , zaman zaman hepimiz bu tür durumlara maruz kalabiliyoruz ama bahsettiğim arkadaşım kesinlikle bunu haketmiyor 💁♂️
Sanki biz hak ettik mi
hayır sen hakettin demiyorum Demek istediğim benim etrafımda bu muameleyi görmesi gereken en son kişi oydu yoksa daha ağır sözleri başkaları bana, ben de başkalarına soylemisimdir bu zamana kadar
🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Ya tamam bu zamana kadar seni kırmışlar ama gönlünü alan olmamış peki bana seni kıran kişinin senin gönlünü nasıl almasını isterdin, bunu söyleyebilir misin?🥲
Benimle adam akıllı oturup içten konuşsaydı. Bana hediye almasın, para pulda gözüm olmaz. Sadece oturalım diz dize ve bana içten duygu düşüncelerini anlatsaydı ztn dünyalar benim olurdu ki
Benim kanaatimce o arkadaşımla düşünce olarak aynısınız. Bahsettiğin gibi güzel güzel konuşup özür dileyecegim samimi bir konuşma yapacağım. Ek olarak bir şeyler yapabilir miyim peki
Gülme ama bişi dicem
Yani mesela karşimdaki bana ek olarak şunu yapabilir. Parka götürebilir salincağa binerdim🤭🙈😂😂ya ben salincağa bayılıyorum napim güzel ama
Lütfen ne söylemek istersen şöyle hakaret etsen bile şu durumda sesim çıkmaz 🙋
😂Üniversite okuyoruz kızı parka götürüp sallıyim mi 🙂
Bende üniversiteliyim. Dersten kaçtim bi ara parka gittim🤣🤣
Ya gitmek istediğini bilsem istediği yere götürürüm de böyle bi durumda beni bıçaklar herhalde dalga mı geciyorsun diye 😂 ne diycem mesela gel ben seni parka götürüp salıncakta sallayayım mı diyim xd
Doğru herkes ben değil
Git ona pahali hediye al belki onlarla mutlu olan bir kızdır
Maddiyata asla değer vermeyen bir kız tam olarak evlenilecek kişilikte Allah hayırlı insanlara deng getirir inşallah 🙏
Evlenmekte gözüm yok. Anneme bakcam ben.
Mutlu olacağını bilsem parayı gözüm görmez de daha da ters teper gibi
Oda senin tercihin. Öyle bi kızla arkds olmşsn yapcak bişi yok. Ne diyimki.
Ya evlilik muhabbetini öylesine söyledim ben demek istediğim her anlamda hoş bir insan onu kaybetmek istemem açıkçası zor zamanlarımda yanımda oldu
Bilmiyorum artık kız nasl mutlu oluyosa. Biz ufak tefek şeylerle mutlu oluyoruz. Ama arkdsni bilemem kardeşim
Ya işte bana o Ufak şeylerden bahseder misin hediye olabilir mesela onu soruyorum aslında
Benden fikir alma. Her kız benim gibi değl sorun orada. Al götür kızı salincağa diyom yok diyon
Mesela papatya severim ben. Böyle ufak bi saksıda beyaz papatya olcak. Topraği hafif sula kurumasın bari. Sonra onu bi kutuya koy. Bikaç tanede çikolata koy yanına al götür ver kıza.
Olsun fikirlerimiz uyusmasa bile kafa dengi bir insana benziyorsun sevdim seni 😂🙏
Zaman ayirman bile yeterli teşekkür ederim 🙂
ya da al kızı sahil kenarlarında köfte ekmekçiler olurya oraya götür köfte ekmek yiyin😊
Way be bizim için bu kadar düşünen olmadı yeminle
Aydın da olsam götürürüm de şu Isparta da yokki öyle bi imkanım 💁♂️
Hakettiğin değeri inşallah bir gün görürsün 🥲
Bilmiyorum
Açık profili neden gizli yaptığını cozememis olsamda yardımların için teşekkürler pamuk prenses 🥲🙏
Gizli kalmak güzel ya. İnsanlar hakkımda bilgi alsın istemiyorum
Tercihine saygı duyuyorum tabii ki sen nasıl uygun gorursen
Olaki sen de bu tarz bi konuda bilgi almak istersin memnuniyetle yardımcı olurum yazman yeterli
Teşekkür ederim vakit ayırdıgın için 🙋🙏
Eyvallah
Bileklik vs alabilirsin
Bileklik ya da saat kullanırken hiç görmedim genellikle kolye takıyor ama o da farklı bir mana taşıyabilir diye çok sıcak bakamıyorum
Bileklik al takacaktir hediye ya ondan
Ya işte günlük hayatta hiç kullanmadığı bir şeyi sırf hediye diye kullanmasini da istemem belki sevmiyordum ya da başka bir sebebi vardır 💁♂️