Kendi başına hayat mücadelesi verip hrlaliyle ekmeğini kazanarak, kendi yağında kavrulur evine geçimine çocuğuna sahip çıkan kadınlar güçlü kadınlar genelde neden erkeklerin daha çok ilgisini çeker? Tek başına yaşayan kadınlardan eden faydalanmaya kullanmaya çalışırlar dnlamıuotum lütfen biti bu konuya açıklık getirsin. TÜRKIYEDE KADIN OLMSK NEDRN BUKARADA ZOR?
Tek başına yaşayan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Neden tek olandan faydalanmays çalışsın erkekler ki. Sen ya çok çocuksu , boş erkeklerle tanıştın ya da tanımın yanlış. Yani öyle bir şey oldugunu düşünmüyorum kendi şahsi fikrim
Evlenince cslistim karnım burnumda ıse güce gittim eşek yerine koyuldum çok surundum çok mücadele ettim ama kendi ayaklarım üzerine basmayı düşe kalka öğrendim
şu an 38 yaşımdayım 16 yasinda 1 erkek çocuk annesiyim yaşıma rağmen oldukça genç ve hala çok güzelim ve hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum. Evlenmeye artık korkuyorum sadece gerçekten beni değerli hissettirecek güvenebileceğim düzgün bir insan çıkarsa karşıma ancak ozsman evlenirim özgürlüğüme çok düşkün biri olarak kimsenin beni kisirlwmasina ya da sorgulaması a tahammül edemiyorum buda geçmişin bende bıraktığı ba, i travmaları alakalı
Ataerkil yetisip bugune gelen toplum "kadin olmak neden bu kadar zor" sorusunun cevabi olabilir mi? Nesil ve gelenekler degistikce bunlar da gidecek ama sen goremeyeceksin..
Değişen toplum değil zihniyetler ve yanlış yönlendirmeler toplum olarak Türkiye zaten çok zor bir ülke her insan ayak uydurmak yurt dışında yaşama imkanım olsa gidecegim
Düşmanlarım yok sma çekemeyenler vardır o ayrı ama çoğu erkeğin başaramadığı şeyleri başarıp kendi ayakların üzerine bakmışsın seni hiç birsey durduramz
Haklisin. Ama insan kendini belli eder mutlaka. Az gorusup, sadece whatsappdan yazisip sevgili olanlar sikayet etmesinler. Taniyamazsin bir insani boyle. Cok fazla zaman gecirmek ve farkli durumlardaki twpkilerine dikkat etmek gerekir.
Ben zaten sosyal medyada tanıştığım biriyle tutunda ciddi bir ilişki içerisine girmem bu çok doğru bise değil cunki bana karşı nasılsa başkalarında yspar
Tek başıma verdiğim dmrklerimi kimsenin tüketmesine yıpratmaktan hele kullanmasına asla musade etmem benimde bir kadınlık onurum gururum var. Pırlanta gibi evlat yetiştirdim kimseye muhtaç etmedim
Sene olmanın verdiği onur be gurur yetiyor. Fn azından aldatmiyorum kimseyi kandırıyorum. Net olmak dürüst olmak ve güven vermek brnim başlıca prensibim kadınlık onurumu kimseye ezdirmem. Kullanılıp atılacak mendil olmasim vazgeçen giden kendi kaybeder
@SessizHatun6134 sen haklısın sorun yok sen gitmek istedin ve gittin öyle engel atmayla olmuyor ama neyse be demek ki dürüst olmucak sin sana ki deger goreyim yanlız dünyan sana kalsın artık..!