Babamı unutamıyorum, ne yapacağım?

Arkadaşlar nasıl yazsam bilemiyorum ama içimi dökmeden de yapamayacağım sanırım babamı yaklaşık bir ay önce kaybettim ailenin en küçüğü benim babam benim için her şeyden öteydi sadece baba değil arkadaş dost yeri gelince düşman bile olurduk ama asla vazgeçemezdik. çok iyi birisiydi bunları okumak kolay veya basit cümleler gibi gelse de gerçekten bu acıyı tadan bilir. halen inanamıyorum babamın öldüğüne telefonumda bilgisayarımda her şeyde babamdan kesitler var. ilk defa ölü gördüm , morgdan korkup yanından geçemeyen ben morga girip hızlıca o kapağı nasıl açtığımı bilemiyorum her şey hayal gibi sarılıp yalvarıyordum kalksın diye bu gibiydi sürekli o anlar gözümün önüne geliyor rüyalarıma hastaneye gittiğimiz gün ve sabahında gerçekleşen ölümü var ya da eve geldiğini bana gülümsediğini görüyorum şaşırıp ama ölmüştün diye düşünüyorum rüya olsa da. Delirmek istemiyorum ama araç kullanırken bile babamın öğrettiği zamanlar aklıma geliyor yanı başımda görüyorum geçiyor artık araç kullanamıyorum bazen sesi kulağıma geliyor kızım iki gözüm gel diyor bazen gülümsemeleri gözümün önüne geliyor anlık psikoloğa gitme düşüncesi var ama hastaneye yatmak veya ilaç kullanmak istemiyorum napmam gerekiyor?

Babamı unutamıyorum, ne yapacağım?