Babamı düşünmeden edemiyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar selam babam vefat etti uykudan utanmıyorum ağlıyorum sürekli.. Ayakta zor duruyorum ama her şeye rağmen durmaya çalışıyorum. Çok mutsuzum napıcam bilmiyorum.. 2012 senesinde üniversiteye gittim babamı ve annemi bıraktım babam 2012 senesinde gıda yardımı almış. Evde olsaydım ona yemekler yapardım ben onun kızıyım yemek yapar aç bırakmazdım hiç bırakmadım ama şimdi öyle mutsuzum ki gözümün önünde eridi gitti tutamadım.. Canım babam yokluğun bana öyle bir koydu ki bunu anlatmaya kelimeler yetmiyor. Bağırmak içimdeki acıları anlatmak istiyorum ama bir çözümü ya da çaresi yok. Gözyaşlarım ne zaman diner bilmiyorum. Sensiz inan ki çok hastayım içimdeki boşluk hissi bir türlü durmuyor, dolmuyor. Gittiğin yerlerde mutlu olduğunu bilmek beni teselli ediyor. İnşallah mutlusundur babacığım. Sana ne söylenir ne yazılır bilmiyorum. Seni seviyorum. Yediğim her lokmada aklımda sen, düşüncemde sen. Rüyalarımda sen... İyi ki varsın babacığım, iyi ki vardın.. Allah bu acılarımızın yerine sevinçler koyar umarım. Çok çalıştım, çok çabaladım ama başaramadım.. Başaramadığım şeyler beni gerçekten mahvetti. Baktığım her yerde adını sayıklıyorum. Seni kaybettiğim gün şimdi ne yapacağız dedim.. Sen giderken ağladım, duramadım ben de gelirim baba yapamam gelirim dedim gelme dedin... Gelmiyorum henüz ama seni çok özlüyorum bunu bil. İçim içime sığmıyor Allahım. Dualarım da yetmiyor hiçbir şeye.. Ne diyeyim.
Babamı düşünmeden edemiyorum ne yapacağım?