Aile & Toplum Pazar akşamları en sevdiğiniz aktivite ne oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben şöyle uzanıp filmimi izliyorum ufonun başında en sevdiğim sey Pazar akşamları en sevdiğiniz aktivite ne oluyor? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Film izlemek 0 0 Yorumla
all4hdiyendamacana Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Izleyecek film olsa izlerim ama duzgun film yok o yuzden ben de yatiyorum, guzel biseyler onerin de izliyim 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne tür bir şey izlemek istersin Yorumla all4hdiyendamacana +1 yıl Genelde polisiye izlerim Yorumla Soran +1 yıl Journal 64 var 4 filmli onu izleyebilirsin Yorumla all4hdiyendamacana +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl Sen ne tavsiye edersin Yorumla all4hdiyendamacana +1 yıl Pek filmlerle aram yok o yuzden ben de tavsiye istedim zaten 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Bunları izle ben sana yine tavsiye veririm 😁 Yorumla all4hdiyendamacana +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bende müzik eşliğinde aynı keyfi yapayım dedim ama müzikde tam çalışmıyor. Keyfin içine edildi yayın kısıtlaması yüzünden... 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Özel bir aktivitem yok. O an canım ne isterse onu yaparım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ankaralı mısın Yorumla
nehirryr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl alıyorum yemeği sevdiğim bir şey açıyorum en sevdiğim diziyi filmi oh miss 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şu patlama haberinden sonra moralim aşırı derecede bozuldu. Allah rahmet eylesin ölenlere yaralılara da şifa versin 😞😞 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Moralim sıfır hiçbirsey yapmıyorum 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum sebepsizce sıkılıyorum, hiçbirsey yapasım gelmiyor. Eskiden keyfim yerine gelsin diye bende yabancı dizi ya da komedi izlerdim Yorumla Soran +1 yıl İllaha da bir şey izlemene gerek yok insan sahip olduğu güzel şeyleri düşünüpte de mutlu olabilmeli, doyumsuzuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi ki doğru söylüyorsun o anlamda memnuniyetsiz değilim sadece içim sıkılıyor ya durduk yere Yorumla Soran +1 yıl Bir şeyler anlatmak istersen dinlerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında anlatacak birşeyim yok. Hayatın ritimleri var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rutin* Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hepsini ye ama tamammi mı? Afiyetle 😹 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😁 Yorumla
HzDoqukan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Valorant 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sabahta wot oynuyorum Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Resim çizmek 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Telefonda takilmak 0 0 Yorumla
Tweetty02 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sigara kahve 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu sabah seviyorum Yorumla Tweetty02 +1 yıl Bende geceleri sevdiğim için vazgeçilmez ikilim oluyorlar Yorumla Soran +1 yıl Uykun açılmıyor mu Yorumla Tweetty02 +1 yıl Gece kuşuyum, geç yatıyorum bide arabesk müzik tam modumu yakalıyorum efendim. Yorumla Soran +1 yıl Tombiş yanaklarını isirayim senin 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Film izlemek
Izleyecek film olsa izlerim ama duzgun film yok o yuzden ben de yatiyorum, guzel biseyler onerin de izliyim
Ne tür bir şey izlemek istersin
Genelde polisiye izlerim
Journal 64 var 4 filmli onu izleyebilirsin
Tesekkur ederim
Sen ne tavsiye edersin
Pek filmlerle aram yok o yuzden ben de tavsiye istedim zaten 🙃
Bunları izle ben sana yine tavsiye veririm 😁
Teşekkürler
Bende müzik eşliğinde aynı keyfi yapayım dedim ama müzikde tam çalışmıyor. Keyfin içine edildi yayın kısıtlaması yüzünden...
Özel bir aktivitem yok. O an canım ne isterse onu yaparım
Ankaralı mısın
alıyorum yemeği sevdiğim bir şey açıyorum en sevdiğim diziyi filmi oh miss
Şu patlama haberinden sonra moralim aşırı derecede bozuldu. Allah rahmet eylesin ölenlere yaralılara da şifa versin 😞😞
Amin inşallah
Moralim sıfır hiçbirsey yapmıyorum
Neden 😕
Bilmiyorum sebepsizce sıkılıyorum, hiçbirsey yapasım gelmiyor. Eskiden keyfim yerine gelsin diye bende yabancı dizi ya da komedi izlerdim
İllaha da bir şey izlemene gerek yok insan sahip olduğu güzel şeyleri düşünüpte de mutlu olabilmeli, doyumsuzuz
Tabi ki doğru söylüyorsun o anlamda memnuniyetsiz değilim sadece içim sıkılıyor ya durduk yere
Bir şeyler anlatmak istersen dinlerim
Aslında anlatacak birşeyim yok. Hayatın ritimleri var
Rutin*
Hepsini ye ama tamammi mı? Afiyetle 😹
Teşekkür ederim 😁
Aynı rutinimm deevam
Yatağımda dizi izlemek
Pazar akşamları film 💕
Öyle o güne özel bir aktivitem yok
Uzanıp gözlerimi kapatıp biraz kendimi/kafamı dinlemek
Film izlemek çay kuru yemiş vs
Uzanıp film izlemek güzel oluyor
Valorant
Sabahta wot oynuyorum
Seksting
Resim çizmek
Telefonda takilmak
Sigara kahve
Ben onu sabah seviyorum
Bende geceleri sevdiğim için vazgeçilmez ikilim oluyorlar
Uykun açılmıyor mu
Gece kuşuyum, geç yatıyorum bide arabesk müzik tam modumu yakalıyorum efendim.
Tombiş yanaklarını isirayim senin 😂