Yeme & İçme Pazar günleri keyif aldığınız en iyi aktiviteniz nedir? KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Herkese Keyifli Ve İyi Pazarlar🙋🏻♂️💫Pazar Günü En Sevdiğiniz Aktivite Nedir?#pazar #gündem #kahvevekeyif Güncellemeler10 ay Süper Soru 🤩💫🙋🏻♂️ Pazar günleri keyif aldığınız en iyi aktiviteniz nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. film dizi izlemek abim 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Var bunları izle Çok iyiydi kardesim
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Bol bol gezmek. Kahvemi elime alıp vadide yürüyüş yapmayı seviyorum. 1 3 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Bugun aynı seyi sahilde yaptım Yorumla Suvenir 10 ay İnsan bi yenilenmiş hissediyor ya bunu yapınca Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Vallaha temiz hava güzel oluyor Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Sahilde kafa dinlemek dalga sesiyle ya da evde bakım yapmak 1 6 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Sahilde kulagımda kulaklık yürüyüş yaptım 👍 Yorumla sarıdilber 10 ay Bişeyler içip oturmakta çok güzel biraz geç saatte Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Evet kesinlikle kahve çay ya da kumsalsa şarap bira Ortama zamana ve kişiye baglı 😉 Yorumla sarıdilber 10 ay Offf harika kafa dengisin işte buu 🥳😂 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Tesekkür ederim🙏🤗 Sende kafa denkli, keyifli ve zevklisin🥳 Yorumla sarıdilber 10 ay Rica ederim ben fenayım yaa en delisinden😂🤭 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% 10 ay Bakım yapmayı severim 1 2 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Kadın Bakımlı Olsun Evet 💫 Yorumla AngelInHeaven90 10 ay Bir zahmet 😊 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Uyumak, uyumak, uyumak 😄 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Hahha tam sana göre bi yorum denişik😉 Yorumla
greennmilitary Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Moron gibi yatmayı seviyorum 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Olsun yatıştasın o da bi keyif Yorumla
MuchMany Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Pazar pazartesi farketmez her gün aynı 1 3 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Hergün aynı olan şey ne işte onu sordum Yorumla MuchMany 10 ay Bir rutinim var. Sabah spor sonra günün telaşı akşam film dizi vs. hayat böyle geçiyor bakalım Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Teswkkürler cvp için Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Bazen gezmek bazen evde dinlenmek 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Bişey sorucam tercih meselesi evet saygı duyuyorum ama neden gizlenip yorum yaptınız? Cinsellik ya da aşk sorusu olsa anlardım🤷🏻♂️ Yorumla
Yalnızlığı_Seven Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Yarım gün çalışıp evde keyif yapmak.. 1 0 Yorumla
roleplaygumball Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Kilise 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Ameno ameno🙏
CoolEmmi72 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 10 ay Kahvaltı 1 4 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Şöyle Van ya da köy kahvaltısı off bi demlikte çay hemi emmi 😉 Yorumla CoolEmmi72 10 ay Aynen abi bide otlu peynir ve menemen oldu mu.. çok güzel olur Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Aynen Afiyet olsun o zaman🤩 Yorumla CoolEmmi72 10 ay Eyvallah kral 🙏 Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Film izlemek 1 3 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Tüm gün mü? Yorumla ByWαyɳe 10 ay Tabi ki hayır :D Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Harekette bereket vardır 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
film dizi izlemek abim
Var bunları izle Çok iyiydi kardesim
Bol bol gezmek. Kahvemi elime alıp vadide yürüyüş yapmayı seviyorum.
Bugun aynı seyi sahilde yaptım
İnsan bi yenilenmiş hissediyor ya bunu yapınca
Vallaha temiz hava güzel oluyor
Sahilde kafa dinlemek dalga sesiyle ya da evde bakım yapmak
Sahilde kulagımda kulaklık yürüyüş yaptım 👍
Bişeyler içip oturmakta çok güzel biraz geç saatte
Evet kesinlikle kahve çay ya da kumsalsa şarap bira Ortama zamana ve kişiye baglı 😉
Offf harika kafa dengisin işte buu 🥳😂
Tesekkür ederim🙏🤗
Sende kafa denkli, keyifli ve zevklisin🥳
Rica ederim ben fenayım yaa en delisinden😂🤭
Bakım yapmayı severim
Kadın Bakımlı Olsun Evet 💫
Bir zahmet 😊
Uyumak, uyumak, uyumak 😄
Hahha tam sana göre bi yorum denişik😉
Moron gibi yatmayı seviyorum
Olsun yatıştasın o da bi keyif
Pazar pazartesi farketmez her gün aynı
Hergün aynı olan şey ne işte onu sordum
Bir rutinim var. Sabah spor sonra günün telaşı akşam film dizi vs. hayat böyle geçiyor bakalım
Teswkkürler cvp için
Bazen gezmek bazen evde dinlenmek
Bişey sorucam tercih meselesi evet saygı duyuyorum ama neden gizlenip yorum yaptınız? Cinsellik ya da aşk sorusu olsa anlardım🤷🏻♂️
Kahvaltıya geç kalkmak banyo yapmak
Yarım gün çalışıp evde keyif yapmak..
Arkadaşlar ile takılmak dizi izlemek
Kilise
Ameno ameno🙏
Kahvaltı
Şöyle Van ya da köy kahvaltısı off bi demlikte çay hemi emmi 😉
Aynen abi bide otlu peynir ve menemen oldu mu.. çok güzel olur
Aynen Afiyet olsun o zaman🤩
Eyvallah kral 🙏
Film izlemek
Tüm gün mü?