Islam bize zarar mi veriyor? İslam bu dünya da çok güzel din deseler de artık git gide inancımı kaybediyorum sorunum nedir?

İslam dini işte son din demek güzel. Artık İslam bence bu devir de insana zarar vermiyor mu? İslam'a inanmasam şu an da çok iyi bir yerde ve çok güzel kazancım olacaktı. Ya da kız arkadaşlarım olacak pişmanlık duymayacaktim. İslam geçerliliğini yitirdi mi? Bunu siyasi yorumlamak istemem ama Müslümana ev satıyor devletimiz (Hükumete demiyorum) faiz de içinde yer alıyor. Sizce İslam insana gerekli mi popülist olarak mi yaşanmalı?

Kadın cinayetleri arkasında İslam dininin kadına karşı düşünce yapısı yok mu? İran ırak Suriye... vs bu yapı gözlemlenmiyor mu?

Allah varsa neden çalışan emek veren karşılığını alamıyorum? Yani sınav diyoruz ama bunun da bir süresi yok mu sizce? Nereye kadar sabr etmeli? Ölünce mi?

Gerçekten günümüz kadınlar istediği gibi giyiniyor ya da erkekler giyiniyor. Allah neden cezasını kesmiyor. Her şey ahirete mi kalacak?

Devlette kadrolu insanlar yıllarca emek vermeden para alıyor işçi ise ezile ezile buzule buzule kazanır kanını sömürüyor. Neden Allah bunları görmüyor? Ya da esitlemiyor?

Dinsiz yaşayan Japonya (dinleri olabilir) şu anda dünya da lider. Sizce din etkisi bittiğin de başarımı mi geliyor? Osmanlı iyi kötü ama bitti gitti. Şimdi şu ana geleceğe bakmalıyız?

Sizce Allah'a ya da İslam'a inanmak bu dünya da sürekli kaybetmek mi oluyor? Allah acı çeken canlının neden canını almaz?

Islam bize zarar mi veriyor? İslam bu dünya da çok güzel din deseler de artık git gide inancımı kaybediyorum sorunum nedir?