Bu yıl ve seneye KYK yurdunda kalmak i̇stemiyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben normalde Denizli'de yaşıyorum. Yani ailevi ve bazı sorunlardan dolayı Denizli'yi hiç sevmiyordum hep kaçıp gitmek istiyordum ve istediğim oldu da bu yıl Uşak'ta üniversite kazandım ama bir derdim var Kyk'da kalıyorum. Yani yemekleri Allah'ın gücüne gitmesin çok az veriliyor tatsız tuzsuz hadi tek derdim bu olsa. Odada çocuğun birisi cinsin teki yani onun yüzünden rahat hareket edemiyorum, çocuğun birisi de çok horluyor akşamları uyuyamıyorum sabahtan akşama kadar cam açık ama yatarken mecburen soğuk havadan dolayı kapaniyor iğrenç bir koku oluşuyor yorganı üstüme çekip yatıyorum havasız kalıyorum resmen. Yerimi yadırgıyorum. Yani 2. Öğretim öğrencisiyim ama sırf yurtta bulunmamak icin sabahtan okula gidiyorum Artık son 3 haftadır da Denizli'ye evime gelmeye başladım. Bıktım artık ya.. Ne yapıcam şimdi ben? Denizli'ye yatay geçişle gelmeyi düşünüyorum ama 1 yıl beklemem gerekiyormuş. Ailemle kalmakta istemiyorum çünkü herşeyime karışıyorlar, kavga falan Sizce ne yapmalıyım? Yani seneye bildiğim şehir diye Denizli'ye gelip birkaç arkadaş bulup eve çıkmak mantıklı mı? Ayrıca şu yurtta ne yapıcam? Şu 1 dönemi nasıl atlatıcam? Ne olur akıl verin şu an evimde odamdayım ama yarından sonra gidicem oraya 🤦🙁☹️ yemin ederim yazı sevmiyorum ama Haziranı iple çekiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Ne olur bir akıl verin. Özelikleri durumumu yaşamış empati kurabilen arkadaşlar
Bu yıl ve seneye KYK yurdunda kalmak i̇stemiyorum. Ne yapmalıyım?