Kyk yurdu 4 kişilik falan kalmak istemiyorum. Bu sene ilk senem. Sizxe üniversiteye gitmeyip çalışıp kendi şehrimde universite tuttursam daha iyi mi olur?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet kendi şehrinde okumak istiyorsan öyle yap bence de. Yurtta kalmak zor oluyor gerçekten
Sonunda beni anlayan biri. Cidden çok kötü.
Ben dayanamadım. 2 gün kalabildim ancak. 4 kişi falan oluyor. Oda çok küçükdü zaten.
Bende yeni geldim yurda, yurt ortamını begenmeyince zaten mezuna kalmayı düşündüm. Bence şimdi çalışmaya başlasam marmarq üni yi kazanırım. En azından daha geç başlamadım.
Ben akdeniz Hukuk kazandım, biraz daha çalışırsam vence Marmara hukuk İstanbul hukuk kazanabilirik
Aynen
Kazanırsın
Valla gidiyom memleketime ya, zaten vakıf yurtları geliyodu Akdenizdqha iyidir diye geldik ama slaklik yaptım, bu yurt (hapis) ortamını çekemem
Aile evinde iyi olmaz kardeşim benim yurt da olsa gitmen lazım
Ya niye iyi olmasın, ben çok fazla insanlarla aynı yerde durmayı seven birisi değilim. Kyk yurtlarinda kalan kimsenin de bayılarak kaldığını sanmıyorum, ilk senem zaten. Bı sene daha denesem nolur
Uyumlu olmana bağlı, eğer uyumluysan çok eğlenceli oluyor değilsen de cehennem gibi.
Benim liseden arkadaşlarım var kendi şehirlerinde tutturdular, aile evinde kalıcak onlar onlara özeniyorum şahsen. Yurt ortamı benlik değil
Ben çok insan sevmem dostum
Ben özenmemeni tercih ederim kendi çevremden yola çıkarsam. Yurt bile olsa o özgürlüğü tatmak bambaşka. Giriş saati ve izinlerin limiti can sıkıyor evet ama her şeye rağmen değiyor kendi adıma konuşmak gerekirse.
4 kişi aynı yerde kalacaz birisi sıkıntılı, pis, Gece ses yapan görgüsüz vs biriyse bittik zaten
oda değiştirebilirsin ama uğraşır mısın bilmiyorum :/
Sence mezuna kalmayayim mi yani bilemedim ,
ben kendi şehrinde üniversite okumanın bir yıl beklemene değeceğini sanmıyorum dostum. Bence bir an önce git. Hangi şehri kazandın?
Antalya
Ben İstanbul da yaşıyorum. Hem kendi sehrimdeki üniversite daha iyi hemde aile evi
peki sonraki senelerde eve çıkma imkanın var mı? varsa eğer antalyayı değerlendirmeni öneriyorum muhteşem bir şehir abim de orada okudu gazını alamayıp okulu uzattı kdjfngkj
Hayır ya İstanbul'dan memnunum ben arkadaşlarım hep burada, arkadaşlarımdan ayrılmak zaten üzüyor, yurt ortamı ayrı üzüyor. Eve cikacak ekonomik durumum olması imkansız bide küçük bir Anadolu şehri olsa neyse ama antalya da ev tutmak için ciddi zengin olmak lazım.
Sana en doğru geleni yap o zamann sonradan pişman olmaktan iyidir.
Galiba mezuna kalacağım ya, Cidden içime sinmiyor çok üzülüyorum cidden.
Kaygılanmana değmez, yeni arkadaşlar elbet edinirsin ama konfor alanından çıkmak seni kötü hissettirecekse hayatını yaşa boş ver bir sene de mezuna kal hiçbir şey olmaz
Teşekkür ederim
Eğer bölüm istediğin bölüm olacaksa 4 yıl acı çekme 1 yıl mezuna bırak
Üniversite, yurt hayatı insana farklı deneyimler katıyor. Önyargını bir kenara bırakıp biraz ailenden uzaklaşmanı tavsiye ederim. orada güzel dostluklarda kurabiliyorsun..
Benim lise dostlarim ve ortaokul dostlarım var burada. vhepsini çok seviyorum
Üni den dost bulabileceğimi sanmıyorum dediğin gibi önyargı. Ama böyle hissediyorum
İlla kafa dengi birileri denk gelir. Orta okul, lise arkadaşlıklarıda güzeldir ama üniversite ortamı, arkadaşlıkları bir başkadır. Ailelerden uzakta, hiç bilmediğin bir yerde aynı payda da hemen hemen aynı şartlardasınız. İmkanın varsa git, dene bir gör yaşa derim..
Hiç istemiyorum
Sen bilirsin öyleyse..
Akdeniz üni zaten İstanbul'daki unilere göre daha kötü. Mezuna kalmak tan korkum yok, sadece keşke daha önce karar verseydimde obp dusmeseydi diyorum o kadar.
Ne diyim hayırlısı..
Arkadas bulup onunla çıkabilirsin eve tabi bu ailenin maddi durumuna ve okuduğun şehre göre değişir
Herkes arkadaş bulup eve cikacam der ama kimse yapamaz. Güvenilir arkadaş bulmak zor artık devir değişti
Tabi orası da öyle maalesef
üniversiteye gidiceksin 4 yıl kyk yurdunda kalacagini kabullenerek gitmen gerekir diğeri gerçeklerden kaçmak oluyor
Bence gitme. Ben de senin gibiydim insan alisiyor