yaş olmuş 25.. üniversite mezunu ve iyi bir mesleğe sahip birisi. aylık geliri yüksektir diye tahmin ediyorum girdiği ortamlardan ve lüks takılıyor ama sürekli annesiyle geziyor.
normal mi? ezik biri midir?
yaş olmuş 25.. üniversite mezunu ve iyi bir mesleğe sahip birisi. aylık geliri yüksektir diye tahmin ediyorum girdiği ortamlardan ve lüks takılıyor ama sürekli annesiyle geziyor.
normal mi? ezik biri midir?
Ezik denmez ama annesine çok düşkün biri olduğunu düşünürüm, annesini sevmesi ve değer vermesi güzel tabi fakat sınırları aşmadığı sürece. Her durumda annesinin lafına bakıyorsa eğer, bir ömür zor geçer o adamla.
Hiç bir kadın annenin yerini tutmaz. Annesiyle olan geçmişini, zor günlerini yaşadıklarını bilemezsiniz. Hee yere de annesiyle gitmez kimse sadece ona daha fazla zaman ayırır. Belkide kadın gençliğinde gün görmemiştir, şimdi oğlu gezdiriyordur.
Başkasının derdine niye bu kadar düştün ki, bence çok normal bir şey 25 ne ki günümüzde, yaşı kaç olursa olsun bir insan ailesinden başka kimle gezecek ki
Cevap
23Cevap
Normal hatta çok çok normal birisidir. Asıl anormal olanlar ailesi ile bağlantıyı koparmış insanlar
Eziklik degil elbette. Neden boyle anlasilsin k? Bir insani en cok seven deger veren annesiyken surekli onla zaman gecirmesi, ve bunu istemesi de ayrica gayet normal. Anormal bir durum yok.
O yaşlarda bir genç anneylede gezer arkadaslariy Lada ama galiba biraz arkadaş çevresi olarak asosyal olabilir
Eğleniyor olabilirler aile ile zaman geçirmek bunu düşündürmemeli ancak anne yön veriyor ve onun yerine kararlar alıyorsa o zaman dediğin gibi olur.
En iyi arkadaşı annesi olanlardan çekinme bence çünkü onlar kızların kalbini kırmamayı çok iyi öğreniyor.
Hayır alakası yok Şu an sokakta yürürken bile ne olacağı belli değil
Gezemez mi annesiyle anne her şeydir ne kdr garip bir soru
sorunun saçmalığına bak hele ya:P annesiyle gezince ezik mi oluyor cocuk annesini gezdirince mutlu oluyordur ama sende bunu anlıcak ıq yok kezo
Bana bütün dünya ezik dese ben yine annemden vazgeçmem. Rahatsız oluyorlarsa da canları cehenneme
gittiği her yerde annesiyle geziyosa normal değil
Annesiyle gezer annesini seviyordur evlilik düşünmüyorum sevdi bit kadın vardır ondan başkasına bskmıyo kız bebeklerini seviyordur mantıken böyle.
Annesini örnek alıyor olabilir mi hayatta? Bence hayran birisi..
Ana kuzusudur evlensen bunla kayınvaliden tepene çöker anında 😄
Annesini seven biri olabilir baģlıdir.
Anne kuzusu olmak kötü bir şey değil bu arada
Bu kişi sen misin bir erkek mi? anlamadım
Değildir tabiki Anneyle gezmek mutluluktur..
Yok ya
Milletin ne düşündüğüne bakma sen
Yok bence daha akıllıdır
Babasına aşık kızlar da ezik degilmidir
Ezik değildir ama annesine düşkündür
Olsun anası gibi vefalısını bulamaz bu zamanda
Anne kuzusu olsanız ne olur ki...
Anne kuzusudur
Öyle gibidir
Annesine bağlı ya da düşkün diye biliriz
Anne kususu tabi
Öyledir bence yaa